Manjaro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ωραία αφού είπαμε ολλα αυτα τι γνώμη εχεται να τελιωσο σε νυχτερινό και μετά σε κάποια σχολη πχ οαεδ η κατι σε ιεκ μαγειρικής που μου αρέσει κιόλας και ασχολούμαι απο μικρός. οι μηχανές και τα αυτοκίνητα είπες σου αρέσουν τώρα η μαγειρική; αν πας νυχτερινό την ημέρα τι θα κάνεις; 1
Dayttora Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 την ήμερα θα κοιμάμαι λιγο παραπάνω και θα διαβάζω για τα αγγλικά γιατι θα δώσω για λοουερ και μετα προφισενσι δηλαδή οτι θα εκανα το απογευμα θα το κανο πρωι και μεσημερι ισως να βρω και μια δουλεια για να μην καθομαι ολλη μερα οι μηχανές και τα αυτοκίνητα είπες σου αρέσουν τώρα η μαγειρική; αν πας νυχτερινό την ημέρα τι θα κάνεις; ναι δεν λεω αλλα μου αρεσει και η μαγειρικη τωρα δεν ξερω τι μελλον εχουν και τα δυο.
Manjaro Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 την ήμερα θα κοιμάμαι λιγο παραπάνω και θα διαβάζω για τα αγγλικά γιατι θα δώσω για λοουερ και μετα προφισενσι δηλαδή οτι θα εκανα το απογευμα θα το κανο πρωι και μεσημερι ισως να βρω και μια δουλεια για να μην καθομαι ολλη μερα ναι δεν λεω αλλα μου αρεσει και η μαγειρικη τωρα δεν ξερω τι μελλον εχουν και τα δυο. αντε και με δοκτορά παιδί μου!
panosno1com Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 την ήμερα θα κοιμάμαι λιγο παραπάνω και θα διαβάζω για τα αγγλικά γιατι θα δώσω για λοουερ και μετα προφισενσι δηλαδή οτι θα εκανα το απογευμα θα το κανο πρωι και μεσημερι ισως να βρω και μια δουλεια για να μην καθομαι ολλη μερα ναι δεν λεω αλλα μου αρεσει και η μαγειρικη τωρα δεν ξερω τι μελλον εχουν και τα δυο. παρε το απολυτηριο και πηγαινε εμπορικο ναυτικο , ρωτα εναν jason εδω στο φορουμ να σου πει λεπτομερειες . επισης , επειδη υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να μην τρολαρεις... ψαξου εδω Γ. Παπανδρέου 18, Ιωάννινα, τηλεφωνο 26513 10319 e-mail [email protected]
overpower Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Παρασκευή δεν ξεκίνησε το ποστ? Neeeeeext 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις