4saken Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ειναι πιο παλια αυτη η υποχρεωση πληρωμης. Οχι
elmario88 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν ξεκινησω μου ειχε πει οτι ο ιδιος σαν επιχειρηση δεν θα μου δινει κατι..απλα οτι παρω απ την πρακτικη. Απ την σχολη που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να συνεννοηθω με τον εργοδοτη. Σα να μου λεγανε μη μας ζαλισεις και πολυ, βγαλτα περα μονος σου.Να αναφερω εδω οτι ο εργοδοτης οποτε μου μιλουσε για τον υπευθυνο της πρακτικης αναφεροταν με το μικρο του ονομα. οποτε υποψιαζομαι - χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως ηταν κ αυτος στο κολπο..Στο χαρτι που ειχα υπογραψει δεν αναφερε κατι σχετικα με ΕΣΠΑ η ΟΑΕΔ, οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος μεσω τι προγραμματος ηταν. Δεν ηξερα καν βασικα οτι ηταν μεσω καποιου προγραμματος τοτε. απλα νομιζα οτι κανω την πρακτικη παιρνω τα λεφτα κ αυτο. Σχετκα με τα χρηματα αν θυμαμαι καλα μ ειχαν πει οτι θα παιρνω 255 νομιζω καθε μηνα.Εν κατα κλειδι, πιστευετε οτι υπαρχει καποια ελπιδα να παρω τα χρηματα ;;;Ευχαριστω ,
De@th L0rd Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν ξεκινησω μου ειχε πει οτι ο ιδιος σαν επιχειρηση δεν θα μου δινει κατι.. απλα οτι παρω απ την πρακτικη. Απ την σχολη που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να συνεννοηθω με τον εργοδοτη. Σα να μου λεγανε μη μας ζαλισεις και πολυ, βγαλτα περα μονος σου. Να αναφερω εδω οτι ο εργοδοτης οποτε μου μιλουσε για τον υπευθυνο της πρακτικης αναφεροταν με το μικρο του ονομα. οποτε υποψιαζομαι - χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως ηταν κ αυτος στο κολπο.. Στο χαρτι που ειχα υπογραψει δεν αναφερε κατι σχετικα με ΕΣΠΑ η ΟΑΕΔ, οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος μεσω τι προγραμματος ηταν. Δεν ηξερα καν βασικα οτι ηταν μεσω καποιου προγραμματος τοτε. απλα νομιζα οτι κανω την πρακτικη παιρνω τα λεφτα κ αυτο. Σχετκα με τα χρηματα αν θυμαμαι καλα μ ειχαν πει οτι θα παιρνω 255 νομιζω καθε μηνα. Εν κατα κλειδι, πιστευετε οτι υπαρχει καποια ελπιδα να παρω τα χρηματα ;;; Ευχαριστω , Όχι. Μισό λεπτό να φωνάξω τον Αποστόλη που ξέρει από αυτά να σου πει.
panosno1com Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Πριν ξεκινησω μου ειχε πει οτι ο ιδιος σαν επιχειρηση δεν θα μου δινει κατι.. απλα οτι παρω απ την πρακτικη. Απ την σχολη που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει οτι θα πρεπει να συνεννοηθω με τον εργοδοτη. Σα να μου λεγανε μη μας ζαλισεις και πολυ, βγαλτα περα μονος σου. Να αναφερω εδω οτι ο εργοδοτης οποτε μου μιλουσε για τον υπευθυνο της πρακτικης αναφεροταν με το μικρο του ονομα. οποτε υποψιαζομαι - χωρις να ειμαι σιγουρος μηπως ηταν κ αυτος στο κολπο.. Στο χαρτι που ειχα υπογραψει δεν αναφερε κατι σχετικα με ΕΣΠΑ η ΟΑΕΔ, οποτε δεν ειμαι 100% σιγουρος μεσω τι προγραμματος ηταν. Δεν ηξερα καν βασικα οτι ηταν μεσω καποιου προγραμματος τοτε. απλα νομιζα οτι κανω την πρακτικη παιρνω τα λεφτα κ αυτο. Σχετκα με τα χρηματα αν θυμαμαι καλα μ ειχαν πει οτι θα παιρνω 255 νομιζω καθε μηνα. Εν κατα κλειδι, πιστευετε οτι υπαρχει καποια ελπιδα να παρω τα χρηματα ;;; Ευχαριστω , δυστυχως οχι , μονο αν εχεις καποιον γνωστο σε υψηλη θεση ή καποιον με κοντό σβέρκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα