Anorymous Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Με 40 μέρες δεν αναιρείτε έτσι εύκολα ζημιά ετών. Μη το πάρεις στραβά, δεν το γράφω αυτό για να στη πω. καλα αυτονόητο ειναι φυσικα και δεν το παιρνω στραβα
poulinos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 μπα τωρα τελευταια αρχισα να τρωω μλκς παλι 40 μερες ετρωγα ολο σαλατες φρουτα και στεγνα κρεατα και παλι ειχα θεμα με το στομαχι γενικως δεν ειναι το τι θα τρως μονο για θεματα παλινδρομισης,οισοφαγιτιδας κτλ αλλα και ποσο τρως και ποτε τρως και παει λεγοντας.πρεπει να αλλαξει καποιος πολλα πραγματα( πολλες φορες) για να γλυτωσει απο τα φαρμακα.σε προβλημα που ειχα/εχω και επαιρνα nexium την πρωτη φορα που δοκιμασα να τα σταματησω χωρις να αλλαξω πολυ τις διατροφικες συνηθειες μου απλα ξανα τα ιδια.την δευτερη φορα που αλλαξα πολλα πραγματα ολα πηγαν μια χαρα και ειμαι σε ανεχτα επιπεδα.
Yperaspisths Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Oι έρευνες δείχνουν οτι η κατάλληλη ώρα για να πάρεις ppi είναι 30 λεπτά πριν το γεύμα και καλύτερα το πρωι με άδειο στομάχι και μετα το πρωινό σου να είναι και το μεγαλύτερο γεύμα της ημέρας https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11012470 Εγω εχω γαστρίτιδα(περιμένω βιοψία να δω αν έχω ελικ. του πυλωρού) που με ταλαιπωρεί καιρό. Ας ελπίσουμε να μην χρειαστεί να παίρνω το laprazol για μήνες ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα