Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχουν προβλημα τα Led του keyboard οταν εχω το κοκκινο χρωμα 8 πληκτρα στο num δεν αναβουν και οταν βαλω το μοβ τα 8 αυτα πληκρα γινονται μπλε επιδη για να γινει μοβ θελει και κοκκινο το οποιο δεν αναβει οταν κλεισω το Pc και το ανοιξω ειναι οκ αλλα μετα το ξαναπαθαινει επισης καμια φορα φτιαχνει ξαφνικα μονο του ξερει κανεις αν ειναι το προβλημα στο razer synapse η αν ειναι ελλατοματικο το keyboard μου?

Δημοσ.

Αν έχεις εγγύηση επικοινώνησε με τη Zegetron ( αντιπροσωπεία razer Ελλάδος ) και θα στο αλλάξουν με καινούριο.

Βέβαια, ενώ περιμένεις απάντηση, δοκίμασε απεγκατασταση του Synapse με το Revo Unistaller Free καθώς και κατάργηση των driver του πληκτρολογίου από τη διαχείριση συσκευών.

Επανεκκίνηση, σύνδεσε το keyboard σε αλλη usb θύρα και εγκατέστησε πάλι το synapse

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 10/2/2017 στις 12:41 ΜΜ, Marios.30 είπε

ενταξει ευτυχως βρηκα συνενοηση με το μαγαζι που το πηρα και θα το στηλουν εκεινη στη razer.....

Τι έγινε τελικά στο άλλαξαν? Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με 8 πλήκτρα στο numpad, σήμερα το έστειλα στο μαγαζί για να το στείλουν στη Zegetron.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...