Γιάννης Platano Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Για να μην ανοιγω θεμα... Ανοιξε ο δακτυλιος στην Αθηνα??? Βλεπω ορια πχ Λ.Αλεξανδρας. Στα ορια μπορεις να κυκλοφορησεις??? Ευχαριστω Στα ορια ναι ....Απο Ιουλιανου πιανει . 1
akpe Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Παιδια δεν εχουν το δικαιωμα να σε ρωτανε διαφορα.. πχ απο που ερχεσαι.. που πας τωρα.. γιατι κυκλοφορεις τετοια ωρα.. γιατι παρκαρες και καθεσαι μεσα στο αυτοκινητο.. Από τα όσα είχα καταλάβει (αν δεν έχω καταλάβει λάθος) μιλώντας με μπάτσο παλιότερα, μπορούν να ρωτήσουν ό,τι θέλουν, αρκεί να υπάρχει λόγος που ρωτάνε. Ψάχνουν κάποιον ξέρω γω, ή ταιριάζεις με κάποια αόριστη περιγραφή, κ.ο.κ. Τώρα, το αν όντως υπάρχει λόγος, ή αν τον βγάλουν από το κεφάλι τους, είναι άλλο θέμα. 1
BritGreek Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στην παραλιακή και στον Πειραιά, όσες φορές με έχουν σταματήσει, έχουν έντυπο που συμπληρώνουν μπροστά σου με το ονοματεπώνυμό σου, την πινακίδα και το τηλέφωνο. Είναι για δικό τους έλεγχο από τους προϊστάμενούς τους. Μην ανησυχείς. Ειδικά στο αλκοτέστ αυτό γίνεται πάντα, τουλάχιστον σε εμένα και όσους ξέρω. 2
Phoenix7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έστω ότι ξεχνάς το διπλωμα και το έχεις στο ντουλαπακι σε φωτοτυπία αν χρειαστεί θα σε καλύψει σε όποιον έλεγχο;
jimzak Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Έστω ότι ξεχνάς το διπλωμα και το έχεις στο ντουλαπακι σε φωτοτυπία αν χρειαστεί θα σε καλύψει σε όποιον έλεγχο; Ανάλογα τον αστυνομικό, και εγώ που οδηγώ πολλά οχήματα, έχω το γνήσιο στο κυρίως αυτοκίνητο και μόνιμος μέσα στο πορτοφόλι μου φωτοτυπία. Όσες φορές έχω δείξει φωτοτυπία δεν μου έχουνε πει τίποτα, μπορούν εξάλλου να το διασταυρώσουν με τον υπολογιστή που έχουν στο περιπολικό. Στην χειρότερη πάντως είναι 20€ πρόστιμο ότι δεν το έχεις μαζί ή αν πας σε 10 ημέρες 10€ αν δεν κάνω λάθος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν μου εχει τυθχει αλλα σε 3 αμαξια των παιδιων μου εχω φωτοτυπια εγχρωμη του ροζ δκου μου που το προτοτυπο ειναι στο αμαξι μου.
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και γιατί μεσα στο πορτοφόλι να μην υπάρχει και το δίπλωμα; Απευθύνομαι σε αυτους που δεν οδηγούν μόνο ενα αμάξι.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και γιατί μεσα στο πορτοφόλι να μην υπάρχει και το δίπλωμα; Απευθύνομαι σε αυτους που δεν οδηγούν μόνο ενα αμάξι.. Ισως επιδη δενε εχουν πορτοφολι που ποτε κι εγω δεν ειχα και αν μεινει εκει ειδικα τα παλια χαρτινα θα γινουν......να μην πω πως. Μια αστυνομικη ταυτοτητα εχω σε τσαντα χεριου που κουβαλαω μονο στη δουλεια και σε 30 χρονια είναι χαλια και θελει αλλαγμα αλλα σκέφτομαι την διαδικασια ... 1
jimzak Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και γιατί μεσα στο πορτοφόλι να μην υπάρχει και το δίπλωμα; Απευθύνομαι σε αυτους που δεν οδηγούν μόνο ενα αμάξι.. Γιατί όπως είπε και από πάνω ο Γιάννης, το χάρτινο μέσα στο πορτοφόλι από την ταλαιπωρία που θα φάει δεν θα διαβάζεται, οι φωτοτυπίες ανανεώνονται. Το δίπλωμα για να το ανανεώσεις και να το γυρίσεις σε κάρτα νομίζω θέλει 40€(?) Όποτε καλά είμαστε και έτσι. Ούτος ή άλλος όπως έγραψα και παραπάνω το διασταυρώνουν και μέσω του υπολογιστή που έχουν τα περιπολικά γιατί μπορεί να έχεις κάνει κάποια παράβαση,να σου έχουν πάρει το γνήσιο και να κυκλοφορείς με την φωτοτυπία. 1
GeorgeHellas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Γιατί όπως είπε και από πάνω ο Γιάννης, το χάρτινο μέσα στο πορτοφόλι από την ταλαιπωρία που θα φάει δεν θα διαβάζεται, οι φωτοτυπίες ανανεώνονται. Το δίπλωμα για να το ανανεώσεις και να το γυρίσεις σε κάρτα νομίζω θέλει 40€(?) Όποτε καλά είμαστε και έτσι. Ούτος ή άλλος όπως έγραψα και παραπάνω το διασταυρώνουν και μέσω του υπολογιστή που έχουν τα περιπολικά γιατί μπορεί να έχεις κάνει κάποια παράβαση,να σου έχουν πάρει το γνήσιο και να κυκλοφορείς με την φωτοτυπία. όντως δεν το σκέφτηκα ότι τα παλιότερα ήταν μεγάλα και χάρτινα.. Πώς φαίνεται ο μικρός χαχαχα 2
teddy71 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κατι τετοιο δεν σας βολευει? http://www.pilotpen.gr/Product/452868/ThIKI-GIA-TAYTOTITA-DIPLOMA-KARTES-EISITIRIA-10T- Προφυλασσονται με αυτη τη θηκη αριστα ολα τα εγγραφα και δεν κουρελαζονται. Σε ενα τετοιο τα εχω ολα μαζεμενα (ταυτοτητα, διπλωμα, αδεια κτλ). Επίσης δεν χρειαζεται να ψαχνομαι καθε φορα που θα βγω και ετσι εχω ολα τα απαραιτητα εγγραφα μαζι μου χωρις να υπαρχει περίπτωση να εχει ξεχαστει κατι.
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κατι τετοιο δεν σας βολευει? http://www.pilotpen.gr/Product/452868/ThIKI-GIA-TAYTOTITA-DIPLOMA-KARTES-EISITIRIA-10T- Προφυλασσονται με αυτη τη θηκη αριστα ολα τα εγγραφα και δεν κουρελαζονται. Σε ενα τετοιο τα εχω ολα μαζεμενα (ταυτοτητα, διπλωμα, αδεια κτλ). Επίσης δεν χρειαζεται να ψαχνομαι καθε φορα που θα βγω και ετσι εχω ολα τα απαραιτητα εγγραφα μαζι μου χωρις να υπαρχει περίπτωση να εχει ξεχαστει κατι. Αν το χασεις τα χανεις και όλα μαζι !!! 3
teddy71 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Αν το χασεις τα χανεις και όλα μαζι !!! Ναι βρε, εννοειτε, οχι μισες δουλειες. θα τρεχεις που θα τρεχεις για φωτογραφιες , εγγραφα τι ειναι να βγαλεις πχ 4 φωτο τι 8 φωτο , τι να χρειαστει να πας στο συγκοινωνιών για το διπλωμα τι και για τη αδεια μαζι. Ο κοπος ειναι ο ιδιος ειτε για το ενα ειτε για ολα. παντως πιο ευκολα μπορεις να τα χασεις αμα τα εχεις χυμα και μεμονομενα παρα μαζεμενα και τακτοποιημενα σε μια θηκη. 1
De@th L0rd Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πάντως για να το ξεκαθαρίσουμε, έχουν κάθε δικαίωμα να σου κάνουν ότι κουλή ερώτηση θέλουν, εσύ πέρα από τα στοιχεία σου και την ταυτότητα σου δεν οφείλεις να τους απαντήσεις τίποτα περαιτέρω. Αυτό το λέει η νομοθεσία κι όχι εγώ. Αν σε απειλήσουν ότι θα σε πάρουν στο τμήμα επειδή δεν απαντάς, τους ρωτάς αν σε συλλαμβάνουν κ για ποιο λόγο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ. Αν δε σου πουν κάτι τέτοιο άλλα υπεκφύγουν και "Θα δεις" αοριστίες , αυτό ονομάζεται ΠΑΡΑΝΟΜΗ προσαγωγή. Εννοείται δεν αντιστέκεσαι για να μη σου προσάψουν κατηγορίες " Αντίστασης κατά της αρχής" άλλα μετά διεκδικείς τα δικαιώματά σου με κάθε νόμιμο τρόπο, και βγαίνεις κερδισμένος 100%. Εκτός βέβαια κι αν είσαι όντως παράνομος έτσι; Μη λέμε τα αυτονόητα... Ναι στον συχνό έλεγχο, ΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ. ΟΧΙ στις γκεσταπίτικες μεθόδους. 1
Racerr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος για να μην ανοίγω θέμα για οδήγηση συγγενικου αυτοκινήτου πχ πατέρα παππού τι έγγραφα χρειάζεται σε περίπτωση που σε σταματήσουν για έλεγχο χωρίς να είναι ο ιδιοκτήτης μέσα στο αμάξι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα