Anon1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Κατευθειαν στο ψητό.Εχω κάνει boot option από uefi σε λεγκασι και εχω φορτώσει με iso windows 10 . Θέλω να κάνω φορμάτ.Οταν βγάζει τις λίστες με τους δίσκους μου βγάζει σύνολο 8 ενώ εχω εναν μόνο και οταν πατάω διαμόρφωση στον μεγάλο γράφει"μη δυνατή εγκατάσταση τωνWindows στο διαμέρισμα 5 της μονάδας μηδέν" άμα πατήσω λεπτομερείες γράφει "δεν ειναι δυνατή εγκατάσταση σε αυτό το δίσκο ο επιλεγμένος δίσκος ειναι σε στυλ διαμερίσματος GTP". Κάποιος βοήθεια;
panospc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ο δίσκος σου είναι σε μορφή GPT το οποίο δουλεύει μόνο σε UEFI mode. Για να σε αφήσει να κάνεις format σε legacy mode πρέπει να μετατρέψεις τον δίσκο σε MBR ακολουθώντας τον παρακάτω οδηγό (προσοχή, σβήνονται όλα τα δεδομένα από τον δίσκο) https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc725797%28v=ws.11%29.aspx?f=255&MSPPError=-2147217396#BKMK_CMD Για ποιο λόγο το έβαλες σε legacy αντί για UEFI;
Anon1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Γιατί βγάζει 8 δίσκους εχεις καμία ιδέα φίλε Πάνο; Χωρίς uefi έλεγε ότι δεν υπάρχει usb συνδεδεμένο.Εγω ένα απλό φορμάτ ήθελα, όλο τον σκληρό διαγραφή και εχω μπλεχτει τοοοοσο πολύ.Σκεφτομουν να το πήγαινα σε τεχνικό μήπως κάνω καμιά βλακεία και καταστρέψω τίποτα άθελά μου
FrightenedTerror Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Όπως λέει και ο Πάνος Για ποιο λόγο το έβαλες σε legacy αντί για UEFI; Άστο σε UEFI mode, και όταν φτιάξεις το usb για να βάλεις το iso των 10 κάντο να αναγνωρίζεται σε GPT, θα την δεις την επιλογή πριν ξεκινήσει η διαδικασία να γίνει bootable το usb σου. ΥΓ. Εννοείται έχεις σώσει τα σημαντικά αρχεία σου σε εξωτερικό δίσκο πριν από τέτοιες ενέργειες
panospc Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς uefi έλεγε ότι δεν υπάρχει usb συνδεδεμένο. Με ποιο τρόπο το έφτιαξες το USB; Κατέβασε το Site: Rufus για να φτιάξεις το USB με την εγκατάσταση των Windows. Στο σύστημα διαμερισμού και τύπος συστήματος βάλε "GPT σύστημα διαμερισμού για σύστημα UEFI" και στο σύστημα αρχείων "FAT 32". Λογικά έτσι θα στο αναγνωρίσει το USB και σε UEFI mode. 1
Grim Ripper Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι βλέπεις τα partition πάρα 8 σκληρούς, κάνε delete όλα τα partition και μετά θα θα σε αφήσει να κάνεις εγκατάσταση.
Anon1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Το εκανα μεrufus και mbrΜεσω cmd εκαναclean τον δίσκο και όλα καλα
webparts Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Το πιθανότερο είναι ότι βλέπεις τα partition πάρα 8 σκληρούς, κάνε delete όλα τα partition και μετά θα θα σε αφήσει να κάνεις εγκατάσταση. Οχι απαραιτητα,εμενα μου ετυχε να μη μπορει να κανει εγκατασταση μετα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα