Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτα τα 2 ποστ. Έχω περάσει παρόμοιες καταστάσεις από θέμα άγχους για το μέλλον μου και ακόμα τα περνάω.Τι σημαίνει αυτο ? Ότι πρέπει να με κοροιδέψουν και μένα ? Εξαρτάται.. έχει και ο δικός σου πατέρας την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει 200.000 με 300.000 ευρώ άδεια + κόστος συντήρησης και αγοράς επαγγελματικού αυτοκινήτου + καλό και σταθερό μεροκάματο (που για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκε να πληρώσει να σου κάνουν ιδιαίτερα αφού δυσκολεύεσαι τόσο μα τόσο πολύ) ενώ παράλληλα εσύ να ανησυχείς μήπως και δεν καταφέρεις να κληρονομήσεις την άδεια του και για το μέλλον ευρύτερα (δεδομένου ότι έκανες φανερό πως δεν σε τρώει κάποιος εσωτερικός πόθος για τις επιστήμες ή τις τέχνες και απλά σε προβληματίζει το πως θα βιοποριστείς); Τέλος ξέρεις να χειρίζεσαι PC και να κάνεις account στο insomnia αλλά δεν ξέρεις να πατήσεις δεξί click πάνω στις υπογραμμισμένες με κόκκινο κυματάκι λέξεις για να τις διορθώσεις κάνοντας παράλληλα λάθη που και στο δημοτικό ακόμη θα θεωρούταν υπερβολικά τόσο σαν αριθμός όσο και σαν επιλογές; Και απο όλα τα μέρη που θα μπορούσες να κάνεις μια τέτοια ερώτηση διάλεξες να κάνεις σήμερα account μόνο και μόνο για αυτό και έβαλες τέτοιο τοπικ στο μπλαμπλά του insomnia παρασκευή μέρα; too much to be true
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εξαρτάται.. έχει και ο δικός σου πατέρας την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει 200.000 με 300.000 ευρώ άδεια + κόστος συντήρησης και αγοράς επαγγελματικού αυτοκινήτου + καλό και σταθερό μεροκάματο (που για κάποιο λόγο δεν σκέφτηκε να πληρώσει να σου κάνουν ιδιαίτερα αφού δυσκολεύεσαι τόσο μα τόσο πολύ) ενώ παράλληλα εσύ να ανησυχείς μήπως και δεν καταφέρεις να κληρονομήσεις την άδεια του και για το μέλλον ευρύτερα (δεδομένου ότι έκανες φανερό πως δεν σε τρώει κάποιος εσωτερικός πόθος για τις επιστήμες ή τις τέχνες και απλά σε προβληματίζει το πως θα βιοποριστείς); Τέλος ξέρεις να χειρίζεσαι PC και να κάνεις account στο insomnia αλλά δεν ξέρεις να πατήσεις δεξί click πάνω στις υπογραμμισμένες με κόκκινο κυματάκι λέξεις για να τις διορθώσεις κάνοντας παράλληλα λάθη που και στο δημοτικό ακόμη θα θεωρούταν υπερβολικά τόσο σαν αριθμός όσο και σαν επιλογές; too much to be true Κάτσε βρε αδερφέ περίμενε..Δηλαδή τι μου λες τώρα,όλοι οι ταξιτζηδες είναι λεφτάδες? Ή υπάρχει που άθελα μου δεν βλέπω ? Επίσης μέχρι να μπω φαντάρος (πρόσφατα) δεν ήξερα τι θέλω να κάνω στη ζωή μου και ναι προσπαθούσα να βρω μια λύση για να μπορώ να βγάζω έναν χ ψ μισθό να ανεξαρτητοποιηθώ και όχι να φορτώνω τους δικούς μου με τα έξοδα μου είτε ήθελα να πάρω βρακί είτε να πάω στον γιατρό είτε οτιδήποτε. Έμενα άυπνος από αυτο το πράγμα! Καλώς ή κακώς για αυτο που λες για τα PC δεν ισχύει,έστω όχι πάντα.Μπορώ να σου πω περιπτώσεις όχι ξένων αλλά του παππού μου κ της γιαγιάς μου (ίσως λίγο άτοπο σε αυτο που θες να πεις) που αν θέλουν μπορούν να μπουν εδώ μέσα και να γράψουν κιόλας με δικό τους λογαριασμό. Αυτο που θέλω να πω είναι πως,δεν χρειάζεται να γινόμαστε εριστικοί,ακόμα και αν το παιδί που γράφει,είναι τρολλ
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 καινούργιο account παρασκευή μέρα απ' όλα τα forum διάλεξε το μπλαμπλά του insomnia. Ας μην είμαστε αμερικανάκια. Τέλος ναι, όσοι έχουν ταξί είναι λεφτάδες.. όχι πλούσιοι αλλά καλοστεκούμενοι (εκτός αν έχουν πρόβλημα με το αλκοόλ τον τζόγο χρωστούσαν απο πριν λεφτά ή κάτι τέτοιο) αν δεν έβγαζε λεφτά το ταξί δεν θα κόστιζε 200.000 ευρώ++ μια άδεια... και δεν θα χρειαζόταν γενικά άδεια.. ούτε θα είχε νόημα να επενδύσεις έστω και 10.000 ευρώ για να πάρεις όχημα για μια δουλειά που δεν αποδίδει.. Επίσης το να βγάλεις δίπλωμα έστω και επαγγελματικό δεν προϋποθέτει απολυτήριο λυκείου ούτε είναι δύσκολο και το να κληρονομήσεις την άδεια ειναι στάνταρ οπότε 0 λόγος ανησυχίας.
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ισχύει αυτο,εντάξει δεκτό.Δεν έχω ιδέα από αυτο παρότι γύρω τριγύρω εδώ ακούω για πολλούς ταξιτζήδες οι οποίες τα νοικιάζουν δεν τα έχουν πάρει δικά τους. Από κει και πέρα,αν έχουμε ένα τρολλ τέτοιου τύπου τι να πεις...Καμιά ελπίδα
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αδερφούλη γιατί πολύ απλά δεν πας σε Επαλ? Και πρωί είναι και πιο εύκολα είναι και θα μπεις αμέσως στην διαδικασία όμορφα και ωραία να μάθεις μια τέχνη και να πάρεις και ένα πτυχίο. Πες οτι κανεις πλακα....ξερεις κανεναν απο επαλ που να πηγε μπροστα; η σαρα και η μαρα μαζευεται εκει, ποιο "πτυχιο" ρε φιλε
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πες οτι κανεις πλακα....ξερεις κανεναν απο επαλ που να πηγε μπροστα; η σαρα και η μαρα μαζευεται εκει, ποιο "πτυχιο" ρε φιλε Για αρχή,ας μιλήσω προσωπικά,αν μ'άρεσε η πληροφορική την οποία τελείωσα στο επαλ θα μπορούσα να κάνω παπάδες ακόμα κ σαν απόφοιτος επαλ Επίσης ξέρω πολλούς που πήγαν σε επαλ γιατί ήξεραν τι ήθελαν και αυτη τη στιγμή βγάζουν μια χαρά χρήματα και στο αντικείμενο που γούσταραν. Καλώς ή κακώς τα επαλ είναι αρκετά παρεξηγημένα διότι όλοι έχουν την εντύπωση από διάφορες σελίδες στο facebook για παράδειγμα ότι στο επαλ θα πάει μόνο ο κλασικός κάγκουρας μπαφιάρης με το μηχανάκι που δεν ξέρει να μιλάει και να γράφει η οποία ισχύει σε έναν βαθμό αλλά όχι για όλους τους μαθητές των επαλ.Επίσης τα επαλ όταν δημιουργήθηκαν και ακόμα και σήμερα σε αρκετούς κλάδους είναι ανώτερο των γελ όταν π.χ μπορείς να πάρεις απολυτήριο λυκείου + πτυχίο + πλέον με το νέο σύστημα μπορείς να δηλώσεις και πανεπιστήμια της ειδικότητας σου στις πανελλήνιες.Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θα ήθελες ρε φίλε ?
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Για αρχή,ας μιλήσω προσωπικά,αν μ'άρεσε η πληροφορική την οποία τελείωσα στο επαλ θα μπορούσα να κάνω παπάδες ακόμα κ σαν απόφοιτος επαλ Επίσης ξέρω πολλούς που πήγαν σε επαλ γιατί ήξεραν τι ήθελαν και αυτη τη στιγμή βγάζουν μια χαρά χρήματα και στο αντικείμενο που γούσταραν. Καλώς ή κακώς τα επαλ είναι αρκετά παρεξηγημένα διότι όλοι έχουν την εντύπωση από διάφορες σελίδες στο facebook για παράδειγμα ότι στο επαλ θα πάει μόνο ο κλασικός κάγκουρας μπαφιάρης με το μηχανάκι που δεν ξέρει να μιλάει και να γράφει η οποία ισχύει σε έναν βαθμό αλλά όχι για όλους τους μαθητές των επαλ.Επίσης τα επαλ όταν δημιουργήθηκαν και ακόμα και σήμερα σε αρκετούς κλάδους είναι ανώτερο των γελ όταν π.χ μπορείς να πάρεις απολυτήριο λυκείου + πτυχίο + πλέον με το νέο σύστημα μπορείς να δηλώσεις και πανεπιστήμια της ειδικότητας σου στις πανελλήνιες.Εσύ δηλαδή τι παραπάνω θα ήθελες ρε φίλε ? με πολύ λιγότερες θέσεις για όσους έρχονται απο επαλ = μπαίνουν πολύ πιο λίγοι και δεν παίρνεις απολυτήριο λυκείου παίρνεις απολυτήριο επάλ που είναι ίδιου επιπέδου νομικά με αυτό του λυκείου(υποθέτω)... δεν είναι το ίδιο όμως.. και τα ΤΕΙ είναι ίδιο επίπεδο νομικά με τα ΑΕΙ αλλά στην πράξη δεν ειναι το ίδιο.
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 με πολύ λιγότερες θέσεις για όσους έρχονται απο επαλ = μπαίνουν πολύ πιο λίγοι και δεν παίρνεις απολυτήριο λυκείου παίρνεις απολυτήριο επάλ που είναι ίδιου επιπέδου νομικά με αυτό του λυκείου(υποθέτω)... δεν είναι το ίδιο όμως.. και τα ΤΕΙ είναι ίδιο επίπεδο νομικά με τα ΑΕΙ αλλά στην πράξη δεν ειναι το ίδιο. Το απολυτήριο του επαλ είναι ακριβώς το ίδιο με του γελ και ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Για τις θέσεις που λες ναι και στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ υπάρχουν μεν λιγότερες θέσεις ή μεγαλύτερες βάσεις όπως στα "δικά μου" χρόνια. Σκέψου πως μέχρι πριν 1-2 χρόνια(?) από επαλ έδιναν 4 μαθήματα για να μπουν κάπου και από γελ 8-9 εκ των οποίων από τα 4 του επαλ τα 2 ήταν ειδικότητας που είχαν και ακόμα έχουν μεγαλύτερο συντελεστή από τα άλλα.Αν π.χ κάποιος θέλει να σπουδάσει πληροφορική ας πούμε απ'ότι καταλαβαίνω θεωρείς πως συμφέρει να πας γελ ?
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το απολυτήριο του επαλ είναι ακριβώς το ίδιο με του γελ και ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Για τις θέσεις που λες ναι και στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ υπάρχουν μεν λιγότερες θέσεις ή μεγαλύτερες βάσεις όπως στα "δικά μου" χρόνια. Σκέψου πως μέχρι πριν 1-2 χρόνια(?) από επαλ έδιναν 4 μαθήματα για να μπουν κάπου και από γελ 8-9 εκ των οποίων από τα 4 του επαλ τα 2 ήταν ειδικότητας που είχαν και ακόμα έχουν μεγαλύτερο συντελεστή από τα άλλα.Αν π.χ κάποιος θέλει να σπουδάσει πληροφορική ας πούμε απ'ότι καταλαβαίνω θεωρείς πως συμφέρει να πας γελ ? κάργα λόγω των μαθηματικών .
Zerg13 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το απολυτήριο του επαλ είναι ακριβώς το ίδιο με του γελ και ουσιαστικά δεν παίζει κανένα ρόλο. Για τις θέσεις που λες ναι και στα ΤΕΙ και στα ΑΕΙ υπάρχουν μεν λιγότερες θέσεις ή μεγαλύτερες βάσεις όπως στα "δικά μου" χρόνια. Σκέψου πως μέχρι πριν 1-2 χρόνια(?) από επαλ έδιναν 4 μαθήματα για να μπουν κάπου και από γελ 8-9 εκ των οποίων από τα 4 του επαλ τα 2 ήταν ειδικότητας που είχαν και ακόμα έχουν μεγαλύτερο συντελεστή από τα άλλα.Αν π.χ κάποιος θέλει να σπουδάσει πληροφορική ας πούμε απ'ότι καταλαβαίνω θεωρείς πως συμφέρει να πας γελ ? Για εναν καλο μαθητη γελ. Για εναν μετριο επαλ. Για εναν κακο παλι γελ, γιατι θα χειροτερεψει. Παντως σε αυτο που λες, νομιζω εχεις δικιο. Το μονο καλο που εχει αυτο το σχολειο....οτι ισως περασεις ποιο ευκολα.
billsnake21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 κάργα λόγω των μαθηματικών . Άρα θεωρείς πως τα μαθηματικά στο επαλ δεν είναι επαρκή ? Για εναν καλο μαθητη γελ. Για εναν μετριο επαλ. Για εναν κακο παλι γελ, γιατι θα χειροτερεψει. Παντως σε αυτο που λες, νομιζω εχεις δικιο. Το μονο καλο που εχει αυτο το σχολειο....οτι ισως περασεις ποιο ευκολα. Καλώς ή κακώς τα επαλ έχουν αδικηθεί πρώτα απ'όλα από τους ίδιους τους καθηγητές που σε πολλές περιπτώσεις είναι αμπλαουμπληδες και φαίνεται πως είτε ξύνεσαι είτε όχι την τάξη θα την περάσεις και μετά όλα τα άλλα περί μέτριου μαθητή κτλ Όντως στο επαλ περνάς πιο εύκολα αλλά αν είσαι σωστός και σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι,θα το μάθεις. Είχα την τύχη να πέσω στα δικά μου χρόνια σε μια πολύ καλή διευθύντρια που είχε μειώσει σε βαθμό αυτες τις "αδικίες". Ανάμεσα σε επαλ και γελ η άποψη μου είναι,πως εξαρτάται τι θες. Αν θες να γίνεις χημικός φυσικός ψυχολόγος μαθηματικός δικηγόρος κτλ ναι το γελ είναι η μόνη επιλογή δεκτό. Τώρα αν πχ θες να ασχοληθείς με κάτι "λιγότερο" όπως παιδαγωγικά ας πούμε ή νοσηλευτική δεν καταλαβαίνω ως προς τι χάνει η επιλογή του επαλ. Άποψη μου πάντα εννοείται
Manjaro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Άρα θεωρείς πως τα μαθηματικά στο επαλ δεν είναι επαρκή ? θεωρώ πως αυτά της κατεύθυνσης ΓΕΛ δεν είναι επαρκή (πχ θα πρέπει να ξαναμπούν σίγουρα οι πίνακες) φαντάσου σε τι εκτίμηση έχω την αριθμητική στα επαλ
Dayttora Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ωραία αφού είπαμε ολλα αυτα τι γνώμη εχεται να τελιωσο σε νυχτερινό και μετά σε κάποια σχολη πχ οαεδ η κατι σε ιεκ μαγειρικής που μου αρέσει κιόλας και ασχολούμαι απο μικρός. 1
billsnake21 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 θεωρώ πως αυτά της κατεύθυνσης ΓΕΛ δεν είναι επαρκή (πχ θα πρέπει να ξαναμπούν σίγουρα οι πίνακες) φαντάσου σε τι εκτίμηση έχω την αριθμητική στα επαλ Μόνο και μόνο για το παρακάτω συμφωνώ μαζί σου 100%. έχεις δίκιο :Ρ ωραία αφού είπαμε ολλα αυτα τι γνώμη εχεται να τελιωσο σε νυχτερινό και μετά σε κάποια σχολη πχ οαεδ η κατι σε ιεκ μαγειρικής που μου αρέσει κιόλας και ασχολούμαι απο μικρός. Αδερφούλη 1-1 μας τα βγάζεις,τώρα μας βγήκες και Πετρετζίκης ? Πήγαινε επαλ ή νυχτερινό και πήγαινε και για σεφ σε Ιεκ να βρεις την υγειά σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις