Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία αφού είπαμε ολλα αυτα τι γνώμη εχεται να τελιωσο σε νυχτερινό και μετά σε κάποια σχολη πχ οαεδ η κατι σε ιεκ μαγειρικής που μου αρέσει κιόλας  και ασχολούμαι απο μικρός.

οι μηχανές και τα αυτοκίνητα είπες σου αρέσουν τώρα η μαγειρική; :P

αν πας νυχτερινό την ημέρα τι θα κάνεις;

• Like 1
Δημοσ.

την ήμερα θα κοιμάμαι λιγο παραπάνω και θα διαβάζω για τα αγγλικά γιατι θα δώσω για λοουερ και μετα προφισενσι

δηλαδή οτι θα εκανα το απογευμα θα το κανο πρωι  και μεσημερι ισως να βρω και μια δουλεια για να μην καθομαι ολλη μερα

οι μηχανές και τα αυτοκίνητα είπες σου αρέσουν τώρα η μαγειρική; :P

αν πας νυχτερινό την ημέρα τι θα κάνεις;

ναι δεν λεω αλλα μου αρεσει και η μαγειρικη τωρα δεν ξερω τι μελλον εχουν και τα δυο.

Δημοσ.

την ήμερα θα κοιμάμαι λιγο παραπάνω και θα διαβάζω για τα αγγλικά γιατι θα δώσω για λοουερ και μετα προφισενσι

δηλαδή οτι θα εκανα το απογευμα θα το κανο πρωι  και μεσημερι ισως να βρω και μια δουλεια για να μην καθομαι ολλη μερα

ναι δεν λεω αλλα μου αρεσει και η μαγειρικη τωρα δεν ξερω τι μελλον εχουν και τα δυο.

αντε και με δοκτορά παιδί μου! :)

Δημοσ.

παρε το απολυτηριο και πηγαινε εμπορικο ναυτικο , ρωτα εναν jason εδω στο φορουμ να σου πει λεπτομερειες .

επισης , επειδη υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην τρολαρεις... ψαξου εδω

Γ. Παπανδρέου 18, Ιωάννινα, τηλεφωνο 26513 10319 e-mail [email protected]

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...