Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδωσα πανελληνιες και περασα Πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων Τριπολη.Εχω ομως το δικαιωμα να ζητησω μεταγραφη σε οποιοδηποτε τμημα πληροφορικης υπαρχει στην Αθηνα (πληροφορικης και τηλεπικοινωνιων ΕΚΠΑ,Πληροφορικης ΠΕΙΡΑΙΑ,Πληροφορικης ΑΣΟΕ,Πληροφορικης και τηλεματικη Χαροκοπειο).Εσεις σε ποιο μου προτεινετε να ζητησω μεταγραφη? (Αθηνα περασε κι ο αδερφος μου γι αυτο θελω να παρω μεταγραφη )

Δημοσ.

Πληροφοριακά για να γνωρίζεις, αν το μόνο κριτήριο που έχεις είναι ο αδερφός στην Αθήνα, κατά 95% μεταγραφή δεν θα πάρεις.

Δημοσ.

Το ξερω...Σιγα μην επαιρνα μεταγραφη μονο γι αυτο...Αν και ξερω περιπτωσεις που δεν ειχαν καν κιτηρια και πηραν.Μαζευω 4 μορια δεν ξερω αν αρκουν....

Δημοσ.

Πάντως κοίτα και δες τα προγράμματα σπουδών/περιγραφές των μαθημάτων ώστε να δεις τι σου αρέσει περισσότερο. Π.χ στο ΟΠΑ έχει πιο σχετικά με επιχειρησιακά/οικονομικά μαθήματα.

Δημοσ.

Νν το εχω κανει ηδη.Εχω ψαχτει αρκετα.Απλως ακουω πολλες αποψεις κι ο καθενας λεει διαφορετικα,με αποτελεσμα να μπερδευτω.Προσωπικα μου αρεσουν περισσοτερο τηλεματικης και τηλεπικοινωνιων γιατι ειναι καθαρα πληροφορικης.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελειωσα προπτυχιακό πληροφορική στο παπει πέρσι και τώρα τελειώνω μεταπτυχιακό πληροφορική στο εκπα. Δηλώνεις εκπα χωρίς 2η σκέψη ανάμεσα σε όλα εξ αυτών που ανέφερες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...