Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε στο μυαλό μας μια ιδέα για μια εφαρμογή για smartphone η οποία θα απευθύνεται σε ταξιδιώτες που επισκέπτονται μια πόλη/χώρα για πρώτη φορά, επομένως δεν είναι εξοικιωμένοι με το τι υπάρχει σε αυτήν.

Για να καταλάβουμε όμως καλύτερα τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών αυτών δημιουργήσαμε ένα γρήγορο ερωτηματολόγιο. Αν διαθέτετε λίγο χρόνο, μπορείτε να μας βοηθήσετε και που ξέρετε, μπορεί στο μέλλον η ιδέα μας να βοηθήσει εσάς σε κάποιο σας ταξίδι :)

Το ερωτηματολόγιο: https://goo.gl/forms/27uVwh05gKlWgQpq1

• Like 2
Δημοσ.

Ηλικία, παιδιά, σκυλιά, κλπ τι δουλεια έχουν με το ερωτηματολόγιο;

Η ηλικία καταρχάς είναι εξαιρετικά σημαντική καθώς έτσι μπορούμε να καταλάβουμε σε τι ακριβώς κοινό έχει απήχηση η ιδέα μας. Το αν έχει παιδιά κάποιος μας βοηθάει επίσης να καταλάβουμε τις απαιτήσεις του πιθανού χρήστη από την εφαρμογή μας.

Πέρα όμως από αυτά, οι πρώτες ερωτήσεις (που στην βιβλιογραφία λέγονται screening questions) μπαίνουν για να μπορεί να ομαδοποιηθεί κατάλληλα το σύνολο των απαντήσεων. Για σκυλιά τώρα δεν ρωτάμε καθώς δεν ξέρω πως θα ήταν σχετικό :P

Δημοσ.

Για σκυλιά τώρα δεν ρωτάμε καθώς δεν ξέρω πως θα ήταν σχετικό :P

πολύ πιθανό να χρειάζεται και αυτό για να περιλάβεις και τη διάσταση "ανάγκες κατόχου κατοικιδίου" π.χ. κλινικές και Α βοήθειες για ζωα, τυχόν πάρακ ή χώροι βόλτας κτλ

πάντως, μετά την συμπλήρωση του ερωτηματολογίου σου, νομίζω οτι αυτά που ρωτάτε / ψαχνετε τα ψιλοκάνει ήδη το trip advisor, οπότε θα πρέπει να διαφοροποιηθείτε αρκετά π.χ. η πρόταση του προγράμματος ημέρας σαν παιχνίδι που ρωτάτε.

καλή επιτυχία

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...