Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σε όλους είμαι μαθητής τις Α λυκείου και έχω ψυχολογικά προβλήματα δηλαδή παθαίνω κρίση πανικού και δεν μπορώ να κάτσω μέσα στην τάξη έχω κατάθλιψη αδυναμία συκγεντροσεις κτλπ αυτά προήλθαν από την αλλαγή του σχολείου απο δημοτικό σε γυμνάσιο γιατί πήγα να χάσω την μητέρα απο μια βαρεία αρωστια η καθηγητές (τερατα) για έμενα δεν δηξανε κανέναν σεβασμό απέναντι μου και με αφήσανε δυο χρόνιες στην ίδια ταξη έτσι έφτασα σε χειρότερο σημείο απο οτι ήμουν πήγα σε γιατρούς πείρα φάρμακα κτλπ μην σας κουράζω τώρα είμαι όπως προανέφερα στην Α λυκείου άλλα επιδει ειμαι αδύναμος να διαβάσω και απο θέμα γνώσεων εχω απεγνοστη τέλειος και αισθανθούμε οτι δεν θα βγάλω το λύκειο λόγο ελλείψεις γνώσεων θα σας παρακαλούσα οποίος ξέρει κατει ας με βοηθειση! Ευχαριστώ πολλή!!!
papoys1 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα. Διαβάζοντας το κείμενό σου βλέπω πολλά ορθογραφικά λάθη. Επίσης όπως λες δεν μπορείς να συγκεντρωθείς ούτε να παρακολουθήσεις μάθημα. Από την άλλη δεν είναι υποχρεωτικό όλοι να βγάλουν το γενικό Λύκειο.Θα έλεγα σαν πρόταση μήπως είναι καλό να συνεχίσεις σε κάποιο ΤΕΙ μαθαίνοντας κάποιο επάγγελμα το οποίο θα σε βοηθήσει και στην επαγγελματική σου αποκατάσταση;;; Δεν είναι ντροπή.Πολλά παιδιά το κάνουν.Επίσης εκεί είναι διαφορετικός ο τρόπος διδασκαλίας και μελέτης και πιθανόν να σου αρέσει.
vairass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σε όλους είμαι μαθητής τις Α λυκείου και έχω ψυχολογικά προβλήματα δηλαδή παθαίνω κρίση πανικού και δεν μπορώ να κάτσω μέσα στην τάξη έχω κατάθλιψη αδυναμία συκγεντροσεις κτλπ αυτά προήλθαν από την αλλαγή του σχολείου απο δημοτικό σε γυμνάσιο γιατί πήγα να χάσω την μητέρα απο μια βαρεία αρωστια η καθηγητές (τερατα) για έμενα δεν δηξανε κανέναν σεβασμό απέναντι μου και με αφήσανε δυο χρόνιες στην ίδια ταξη έτσι έφτασα σε χειρότερο σημείο απο οτι ήμουν πήγα σε γιατρούς πείρα φάρμακα κτλπ μην σας κουράζω τώρα είμαι όπως προανέφερα στην Α λυκείου άλλα επιδει ειμαι αδύναμος να διαβάσω και απο θέμα γνώσεων εχω απεγνοστη τέλειος και αισθανθούμε οτι δεν θα βγάλω το λύκειο λόγο ελλείψεις γνώσεων θα σας παρακαλούσα οποίος ξέρει κατει ας με βοηθειση! Ευχαριστώ πολλή!!! Γειά σου φιλαράκι, καταρχάς σε ποια πόλη ζεις; υπάρχουν πολλά κέντρα ψυχικής υγείας χωρίς να δίνουν απαρατήρητα χάπια κλπ. Επίσης αν είσαι Θεσσαλονίκη να σου βρούμε μια δουλειά να πας να μάθεις τέχνη δεν είναι κακό,σκέψου το. 4
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πργματικα είμαι απεγνωσμένος φοβάμαι και ακούω και τους άλλους να λένε χωρίς λύκειο δεν θα ασχολείται κανένας μαζί σου και δεν θα βρεις δουλειά και τέτοια στα ΤΕΙ υπάρχει μέλλον και τι ακριβώς είναι? Γειά σου φιλαράκι, καταρχάς σε ποια πόλη ζεις; υπάρχουν πολλά κέντρα ψυχικής υγείας χωρίς να δίνουν απαρατήρητα χάπια κλπ.Επίσης αν είσαι Θεσσαλονίκη να σου βρούμε μια δουλειά να πας να μάθεις τέχνη δεν είναι κακό,σκέψου το. Είμαι στα Ιωάννινα και φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου μην δεν βρίσκω δουλειά κτλπ και διαβάζω απο άλλα φόρουμ παλιές συζιτεισης να λένε χωρίς απολυτήριο λυκείου θα είσαι ένα τίποτα και θα δουλεύεις για 200 ευρό των μηνά και τετοια και εχω πανικοβληθεί
green gordon Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και με απολυτηριο για τοσα θα δουλευεις αλλα καλο ειναι να το χεις. Κατα τα αλλα οτι σου πε ο vairass 3
vairass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πργματικα είμαι απεγνωσμένος φοβάμαι και ακούω και τους άλλους να λένε χωρίς λύκειο δεν θα ασχολείται κανένας μαζί σου και δεν θα βρεις δουλειά και τέτοια στα ΤΕΙ υπάρχει μέλλον και τι ακριβώς είναι? Είμαι στα Ιωάννινα και φοβάμαι πολύ για το μέλλον μου μην δεν βρίσκω δουλειά κτλπ και διαβάζω απο άλλα φόρουμ παλιές συζιτεισης να λένε χωρίς απολυτήριο λυκείου θα είσαι ένα τίποτα και θα δουλεύεις για 200 ευρό των μηνά και τετοια και εχω πανικοβληθεί Κάτσε να μάθεις μια τέχνη που σου αρέσει.. Τι σου αρέσει για πες; 1
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 κανε ενα κουραγιο να τελειωσεις το λυκειο, παντου το ζητανε κυριολεκτικα... στη χειρότερη πηγαινε νυχτερινο. Δες και καποιο ψυχολογο σε καποιο κεντρο του δημου κλπ, δεν ειναι κακό, εισια πολυ μικρός για να τραβας τετοιες καταστασεις... Καλο σκ 2
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Κάτσε να μάθεις μια τέχνη που σου αρέσει.. Τι σου αρέσει για πες; που να την μάθω την τέχνη? περισσότερο μου αρέσουν αυτοκίνητα και μηχανές ο μόνος λόγος που θέλω το απολυτήριο λυκείου ειναι σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν πάρω το ταξί του πάτερα μου να έχω μια άλλη λύσει. καλημερα
vairass Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 κανε ενα κουραγιο να τελειωσεις το λυκειο, παντου το ζητανε κυριολεκτικα... στη χειρότερη πηγαινε νυχτερινο. Δες και καποιο ψυχολογο σε καποιο κεντρο του δημου κλπ, δεν ειναι κακό, εισια πολυ μικρός για να τραβας τετοιες καταστασεις... Καλο σκ Τα παιδάκια αυτά τραβάνε πολλά όντως, δυστηχως οι γονείς δεν φταίνε πάντα, φταίει το σύστημα που δεν βοήθεια τους αδύνατους. που να την μάθω την τέχνη? περισσότερο μου αρέσουν αυτοκίνητα και μηχανές ο μόνος λόγος που θέλω το απολυτήριο λυκείου ειναι σε περίπτωση που γίνει κάτι και δεν πάρω το ταξί του πάτερα μου να έχω μια άλλη λύσει. καλημερα Βρες μια σχολή, αν δεν έχεις λεφτά πήγαινε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κ ζήτησε να μάθεις, έχει μάστορες καλούς που βοηθάνε.
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 κανε ενα κουραγιο να τελειωσεις το λυκειο, παντου το ζητανε κυριολεκτικα... στη χειρότερη πηγαινε νυχτερινο. Δες και καποιο ψυχολογο σε καποιο κεντρο του δημου κλπ, δεν ειναι κακό, εισια πολυ μικρός για να τραβας τετοιες καταστασεις... Καλο σκ πραγματικά σκευτομαι πολυ σοβαρά το νυχτερινό αλλα γιατι στην χειρότερη εχει άλλη αντιμετοπησει το χαρτί απο εκεί. ευχαριστω πολλυ!
paylidis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 οχι ειναι κανονικό λυκειο και απεναντιας βγαζεις ευκολα βαθμούς οποτε θα εχεις ενα καλυτερο απολυτηριο και περισσότερες προοπτικες να περασεις σε μια σχολή μεθαυριο...
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τα παιδάκια αυτά τραβάνε πολλά όντως, δυστηχως οι γονείς δεν φταίνε πάντα, φταίει το σύστημα που δεν βοήθεια τους αδύνατους. Βρες μια σχολή, αν δεν έχεις λεφτά πήγαινε σε ένα συνεργείο αυτοκινήτων κ ζήτησε να μάθεις, έχει μάστορες καλούς που βοηθάνε. Απο λευτα κατι εχουμε αλλα δεν ξερω τι επαθε η γιαγια μου σκεφτηκε μια περίεργη ιδεα μου ειπε πηγεναι ενα χρονο στο γελ εκει που παω δηλαδη κανε οτι μπορεις λεει δεν προκηται να σε αφισουνε στην πρώτη εχουμε και χαρτι μετα πηγεναι ενα χρονο νυχτερινο και στην τελευταια ταξη θα σε στειλο σε ιδιωτικο εγω/ δεν ξερω κατα ποσο καλο ακούγεται
Silverage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το νυχτερινό απ'ότι ξέρω είναι 4 χρόνια. Πάντως στο λύκειο δεν αφήνουνε, είναι σίγουρο.
Dayttora Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το νυχτερινό απ'ότι ξέρω είναι 4 χρόνια. Πάντως στο λύκειο δεν αφήνουνε, είναι σίγουρο. καλήμερα συνεχεία αυτο ακούω οτι πρέπει να το θες για να μένεις και τέτοια αλλα ειμαι σε σημείο να μην ξερω να λύνω ουτε εξίσωση πιστεύεις θα με περάσουν γιαυτό θελω να παω ενα χρόνο γελ και να παω 2 νυχτερινό
keravnos21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πρωτα απο ολα απο την στιγμη που λες οτι εχεις καποια προβληματα ψυχολογικα πρεπει να σε παρακολουθει ψυχολογος /ψυχιατρος ( αναλογα την παθηση δεν ειμαι ειδικος για να σου πω πηγαινει εκει ) αλλα ειτε με ψυχοθεραπεια ειτε με φαρμακευτικη αγωγη πρεπει να το αντιμετωπισεις, απο εκει και περα το νυχτερινο ειναι οτι καλυτερο και γλυτωνετε και τα χρηματα για ιδιωτικα κλπ. Εισαι ενας νεος ανθρωπος εχεις ολη την ζωη μπροστα σου βαλε σε μια σειρα τα πραγματα με την βοηθεια του γιατρου σου και προχωρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις