Montezuma Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας, εχω ενα προβλημα ,το οποιο το απεκτησα μετα την εγκατασταση του Format Factory, Καθε φορα που θελω να ανοιξω την συντομευση " Ο Υπολογιστης μου" η οτιδιποτε προγραμμα του συστηματος πχ ; Το τειχος των Windows, Πινακας Ελεγχου κτλ, μου βγαζει το εξης μηνημα ;" Η ΚΛΗΣΗ ΤΗς ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΠΕΤΥΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ " ---- Τι μπορει να συμβαινει, και τι μπορω να κανω ::???
FrightenedTerror Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Για αρχή, κάνε επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία να φτιάξει ο υπολογιστής. Μετά αν θες ξαναβάλε το πρόγραμμα να δεις αν κάνει τα ίδια. Αν είσαι σίγουρος ότι φταίει το format factory, δοκίμασε άλλο πρόγραμμα
Montezuma Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Τελικα εκανα εκκινηση σε safe mode, και απο κει με το task manager βρηκα ποιες εφαρμογες ηταν αγνωστες και τα σταματησα, ειχα βγαλει πρην και την εφαρμογη, μετα εκανα ελεγχο στον πινακα για απομακρυσμενο ελεγχο και ηταν τσεκαρισμενο, το ξετικαρα, εκανα κανονικη εκκινηση και ολα καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα