thiva7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.. Έκανα μια αγορά από ebay αλλά τελικά ζήτησα refund από το πωλητή και σήμερα μου ήρθε μνμ ότι το δέχτηκε. Και στο PayPal μου δείχνει ότι τα λεφτά θα πάνε στην κάρτα μου. Πόσο περίπου θα κάνει να φανούν τα λεφτά στην κάρτα μου? Υ. Γ : δεν είναι κάρτα σε ελληνική τράπεζα αλλά Καναδά (το ανέφερα μήπως παίζει ρόλο)
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα.. Έκανα μια αγορά από ebay αλλά τελικά ζήτησα refund από το πωλητή και σήμερα μου ήρθε μνμ ότι το δέχτηκε. Και στο PayPal μου δείχνει ότι τα λεφτά θα πάνε στην κάρτα μου. Πόσο περίπου θα κάνει να φανούν τα λεφτά στην κάρτα μου? Υ. Γ : δεν είναι κάρτα σε ελληνική τράπεζα αλλά Καναδά (το ανέφερα μήπως παίζει ρόλο) Αυτόματα ή μέσα σε λίγες εργάσιμες το γράφει κάπου στην σελίδα του paypal.
thiva7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτόματα ή μέσα σε λίγες εργάσιμες το γράφει κάπου στην σελίδα του paypal. Στο ebay αναφέρει για 30 μέρες και με έπιασε ένας πανικός γιατί θέλω να κάμω αγορά. Ευχαριστώ
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα αναφέρεται σε όλη την διαδικασία του dispute (του να παραπονεθείς για την παραγγελία και να ζητήσεις λεφτά πίσω)απο εκει και πέρα πάντα λένε αρκετές εργάσιμες πχ έως 14 ή κάτι τέτοιο αλλά συνήθως γίενται πολύ γρήγορα απλά για νομικούς λόγους σου λένε έως "τοσο" για να ειναι καλυμμένοι.
thiva7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα αναφέρεται σε όλη την διαδικασία του dispute (του να παραπονεθείς για την παραγγελία και να ζητήσεις λεφτά πίσω) απο εκει και πέρα πάντα λένε αρκετές εργάσιμες πχ έως 14 ή κάτι τέτοιο αλλά συνήθως γίενται πολύ γρήγορα απλά για νομικούς λόγους σου λένε έως "τοσο" για να ειναι καλυμμένοι. Μπα δεν χρειάστηκε dispute μιας και τα βρήκα αμέσως με τον πωλητή... Για να καταλάβεις μου έκανε refund και μου είπε να κρατήσω και τα αντικείμενα (δύο οθόνες). Το θέμα τώρα είναι να δω τα λεφτά στην κάρτα για να ξανά κανω αγορά. Ευχαριστώ
Manjaro Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ναι είπα απλά ότι παίζει αυτό που διάβασες σχετικά με τις 30 μέρες να αφορά την διάρκεια της διαδικασίας dispute. Τέλος απλά σιγουρέψου ότι όντως σου επέστρεψε τα χρήματα πχ στο control πάνελ του λογαριασμού σου η παραγγελία τι status έχει;
thiva7 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ναι είπα απλά ότι παίζει αυτό που διάβασες σχετικά με τις 30 μέρες να αφορά την διάρκεια της διαδικασίας dispute. Τέλος απλά σιγουρέψου ότι όντως σου επέστρεψε τα χρήματα πχ στο control πάνελ του λογαριασμού σου η παραγγελία τι status έχει; Item refunded είναι το στάτους
scullyist Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 θα αναφέρεται σε όλη την διαδικασία του dispute (του να παραπονεθείς για την παραγγελία και να ζητήσεις λεφτά πίσω) απο εκει και πέρα πάντα λένε αρκετές εργάσιμες πχ έως 14 ή κάτι τέτοιο αλλά συνήθως γίενται πολύ γρήγορα απλά για νομικούς λόγους σου λένε έως "τοσο" για να ειναι καλυμμένοι. Δεν ξέρω αν και τι είδους "νομικοί λόγοι" μπορεί να παίζουν, προσωπικά θα υπέθετα πως τα 2βδόμαδα-μήνας είναι πρωτίστως για πρακτικό λόγο, π.χ. να καλύψουν και τις περιπτώσεις στις οποίες πρέπει πρώτα να επιστραφεί το προϊόν και να επιβεβαιώσει παραλαβή ο πωλητής, πριν επιστραφούν τα χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα