Προς το περιεχόμενο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΓΡΑΦΟΣ

myrmidon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διάβασα παρακάτω ένα θέμα που αφορά τον Ηλεκτρονικό Λογογράφο.

Όντως χρήστης του περίπου 5 μήνες,θα ήθελα να σας πω για τις δικές μου εμπειρείες.

Και εγώ ,όπως και εσείς,ήμουνα πολύ επιφυλακτικός οσον αφορά το συγκεκριμένο πρόγραμμα.

Αυτό που με έπεισε να το αγοράσω τελικά ήταν 1)η ανάγκη του να ησυχάσω επιτέλους από το πληκτρολόγιο(γράφω αρκετά κείμενα) και 2)μια επίδειξη που μου έγινε από το μαγαζί που πήγα για να ρωτήσω(Πλαίσιο-Στουρνάρη) και στην οποία δούλεψε μια χαρά.

Όταν το αγόρασα το εγκατέστησα κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Είχα κάποια προβλήματα όσον αφορά την ταχύτητα και την σωστή αναγνώριση του κειμένου.

Τηλεφώνησα στην εταιρεία που το έφτιαξε(VOICE IN)στο τηλέφωνο που βρήκα μέσα στην συσκευασία.

Οι άνθρωποι με βοήθησαν να σετάρω σωστά το μικρόφωνο.Από τότε τα πάντα δουλεύουν άψογα.Ειδικά όταν βγάλαν και την καινούργια έκδοση που δουλεύει ακόμα πιο γρήγορα.

Διάβασα για κάποια παιδιά που είχαν προβλήματα στην εγκατάσταση ή στην λειτουργία του προγράμματος.Πραγματικά δεν ξέρω τι να πώ.Εμένα μου λειτουργεί άψογα.ίσως αν πάρετε ένα τηλέφωνο στην εταιρεία κατασκευής του,ίσως να βρείτε και εσείς την λύση όπως εγώ.

Τα μόνα προβλήματα που έχω ακούσει είναι από φίλους που πήραν το Λογογράφο πειρατικό(και με κοροίδευαν κιόλας τρομάρα τους),ο οποίος δεν έπαιζε.Είχαν ακριβώς τα προβλήματα που αναφλερουν τα παιδιά.Μια δεν έκανε instalation καθόλου,μια έκανε instalation αλλά δεν έπαιζε κ.τ.λ.

Επίσης εγώ προσωπικά έμαθα για τον Λογογράφο από δύο περιοδικά πληροφορικής που διαβάζω(RAM και COMPUTER ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ).

Σε αυτά τουλάχιστον έγραφε πολύ καλά λόγια.

Είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός όσον αφορά Ελληνικές προσπάθειες που αφορούν λογισμικό(την έχω πάθει αρκετές φορές στο παρελθόν).

Αλλά όταν βλέπω κάτι καλό,και ιδιαίτερα Ελληνικό,δεν μπορώ παρά να το επαινέσω.

Δημοσ.

Το δικό μου λειτουργικό έιναι τα WIN XP PRO GREEK WITH SP1.

Το έχω βάλει όμως και σε κάποιους φίλους μου να το δουν ,που είχαν ο ένας WIN XP PRO ENGLISH WITH SP1 και ο άλλος WIN XP HOME GREEK WITH SP1.

Δημοσ.

Απ' ότι βλέπω φταίει η "εκδοσή" μας. Για παράδειγμα εγώ που έχω winXP home greek sp1 με την πρώτη ματιά είδα πως δούλευε κανονικά. Αλλά μετά διέγνωσα τα παρακάτω:

1)Δεν μπορώ να κάνω copy-paste στο αναγνωρισμένο κείμενο!!!!

2)Ο ηλεκτρονικός λογογράφος χαλάει τον windows media player ο οποίος δεν τρέχει!!!!!!

3) Αμάν, τόσην ώρα πρέπει να περιμένω για την αναγνώριση! P4 1,8 512ram αλλά πολύ σκούρα τα πράματα. Πιστεύω πώς το πρόγραμμα δεν θα εξυπηρετούσε πολύ κάποιον ο οποίος το χρειάζεται για δουλειά και όχι για να παίζει...

Όμως για πρώτη προσπάθεια, είναι καλό. Χρειαζόμαστε μερικά χρονάκια ακόμα ώστε να φτάσουμε στο σημείο που δεν θα χρησιμοποιούμε πληκτρολόγιο.

Δημοσ.

Τι να πω.Εμένα δεν μου παρουσιαζει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Έχεις πάρει την καινούργια έκδοση.Την δίνουν δωρεάν σε όποιον έχει αγοράσει την πρώτη.

Ισως με αυτή την έκδοση λυθούν τα προβλήματα που σου κάνει.

• 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...