Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε ολους. Επειδή πολλα διαβάζω για τις καθυστερήσεις στο τελωνείο και εχω ενα δέμα απο GearBest που ειναι στην Ελλάδα απο την πρώτη Σεπτέμβρη, αλλα στο tracking δεν εχει αλλάξει κατάσταση, ηθελα να ρωτήσω.... εχει κολλήσει στο τελωνείο τελικά; δεν θα έπρεπε να μου το λέει εαν ήταν εκει; ειναι απο παραγγελια με priority mail. Αλλα αντικείμενα με τον ίδιο τρόπο αποστολής το τελευταίο διάστημα, μου έχουν ερθει πολυ πιο γρήγορα...για την ακρίβεια λέει the item has arrived in the country of destination.

Ορίστε και φωτό.

Ορίστε και φωτό.

Καλησπέρα σε ολους. Επειδή πολλα διαβάζω για τις καθυστερήσεις στο τελωνείο και εχω ενα δέμα απο GearBest που ειναι στην Ελλάδα απο την πρώτη Σεπτέμβρη, αλλα στο tracking δεν εχει αλλάξει κατάσταση, ηθελα να ρωτήσω.... εχει κολλήσει στο τελωνείο τελικά; δεν θα έπρεπε να μου το λέει εαν ήταν εκει; ειναι απο παραγγελια με priority mail. Αλλα αντικείμενα με τον ίδιο τρόπο αποστολής το τελευταίο διάστημα, μου έχουν ερθει πολυ πιο γρήγορα...για την ακρίβεια λέει the item has arrived in the country of destination.

Ορίστε και φωτό.

[/img]

Δημοσ.

classifieds-393213-0-66226800-1506444431_thumb.jpg

Γιατι σε ενα αλλο αντικείμενο με postnl πάλι, άργησε αλλα έγραφε οτι ήταν στο τελωνείο. Σε αυτο μου λέει οτι εχει ερθει Ελλάδα, αλλα απο εκει και μετα εχει μείνει χωρίς αλλαγή κατάστασης. Δεν ξερω στις πόσες μέρες απο την αποστολή θα πρεπει να αρχίσω να το αναζητώ.

Δεν βιάζομαι για να σου πω την αλήθεια. Πιο πολυ η περιέργεια με τρώει.

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο thread που αναφέρεται η υπόθεση για τις καθυστερήσεις; Θα ήθελα να πληροφορηθώ γιατί κι εγώ περιμένω από 28/8 που λέει ότι έφτασε στην χώρα προορισμού.

Δημοσ.

Δες ενα που λέει " μήνυση σε Ελτα". Δεν μπορω να αντιγράψω το λινκ απο την εφαρμογή για το κινητό. Ειναι στη δεύτερη σελίδα εαν ψάξεις. Ελπιζω να σε βοηθήσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...