gamer73 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω αγοράσει κάτι από eBay ο πωλητής δέχτηκε την επιστροφή όμως δεν τύπωσε ταμπέλα πως θα πάρω τα λεφτά μου πίσω~....???
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 πρέπει να κάνεις και αίτημα επιστροφής να ανοίξεις υπόθεσή μέσω ebay μόνο απ τα μνήματα μιλήσατε? ... και τι θα πει δέχτηκε επιστροφή είναι ιδιώτης ο πωλητής και δεν δεχόταν επιστροφές το διευκρίνιζε στους ορούς της αγγελίας του?
gamer73 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μου έστειλαν μυνημα ότι πρέπει να καταστρέψω το προϊόν και να τους στείλω αποδεικτικό πρέπει να κάνεις και αίτημα επιστροφής να ανοίξεις υπόθεσή μέσω ebay μόνο απ τα μνήματα μιλήσατε? ... και τι θα πει δέχτηκε επιστροφή είναι ιδιώτης ο πωλητής και δεν δεχόταν επιστροφές το διευκρίνιζε στους ορούς της αγγελίας του?
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Να "τυπώσει ταμπέλα" όπως λες, γίνεται μόνο ανάμεσα σε συνεργαζόμενους μεταφορείς. Τα ΕΛΤΑ δεν είναι από αυτούς. Στο αίτημα επιστροφής θα βρεις κάπου τη διεύθυνσή του. Θα το στείλεις σε αυτή τη διεύθυνση συστημένο και θα ανεβάζεις το tracking code. Ανάλογα την περίπτωση τώρα, ο πωλητής πιθανόν να σου επιστρέψει τα έξοδα μέσω PayPal, ή να πρέπει να τα επωμιστείς ο ίδιος.
ziaba Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μου έστειλαν μυνημα ότι πρέπει να καταστρέψω επιστρέψω το προϊόν και να τους στείλω αποδεικτικό θα σου δώσουν μια απόδειξή στα ΕΛΤΑ βγάλτην φώτο και στείλτην μαζί με το track number
gamer73 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μου έστειλαν email ότι το,προϊον επειδή δεν είναι γνήσιο να τους στείλω: μια αίτηση ότι καταστράφηκε και έχω διορία 5 μέρες γιαυτο τι κάνουμε τώρα....??? Αν κλείσω την επιστροφή στο eBay και ανοίξω dispute στο PayPal γίνετε???
Haldol Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μου έστειλαν email ότι το,προϊον επειδή δεν είναι γνήσιο να τους στείλω: μια αίτηση ότι καταστράφηκε και έχω διορία 5 μέρες γιαυτο τι κάνουμε τώρα....??? Αν κλείσω την επιστροφή στο eBay και ανοίξω dispute στο PayPal γίνετε??? Γιατί δε κάνεις αυτό που σου λένε;
gamer73 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 ευχαριστω για την βοηθεια τελικα τα λεφτα μου επιστραφηκαν στην καρτα ο πωλητης μου εκανε refund
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα