Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φυσικά KAI τα σύκα! Σχετικά με τους καρποσυλλέκτες, νομίζω με μια μικρή περιστροφική κίνηση κόβεται το σύκο κ πέφτει στο σάκο! ;-)

Δημοσ.

Τη σημερον ημερα μπαινει τραχτερ κι αγκαλιαζει το δεντρο.

Του δινει ενα τιναγμα και πεφτουν οι καρποι.

Αλλα επειδη εμεις εχουμε τη φτωχια μας, παιρνουμε ενα καλαμι και στερεωνουμε στην ακρη ενα dildo με δονηση και κανουμε δουλεια μας.

• Like 2
Δημοσ.

Φυσικά KAI τα σύκα! Σχετικά με τους καρποσυλλέκτες, νομίζω με μια μικρή περιστροφική κίνηση κόβεται το σύκο κ πέφτει στο σάκο! ;-)

Ηξερες/ξερεις τους καρποσυλλεκτες.

Γιατι ανοιξες το θεμα;

Δημοσ.

Ηξερες/ξερεις τους καρποσυλλεκτες.

Γιατι ανοιξες το θεμα;

Πως βγάζεις το συμπέρασμα πως ήξερα τους καρποσυλλέκτες... τους έμαθα φίλε από τον agamoi-thytai νάναι καλά το παιδί!

Δημοσ.

Για τα συκα ειδικα, εννοειται πως ανεβαινεις ωσαν τον αιλουρο-λεοπαρδαλη(!) επανω στη συκια:

ειναι απο τα ευκολα δεντρα για σκαρφαλωμα -εκτος και ζυγιζεις αρκετα κιλα: οπου χρειαζεται και

εξτρα προσοχη, γιατι τα κλαδια της (λογω "κουφισμου"!) σπανε ευκολοτερα απο αλλων δεντρων..

:-D

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/c/2055/Diafora-Ergaleia-Kipou.html?keyphrase=%CF%83%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CF%82

Στο πρακτικερ είχα βρει ενα.

Έχει και η gardena αλλα είναι ακριβό.

Τροφοσυλλέκτης λέγεται.

Στη πρωτη σελιδα, ενας ακριβος που εχει 60 ευρω.. Και λεει οτι ειναι κυριως για καστανα και καρυδια.. Στη φωτογραφια φαινεται οτι εχει μεγαλο καλαθι...

Πως κουμανταρεις δοκαρι 3-4 μετρα οταν η αλλη ακρη του γεμισει στο καλαθι 3-5 κιλα καρυδια; Αλλιως ειναι το βαρος να υπαρχει προς τα εσενα και αλλιως απο την αλλη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...