dvlsakos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Ξέρετε τι ισχύει όταν έχεις αποθήκη σε υπόγειο γκαράζ και ακριβώς μπροστά από την πόρτα υπάρχουν θέσεις πάρκιν που κλείνουν την είσοδο της αποθήκης. Στο σπίτι που νοικιάζω πουλήθηκε η θέση πάρκινκ που είναι ακριβώς μπροστά από την αποθήκη και και μου κλείνει την είσοδο.
greekfragma Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 9 minutes ago, dvlsakos said: Ξέρετε τι ισχύει όταν έχεις αποθήκη σε υπόγειο γκαράζ και ακριβώς μπροστά από την πόρτα υπάρχουν θέσεις πάρκιν που κλείνουν την είσοδο της αποθήκης. Στο σπίτι που νοικιάζω πουλήθηκε η θέση πάρκινκ που είναι ακριβώς μπροστά από την αποθήκη και και μου κλείνει την είσοδο. με το να σου κλείνει τη πόρτα μπλοκάροντας με αμάξι σου εμποδίζει τη χρήση. ποιο σαίνι κατάφερε να πουλήσει-μισθώσει ξεχωριστά 2 χώρους χρήσης που η 1 επηρεάζεται από την άλλη; εσύ ως ενοικιαστής θα μιλήσεις με τον ιδιοκτήτη σου για να το λύσει εκείνος για σένα το ζήτημα. αν δε βγάλεις άκρη μπορείς να πεις σε αυτόν που παρκάρει οτι βάζεις βγάζεις πράγματα και φοβάσαι οτι θα γρατσουνίσεις το αυτοκίνητο με καρέκλες και άλλα αντικείμενα....οπότε καταλαβαίνεις που πάει το πράγμα
Basilhs23___ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά ξεμπερδεματα. Θέση και αποθηκη μπορεί να είναι μπορεί και να μην είναι παράνομη. Και στις στις περιπτωσεις θα τσακωθείς με τους πάντες και θα σου γινουν τα νεύρα τσατάλια. Δεν νομίζω ότι υπάρχει περιπτωση ο άλλος να μην παρκάρει το αμάξι του εκεί για να μην σε κλείνει. Πολύ φοβάμαι ότι θα εισπράξεις αδιαφορία. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2022 από Basilhs23___
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα