Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, αγορασα εναν επεξεργαστη στις 5 του μηνος απο αμαζον γαλλιας. Το estimaded delivery ηταν στις 19 και σημερα 29 και ακομα δεν το εχω παραλαβει. Επικοινωνησα με το αμαζον και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και να απευθυνθω στην τοπικη αστυνομια και να δηλωσω κλοπη.. Καμια βοηθεια αν εχετε αντιστοιχες εμπειριες? Δεν ξερω τι να κανω αλλο...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αγορασες απο αμαζον ή απο τριτο πωλητη μεσω αμαζον ,αν ναι τοτε πιθανοτητα επεσες σε απατεωνα και το αμαζον σε προστατευει  αν μιλησεις με το αμαζον αυτο καθαυτο.

Δημοσ.

Απο το αμαζον αγορασα και οχι απο τριτο πωλητη..

πολυ περιεργη απαντηση ,εισαι σιγουρος οτι δεν εκανες καμια περιεργη κινηση παλαιοτερα, προσωπικα 2-3 φορες που χαθηκαν ή αργησε αντικειμενο δεν ειχα παρα να τους το πω και μου εστελαν άλλο ή μου επεστρεφαν τα λεφτα,σε κλοπη μαλιστα ενω ειχα αποδεικτικα απο το ταχυδρομειο μου επεστρεψαν τα χρηματα χωρις να μου ζητησουν τπτ....

Δημοσ.

Πρωτη φορα αγοραζω απο αμαζον και μαλλον και τελευταια... Και πραγματικα δεν ξερω γιατι μου απαντησαν με τετοιο τροπο..  Περιεργη κινηση λεγωντας? Εγω απλα περιμενα να μου ερθει το πακετο  :(

Δημοσ.

Tracking number είχε;

Σου πρότειναν να δηλώσεις κλοπή και να τους στείλεις πίσω την δήλωση ώστε να αρχίσει η διαδικασία για αποζημίωση ή γενικά σου είπαν πήγαινε στην αστυνομία και λύσε το μόνος σου;

Δημοσ.

Όχι tracking number δεν είχε γιατί είχα επιλέξει απλή αποστολή και λογικά δεν δίνουν tracking number σε αυτή την επιλογη. Αυτό που λες μου ειπαν.. Πρότειναν να δηλώσω κλοπή. Και να τους στείλω τη αίτηση. Γνωρίζεις τη διαδικασία? Αν μπορεις να με βοηθήσεις περαιτέρω γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από αμαζον και πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Δημοσ.

Όχι tracking number δεν είχε γιατί είχα επιλέξει απλή αποστολή και λογικά δεν δίνουν tracking number σε αυτή την επιλογη. Αυτό που λες μου ειπαν.. Πρότειναν να δηλώσω κλοπή. Και να τους στείλω τη αίτηση. Γνωρίζεις τη διαδικασία? Αν μπορεις να με βοηθήσεις περαιτέρω γιατί είναι η πρώτη μου αγορά από αμαζον και πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω πως να κινηθώ.

Απο το ταχυδρομείο εδώ στα ΕΛΤΑ έχεις περάσει να ρωτήσεις εάν μπορείς να πάρεις μια βεβαίωση ότι τον τελευταίο πχ μήνα δεν έχεις παραλάβει δέμα με αυτά τα χαρακτηριστικά;

Δημοσ.

Όχι δεν πήγα διότι περιμένα για τυχον μηπως καθηστέρησε το πακέτο. Σημερα επικοινώνησα με το αμαζον πηρα την απαντησα που προειπα πανω και στη συνεχεια εκανα το ποστ εδω. Απλά τις 2 τελευταιες βδομαδες πηγαινα ελτα ανα 2-3 μερες και ρωτουσα αν υπαρχει καποιο δεμα για εμενα και μου ελεγαν καθε φορα οτι δεν εχει καποιο δέμα για μένα. Δεν γνωρίζω για αυτη βεβαίωση γιατι δεν ξερω τι πρεπει να κανω δυστηχως.. και ο επεξεργαστης ειναι αρκετης αξιας οποτε δεν μπορω να το αφησω ετσι..

Δημοσ.

Η αστυνομία δεν προβλέπεται να σου δώσει χαρτί για κλοπή. Δεν μπορεί να γράψει "επειδή δεν ήρθε μάλλον κλάπηκε¨. Αν απο την άλλη κάνεις μήνυση κατ'αγνώστου, θα πληρώσεις το 100αρικο της μήνυσης. 

Και εγω πρωτη φορά ακουω/διαβαζω τετοια απαντηση απο amazon. Θεωρώ το amazon (το καθαρό, οχι τους τρίτους πωλητες) υποδειγμα after sales support και υποστηριξης και οσο ήμουν εξωτερικό και οσο ειχαν δωρεάν μεταφορικά για ελλαδα αγοραζα τόνους πραγματα. 

Επικοινωνησε ξανα με το mazon και πες οτι η αστυνομία δε μπορεί να μου δώσει χαρτί γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί κλοπή. Υπευθυνος ειναι ο πωλητης να διασφαλίσει το προιόν, οχι ο αγοραστής. 

Δώσε το πλήρες link αυτου που αγορασες και αν το εχουν παραπάνω απο 1 πωλητες, γράψε απο ποιον το αγορασες. 

Δημοσ.

περίεργο μου φαίνεται το όλο πράγμα ειδικά όπως λες ότι  πωλητής ήταν το ίδιο το αμαζον...έχω κάνει αμέτρητες παραγγελίες από το άμαζον και έτσι όπως τα περιγράφεις κάτι δεν μου κολλάει 

Δημοσ.

Αν αυτη οντως η καταπτυστη απαντηση ειναι του αμαζον τοτε τι να πω...λες και αν πας στσ ελτα και διαμαρτυρηθεις δε θα σε κοιταξουν σαν εξωγηινο και θα σου πουν μπειτε να ψαξετε παρακαλω στην αποθηκη παρτε και φακο...για την αστυνομια τι να πω εντελως ασχολιαστο. Εχω ιδια εμπειρια με 10 μπλουζακια που πηρα αγορα περιπου 120 ευρω. Χαθηκε στο ελτα χανιων. Αμεσως ριφαντ των 120 ευρω. Μετα απο 6 μηνες μου ειπαν οτι τελικα η αποστολη επεστρεψε σε αυτους και συγγνωμη για την ταλαιπωρια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...