defendar Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλημερες-σπερες! Εδω και λιγο καιρο εχω μεινει χωρις αυτοκινητο και δεδομενου οτι τα ΜΜΜ δε με βολευουν στο σημειο που μενω, αναγκαζομαι να πηγαινω στη δουλεια με ποδηλατο. Το προβλημα ειναι πως η αποσταση ειναι καπου στα 40 λεπτα και εχει ανηφορες και ιστοριες οποτε μολις φτανω δουλεια ειμαι λιγο ερειπιο, απο αποψη..εμφανισης. Το εχω λυσει αυτο επειδη παντα εχω μαζι μου μια δευτερη αλλαξια απο ρουχα και αποσμητικα σπρει κτλ, αλλα θελω να δω αν ολα αυτα ειναι αρκετα για να φυγουν...τιποτα περιεργες μυρωδιες απο την γυμναστικη πιο πριν απο πανω.. Προφανως πεφτει ντουζ πρωι και βραδυ και καπου διαβασα πως τα βακτηρια του ιδρωτα που διημιουργουνε δυσοσμια θελουν περιπου 10 ωρες+ για να αναπτυχθουν οποτε θεωρησα πως μια φουλ αλλαξια απο ρουχα καθως και τα σπρει μου θα ειναι αρκετα για το 8ωρο της δουλειας, αλλα ειναι οντως? Καταλαβαινω πως δυσκολα καποιος θα σου πει "φιλε, εισαι μπιχλας". Ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο και για αυτο θελω να εχω το πωπουδακι μου καλυμενο και να μην ειμαι αυτος ο τυπος.. Καμια ιδεα, συμβουλη? υγ: Στη δουλεια εχουμε και ντουζ (και ομως) αλλα το θελω σαν τελευταια τελευταια λυση επειδη θα πρεπει να πηγαινω απο εκει τα ξημερωματα..
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Καλημερες-σπερες! Εδω και λιγο καιρο εχω μεινει χωρις αυτοκινητο και δεδομενου οτι τα ΜΜΜ δε με βολευουν στο σημειο που μενω, αναγκαζομαι να πηγαινω στη δουλεια με ποδηλατο. Το προβλημα ειναι πως η αποσταση ειναι καπου στα 40 λεπτα και εχει ανηφορες και ιστοριες οποτε μολις φτανω δουλεια ειμαι λιγο ερειπιο, απο αποψη..εμφανισης. Το εχω λυσει αυτο επειδη παντα εχω μαζι μου μια δευτερη αλλαξια απο ρουχα και αποσμητικα σπρει κτλ, αλλα θελω να δω αν ολα αυτα ειναι αρκετα για να φυγουν...τιποτα περιεργες μυρωδιες απο την γυμναστικη πιο πριν απο πανω.. Προφανως πεφτει ντουζ πρωι και βραδυ και καπου διαβασα πως τα βακτηρια του ιδρωτα που διημιουργουνε δυσοσμια θελουν περιπου 10 ωρες+ για να αναπτυχθουν οποτε θεωρησα πως μια φουλ αλλαξια απο ρουχα καθως και τα σπρει μου θα ειναι αρκετα για το 8ωρο της δουλειας, αλλα ειναι οντως? Καταλαβαινω πως δυσκολα καποιος θα σου πει "φιλε, εισαι μπιχλας". Ξερω ποσο ασχημο ειναι αυτο και για αυτο θελω να εχω το πωπουδακι μου καλυμενο και να μην ειμαι αυτος ο τυπος.. Καμια ιδεα, συμβουλη? υγ: Στη δουλεια εχουμε και ντουζ (και ομως) αλλα το θελω σαν τελευταια τελευταια λυση επειδη θα πρεπει να πηγαινω απο εκει τα ξημερωματα.. Η καλύτερη και πιο σωστή λύση είναι να κάνεις ντουζ μόλις φτάσεις, μετά θα φτιάχνεις ένα τοστ και τέλος ένα χυμό και είσαι έτοιμος για όλα.
4saken Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Εχετε ντους και το σκεφτεσαι?5 λεπτα υποθεση ειναι. 2
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ΣΙγα σιγα παντως που θα συνηθισεις,θα φτανεις κομπλε στη δουλεια. Εαν δε θες να κανεις ολοκληρο ντους στη δουλεια,πλυνε μασχαλη αυστηρα και μετα βαλε αποσμητικο,αφου τις στεγνωσεις καλα. 1
vradypous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα γιατί είναι κακό για τη χλωρίδα του δέρματος σου. Και λίγη μυρωδιά να υπάρχει δεν τρέχει κάτι, εγώ μπάνιο κάνω μόνο όταν αρχίζω και και μυρίζω εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου και βλέπω ότι βρωμάει.
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα γιατί είναι κακό για τη χλωρίδα του δέρματος σου. Και λίγη μυρωδιά να υπάρχει δεν τρέχει κάτι, εγώ μπάνιο κάνω μόνο όταν αρχίζω και και μυρίζω εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου και βλέπω ότι βρωμάει. ρε φιλε τι λες ; Αμα εχεις να κανεις με κοσμο θα κατσεις χωρις μπανιο ειναι δυνατον ; Δουλευεις η εισαι αραχτος ;
vradypous Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 ρε φιλε τι λες ; Αμα εχεις να κανεις με κοσμο θα κατσεις χωρις μπανιο ειναι δυνατον ; Δουλευεις η εισαι αραχτος ; Δουλεύω αλλά η δουλειά είναι άθλια και εγώ έχω κατάθλιψη 1
vairass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δουλεύω αλλά η δουλειά είναι άθλια και εγώ έχω κατάθλιψη δουλεια και καλη δεν υπαρχει οποτε κοιτα να τα βρεις με τον εαυτο σου-αν δεν μπορεις ανοιξε ΑΛΛΟ θεμα μην χαλαμε του TS !
papoys1 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Η καλίτερη λύση. https://www.youtube.com/watch?v=Wsl2Bt_dAEE
Βασίλης_29 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μην κάνεις μπάνιο κάθε μέρα γιατί είναι κακό για τη χλωρίδα του δέρματος σου. Και λίγη μυρωδιά να υπάρχει δεν τρέχει κάτι, εγώ μπάνιο κάνω μόνο όταν αρχίζω και και μυρίζω εγώ ο ίδιος τον εαυτό μου και βλέπω ότι βρωμάει. Μην είσαι απόλυτος. Και εγώ δεν δουλεύω και προσωπικά κάνω μπάνιο μόνο όταν μυρίζω. Αλλά αν έχεις καμιά δουλειά π.χ σε σουβλατζίδικο σε μαγειρίο σε καφετέρια που καπνίζουν και σε μέρος με αρκετές οσμές και μυρωδιές εκεί πρέπει να κάνεις μπάνιο κάθε μέρα. Εγώ φαντάσου κάθε φορά που πάω σε σπίτι φίλου και καπνίζουν οι γονείς του βρωμάνε τα μαλλιά μου καπνίλα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα