stefancosmos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα σας θέλω να ρωτήσω πουλάω έναν φακό 60mm και θέλει ένας να τον αγοράσει και θέλει να με πληρώσει μέσω τραπεζικής κατάθεσης τι αριθμό να του δώσω και τι να προσέξω; ευχαριστώ
stefancosmos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Το iban. Δεν μπορεί να μου κλέψει ή να μου αφαίρεση χρήματα έτσι;
sixfeetunder Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορεί να μου κλέψει ή να μου αφαίρεση χρήματα έτσι; Δεν μπορει να σε κλεψει.Και για να στο αποδειξω θα σε στειλω το δικο μου IBAN να κανεις καταθεση και να δεις οτι δεν μπορεις να με κλεψεις και εσυ 4
Anuminas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν μπορεί να μου κλέψει ή να μου αφαίρεση χρήματα έτσι; όχι δε μπορεί
AristidisZ Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ανοίξεις κι άλλο ένα thread πάντως να ξέρεις ότι κινδυνεύεις 1
stefancosmos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ανοίξεις κι άλλο ένα thread πάντως να ξέρεις ότι κινδυνεύεις Έκανα λάθος και ζητώ συγνώμη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα