Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εεε

Τα υδραυλικα εγω

Μην μου κλεβει την δουλεια. Ας μεινει στα ηλεκτρικα :P

Θα σε χρειαστω και σενα αρχηγε μου ολα στην ωρα τους

• Like 1
Δημοσ.

Ξεκίνα απο γνωστούς και φιλους να ψαχνεις ποιος έκανε δουλειά χωρίς να βγουν προβλήματα και χωρίς να έχει εντονο το στοιχείο του παραδοπιστου...επίσης καλό είναι να χρησιμοποιεί επώνυμα προιοντα εκει ου χρειαζεται..

Δημοσ.

Ξεκίνα απο γνωστούς και φιλους να ψαχνεις ποιος έκανε δουλειά χωρίς να βγουν προβλήματα και χωρίς να έχει εντονο το στοιχείο του παραδοπιστου...επίσης καλό είναι να χρησιμοποιεί επώνυμα προιοντα εκει ου χρειαζεται..

Εχει γινει ηδη αυτο και δεν εχω μεινει ικανοποιημενος απο το αποτελεσμα που ειδα γιατι βασικα θα περασω καινουργιες γραμμες σε ολο το σπιτι συν καποιες πριζες για δικτυο και θα γινει ολη η δουλεια με καναλια, καναδυο δουλειες που ειδα ηταν πολυ τσαπατσουλικες .

Δημοσ.

Το κανάλι έχει το πρόβλημα είναι ότι στην αρχή φαίνεται όμορφο και ωραίο αλλά μετά επειδή είναι "ξένο" προς τον τοίχο κάποια στιγμή θα κρεμάσει. ....παντως εαν θες και καλά να το κάνεις με κανάλι ηλεκτρολόγοι εργοστασίων έχουν μεγαλύτερη εμπειρία καθώς στα γραφεία είναι προσφιλές άθλημα να αλλάζουν διαρρύθμιση κάθε 6 μήνες...

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί να κάνει ψευδοροφή ; 

Αφού ούτως ή άλλως σκάψιμο θα πρέπει γίνει για όλα τα κατεβάσματα και σε αυτή τη περίπτωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...