yiankap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για παπούτσια μπάσκετ του γιού μου. Μπήκα μέσω skroutz σε κάποια sites οπως Heavenofbrands Spartoo Step Sport Sportys Nespo Delikaris κ.α Παρατηρώ σημαντικές διαφορές σε σχέση με καταστήματα όπως το intersport. Πως γίνεται να είναι τόσοι πολλοί πωλητές με χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα να είναι αυθεντικά? Τι παίζει? Έχει αγοράσει κάποιος από τα παραπάνω? Ήταν γνήσια ή ήταν μούφα?
zio10 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως συμβαίνει με όλα σχεδόν τα προϊόντα στο skroutz. Χαμηλότερα έξοδα λειτουργίας και χαμηλότερο κέρδος για τα μαγαζιά, σε κάποιες περιπτώσεις κάνουν μόνοι τους εισαγωγές κλπ. Δες και κριτικές για τα μαγαζιά, αν και νομίζω ότι δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. 1
omghi2u Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 όπου δείς να μην δίνουν σταθερό σαν τηλ επικοινωνίας και να έχουν ΜΕΓΑΛΗ εως αρκετή διαφορά τιμής απο το κανονικό... trust me είναι απο Αγία Βαρβάρα. Ξύπνησαν και οι γύφτοι. 3
yiankap Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Για τα sites που δίνουν μόνο κινητό δεν το συζητώ εκεί είναι δεδομένο ότι είναι μαϊμού. Με προβληματίζουν sites τα οποία από το πουθενά εν μέσω κρίσης ( π.χ heavenofbrands, step sport κ.α) έφτασαν να έχουν μέχρι και 12 υποκαταστήματα, τα οποία ενώ σαφώς έχουν έξοδα λειτουργίας - μισθούς κλπ, εξακολουθούν να έχουν χαμηλές τιμές. Και επειδή κάποια εδρεύουν Βόρεια Ελλάδα φοβάμαι μήπως είναι τίποτα καλές απομιμήσεις από Βουλγαρία. Το πρόβλημα είναι ότι ο πιτσιρικάς έχει θέμα με τα πόδια του και πρέπει να προσέξω μην δημιουργηθεί πρόβλημα. Και άντε τα αγοράζω και βλέπω ότι είναι μαϊμού (αν το καταλάβω γιατί μπορεί να είναι καλής ποιότητας αντιγραφή γιατί από ότι διαβάζω μερικά είναι πιστά αντίγραφα), μετά τι κάνω; Τα κλαίω τα λεφτά μου ή όχι ;(γιατί να τα φορέσει ο πιτσιρικάς το αποκλείω) Υ.Γ Στα βρεφικά επώνυμα παίζουν μαιμούδες? Ρωτάω γιατί έχω και μωρό το οποίο σύντομα θα χρειαστεί τα πρώτα του παπούτσια.
paylidis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχουν σκρουτζομαγαζα που εχουν και φυσικα καταστηματα και ειναι μια χαρα γνησια, εχω ψωνισει... Απλα δε θα εχουν 60% διαφορα απο τα "μεγαλα" αλλα 30%....
leftys Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 σχετικό νέο σημερινό: http://www.protothema.gr/greece/article/717061/speira-me-maimou-rouha-kai-papoutsia-ekane-tziro-2-ekat-euro-exapatodas-22000-pelates/
unforgiven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Αν προσέξετε, όταν η τιμή είναι πολύ χαμηλή, συνήθως δεν υπάρχουν διαθέσιμα νούμερα, και όσα υπάρχουν είναι αυτά που δεν φεύγουν (πχ, ανδρικο 41, γυναικειο 43 κτλ) 3
Lazlow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Delikaris πάντως έχει καλές τιμές και πολύ καλή ποιότητα. τα τελευταία χρόνια μόνο απο κει παίρνω παπούτσια και για τρέξιμο και για καθημερινή χρήση. 2
DrLo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται πολύ και από το προϊόν, δηλαδή άλλο βάρος έχουν τα έξοδα διατήρησης ενός φυσικού μαγαζιού όταν πουλάς κάτι "φθηνό" και άλλο όταν το ίδιο το προϊον είναι από μόνο του πανάκριβο στη "χονδρική" Δεν έχει πχ νόημα να διατηρείς φυσικό μαγαζί για να πουλάς κολλαγόνα και τέτοια που κοστίζουν ψίχουλα αλλά αν πουλάς ακριβά ρολόγια (πέρα από το ότι θέλει κάποιος να το δει από κοντά) το κόστος ενός μαγαζιού είναι σχετικά/αναλογικά μικρό.
Dinos_12345 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ που φοράω 48 με 49 δε βρίσκω συνήθως στα φθηνότερα. Πάντως από το step sport πήρα adidas ultra boost και είναι πέρα ως πέρα αυθεντικά. Delikaris επίσης πολύ καλό. Το ultrastore που είναι Θεσσαλονίκη έχει και φυσικό κατάστημα αλλά πουλάει πολύ κοντά σε λιανική. Από αυτά που ανέφερες μόνο sportys και nespo δεν ξέρω 1
De@th L0rd Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για παπούτσια μπάσκετ του γιού μου. Μπήκα μέσω skroutz σε κάποια sites οπως Heavenofbrands Spartoo Step Sport Sportys Nespo Delikaris κ.α Παρατηρώ σημαντικές διαφορές σε σχέση με καταστήματα όπως το intersport. Πως γίνεται να είναι τόσοι πολλοί πωλητές με χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα να είναι αυθεντικά? Τι παίζει? Έχει αγοράσει κάποιος από τα παραπάνω? Ήταν γνήσια ή ήταν μούφα? Πέρα από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι, εστιάζω στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Κατά την αποψή μου είναι ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από άποψη τιμής. Έχουν τεράστιους χώρους κατ'επεκταση τεράστια λειτουργικά έξοδα, οι υπάλληλοι πληρώνονται ψίχουλα, και εξυπηρέτηση πολύ δήθεν. Για μένα είναι κατσικοκλέφτες που βασίζονται μόνο στο όνομά τους. Αν δεν είναι βιτρίνα για κάποιο ξέπλυμα χρήματος (που αυτό μυρίζομαι τόσα χρόνια που τα βλέπω ανοικτά με πανάκριβες τιμές και πελατεία μηδαμινή), τα κόβω να κλείνουν στο άμεσο μέλλον αν δεν αλλάξουν τακτικές. Στο δια ταύτα , αν συγκρίνεις intersport και σκρουτζομάγαζο άνετα βρίσκεις διαφορές. 3
unforgiven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι, εστιάζω στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Κατά την αποψή μου είναι ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από άποψη τιμής. Έχουν τεράστιους χώρους κατ'επεκταση τεράστια λειτουργικά έξοδα, οι υπάλληλοι πληρώνονται ψίχουλα, και εξυπηρέτηση πολύ δήθεν. Για μένα είναι κατσικοκλέφτες που βασίζονται μόνο στο όνομά τους. Αν δεν είναι βιτρίνα για κάποιο ξέπλυμα χρήματος (που αυτό μυρίζομαι τόσα χρόνια που τα βλέπω ανοικτά με πανάκριβες τιμές και πελατεία μηδαμινή), τα κόβω να κλείνουν στο άμεσο μέλλον αν δεν αλλάξουν τακτικές. Στο δια ταύτα , αν συγκρίνεις intersport και σκρουτζομάγαζο άνετα βρίσκεις διαφορές. Θα συμφωνήσω μαζί σου. Ιδίως στα παπούτσια για τρέξιμο που κοιτάζω, είναι λες και δεν θέλουν να πουλήσουν. Δεν μιλάμε για 5-10 ευρώ, μιλάμε για 50 και 60 ευρω διαφορα, ακομα και σε μοντελα παλια που αλλοι θελουν να τα ξεφορτωθουν και τα σκοτωνουν. 1
theoritikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Πέρα από αυτά που ανέφεραν οι υπόλοιποι, εστιάζω στην συγκεκριμένη αλυσίδα. Κατά την αποψή μου είναι ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από άποψη τιμής. Έχουν τεράστιους χώρους κατ'επεκταση τεράστια λειτουργικά έξοδα, οι υπάλληλοι πληρώνονται ψίχουλα, και εξυπηρέτηση πολύ δήθεν. Για μένα είναι κατσικοκλέφτες που βασίζονται μόνο στο όνομά τους. Αν δεν είναι βιτρίνα για κάποιο ξέπλυμα χρήματος (που αυτό μυρίζομαι τόσα χρόνια που τα βλέπω ανοικτά με πανάκριβες τιμές και πελατεία μηδαμινή), τα κόβω να κλείνουν στο άμεσο μέλλον αν δεν αλλάξουν τακτικές. Στο δια ταύτα , αν συγκρίνεις intersport και σκρουτζομάγαζο άνετα βρίσκεις διαφορές. Έχω δει πολλά καταστήματα τους στην Αθήνα όπου έχουν αρκετή κίνηση, με κόσμο να αγοράζει. Δεν ξέρω τι μαγικά τους κάνουν. Ίσως να μην έχουν άλλο κατάστημα στην περιοχή και πάνε αναγκαστικά εκεί.
unforgiven Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω δει πολλά καταστήματα τους στην Αθήνα όπου έχουν αρκετή κίνηση, με κόσμο να αγοράζει. Δεν ξέρω τι μαγικά τους κάνουν. Ίσως να μην έχουν άλλο κατάστημα στην περιοχή και πάνε αναγκαστικά εκεί. Αν θέλεις κάτι φτηνό, δεν αξίζει να τρέχεις αλλού. Καμιά φτηνή μπάλα, απλές κάλτσες, κανένα φανελάκι... Τέτοια πράγματα. Και καμιά φορά στις προσφορές πετυχαίνεις τίποτα φτηνό. Αλλά ποτέ σχεδόν σε σοβαρά παπούτσια. Για παράδειγμα, πρώτα η τιμή του skroutz, μετά του Intersport Brooks Glycerin 15: 150€ - Brooks Glycerin 14: 110€ - 170€ (περυσινά) Brooks Glycerin 13: 67€ - 160€ (Προπέρσινα) 1
opera Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για παπούτσια μπάσκετ του γιού μου. Μπήκα μέσω skroutz σε κάποια sites οπως Heavenofbrands Spartoo Step Sport Sportys Nespo Delikaris κ.α Παρατηρώ σημαντικές διαφορές σε σχέση με καταστήματα όπως το intersport. Πως γίνεται να είναι τόσοι πολλοί πωλητές με χαμηλές τιμές και ταυτόχρονα όλα τα προϊόντα να είναι αυθεντικά? Τι παίζει? Έχει αγοράσει κάποιος από τα παραπάνω? Ήταν γνήσια ή ήταν μούφα? Το step sport είναι μια χαρά,υπάρχει και φυσικό κατάστημα στη πόλη μου όπου αγόρασα ένα ζευγάρι Mizuno ultima σε πολύ καλή τιμή. Αυθεντικότατα,τα τρέχω και δεν υπάρχει αμφιβολία για τη ποιότητά τους ούτε και για τα υπόλοιπα που είδα στο κατάστημα μου δημιουργήθηκε υπόνοια για αντίγραφα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα