keravnos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εχετε να προτεινετε κανεναν καλο ηλεκτρολογο γιατι ηρθε η ωρα να κανω καινουργια εγκατασταση στο διαμερισμα ευχαριστω.
pontez2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τον Στέφανο Πολύ καλός και κάνει και δουλειές υδραυλικού.
keravnos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τον Στέφανο Οπως λεμε εξατμισεις θεοφιλος πχ. μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος εστω με pm
stelios18120 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ καλός και κάνει και δουλειές υδραυλικού. Εεε Τα υδραυλικα εγω Μην μου κλεβει την δουλεια. Ας μεινει στα ηλεκτρικα 4
keravnos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Εεε Τα υδραυλικα εγω Μην μου κλεβει την δουλεια. Ας μεινει στα ηλεκτρικα Θα σε χρειαστω και σενα αρχηγε μου ολα στην ωρα τους 1
masteripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ξεκίνα απο γνωστούς και φιλους να ψαχνεις ποιος έκανε δουλειά χωρίς να βγουν προβλήματα και χωρίς να έχει εντονο το στοιχείο του παραδοπιστου...επίσης καλό είναι να χρησιμοποιεί επώνυμα προιοντα εκει ου χρειαζεται..
pontez2 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 (εντομεταξυ όντως υπάρχει Στέφανος υδραυλικος, ηλεκτρολόγος, χτιστης κτλ κτλ. Τα κάνει ολα και συμφέρει) :P
TriLoBiTe Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δε θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά για υδραυλικά μονο ο ^Στελλάρας 2
keravnos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Ξεκίνα απο γνωστούς και φιλους να ψαχνεις ποιος έκανε δουλειά χωρίς να βγουν προβλήματα και χωρίς να έχει εντονο το στοιχείο του παραδοπιστου...επίσης καλό είναι να χρησιμοποιεί επώνυμα προιοντα εκει ου χρειαζεται.. Εχει γινει ηδη αυτο και δεν εχω μεινει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα που ειδα γιατι βασικα θα περασω καινουργιες γραμμες σε ολο το σπιτι συν καποιες πριζες για δικτυο και θα γινει ολη η δουλεια με καναλια, καναδυο δουλειες που ειδα ηταν πολυ τσαπατσουλικες .
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Καινούριο δίκτυο εξ ολοκλήρου με κανάλια ; Μήπως να το ξανασκεφτόσουν λίγο ;
keravnos21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το ξερω οτι το αποτελεσμα αισθητικα δεν θα ειναι και οτι καλυτερο αλλα ειναι πιο budget λυση .
masteripper Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Το κανάλι έχει το πρόβλημα είναι ότι στην αρχή φαίνεται όμορφο και ωραίο αλλά μετά επειδή είναι "ξένο" προς τον τοίχο κάποια στιγμή θα κρεμάσει. ....παντως εαν θες και καλά να το κάνεις με κανάλι ηλεκτρολόγοι εργοστασίων έχουν μεγαλύτερη εμπειρία καθώς στα γραφεία είναι προσφιλές άθλημα να αλλάζουν διαρρύθμιση κάθε 6 μήνες... 1
andreapaog328 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 δε κανεις μια ψευδοροφη? τα καναλια ειν τραγικα.
AristidisZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί να κάνει ψευδοροφή ; Αφού ούτως ή άλλως σκάψιμο θα πρέπει γίνει για όλα τα κατεβάσματα και σε αυτή τη περίπτωση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα