Προς το περιεχόμενο

Ο Bill Gates είναι χρήστης του Android πια


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Fox News Sunday, ο Bill Gates έκανε γνωστό, τώρα που ουσιαστικά η πλατφόρμα Windows Phone/ Mobile είναι… νεκρή, πως πραγματοποίησε τη μετάβαση στο Android.

Η μετάβαση του Bill Gates από τα Windows 10 Mobile στο Android δεν αποτελεί βεβαίως έκπληξη, αφού η Microsoft σταμάτησε εδώ και καιρό να δίνει έμφαση στην “mobile πλατφόρμα” απελευθερώνοντας τη Nokia –που εξαγόρασε το 2013 και πούλησε πέρυσι- να κατασκευάσει smartphones που τρέχουν Android, και στη συνέχεια επανεστίασε τις προσπάθειες της όπως μόνο μία εταιρεία των $73 δισεκατομμυρίων μπορεί να κάνει, αφιερώνοντας τις προσπάθειες της στην desktop πλατφόρμα και στην υποδομή στο cloud, στην Τεχνητή Νοημοσύνη και στην Επαυξημένη/ Εικονική πραγματικότητα, στο λογισμικό παραγωγικότητας αλλά και στον τομέα hardware με τη σειρά Surface.

 

Το Android λοιπόν είναι η επιλογή του Bill Gates, ο οποίος όπως τόνισε το χρησιμοποιεί σε συνδυασμό με αρκετό λογισμικό της Microsoft (“with a lot of Microsoft software”). “οπότε όχι iPhone” του λέει ο δημοσιογράφος και εκείνος απαντάει “΄όχι, όχι iPhone”. Όμως, ποια συσκευή που χρησιμοποιεί αποτελεί μυστήριο, με το PhoneArena να καταλήγει στο συμπέρασμα ότι μάλλον χρησιμοποιεί το Samsung Galaxy S7, παρόλο που πρόσφατα η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy S8 Microsoft Edition.

 

To VentureBeat από την άλλη, αναφέρει πως η επιλογή του Android, οφείλεται στο ότι το λειτουργικό σύστημα βρίσκεται πιο κοντά στην λογική της Microsoft με τα Windows, επειδή πρόκειται για ένα λειτουργικό σύστημα το οποίο μπορεί να παραμετροποιηθεί, και είναι μία πλατφόρμα που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες άλλες εταιρείες, όπως είναι οι Dell, ASUS, Acer και Samsung, που υποστηρίζουν και τη Microsoft με προϊόντα desktop αλλά και φορητές συσκευές.

 

 

Link.png Site: PhoneArena
Link.png Site: VentureBeat

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως η MS θα επανέρθει στο mobile κάποια στιγμή με το project andromeda όπου θέλουν να κάνουν τα windows τελείως modular ώστε να μπορεί ο κάθε κατασκευαστής να βάζει στο κινητό όποια κομμάτια θέλει, και να μην εξαρτάται από mobile ecosystem αλλά από windows.

 

https://www.windowscentral.com/microsofts-andromeda-os-philosophically-different-approach-personal-computing

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν διοικούσε αυτός τα πράγματα μπορεί να ήταν διαφορετικά. Πολλές λάθος αποφάσεις πολλά μπρος πίσω έστειλαν τα windows mobile στο χρονοντούλαπο. Πάντως πλάκα έχει η απάντηση iPhone.... όχι όχι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τον χαβα σας εσεις

 

Για εξήγησε το μου αυτο λίγο?

Είμαι ενας τύπος που δεν εχει καν smartphone οπότε δεν ξερω τι κατάλαβες απο το σχόλιο μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...