l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι δεν θα είχα πρόβλημα. Όπως και στα σάντουιτς (όχι τα Σαλονικιότικα ) και στις κρέπες πάντα βάζω πατάτες μέσα. Αν και δεν θα το έκανα προσωπικά, δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Το κάνει και η γυναίκα Οπώς είναι φυσικό επίσης, με το που πιάνω το σουβλάκι στα χέρια, βγάζω όλες τις πατάτες και τις τρώει επίσης εκείνη 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι δεν θα είχα πρόβλημα. Όπως και στα σάντουιτς (όχι τα Σαλονικιότικα ) και στις κρέπες πάντα βάζω πατάτες μέσα. Όταν παίρνω μπέργκερ οι πατάτες είναι το μόνο που μου λείπει. (με χαλάει που θα πρέπει να τις πάρω extra ) 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Ό,τι είπε ο I337. Και σχετικά με τις «κανονικές» πατάτες, είναι όπως το παράδειγμα με το burger που αναφέρω. Δοκίμασε στο burger απ' έξω να βγάλεις το πλαστικό μπιφτέκι και να βάλεις homemade και πες μου αν ταιριάζει τόσο. Σαφώς παίζει να είναι και θέμα συνήθειας, αλλά νομίζω ότι αυτή η μη έντονη γεύση που έχει το πλαστικό μπιφτέκι ταιριάζει καλύτερα στο burger. Ποιο εννοείς πλαστικό μπιφτέκι; Τύπου mcdonalds κλπ ή όλα τα έξω;
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όλα τα απ' έξω. Η γεύση τους δεν είναι τόσο έντονη όσο των σπιτικών. 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όταν παίρνω μπέργκερ οι πατάτες είναι το μόνο που μου λείπει. (με χαλάει που θα πρέπει να τις πάρω extra ) Μικρός έτρωγα ένα φοβερό μπέργκερ με στρογγυλές τηγανητές πατάτες μέσα! Γενικά χωρίς πατάτες κάτι λείπει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων σε fast food. Πχ έφαγα panini και δεν μου έλειψαν οι πατάτες. Αλλά πίτα, σάντουιτς, κρέπα δεν πιστεύω να έχω πάρει ποτέ χωρίς πατάτες! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μικρός έτρωγα ένα φοβερό μπέργκερ με στρογγυλές τηγανητές πατάτες μέσα! Γενικά χωρίς πατάτες κάτι λείπει εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων σε fast food. Πχ έφαγα panini και δεν μου έλειψαν οι πατάτες. Αλλά πίτα, σάντουιτς, κρέπα δεν πιστεύω να έχω πάρει ποτέ χωρίς πατάτες! Aυτά είναι... Κρέας χωρίς πατάτες δεν υφίσταται, μα τι λένε;
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Aυτά είναι... Κρέας χωρίς πατάτες δεν υφίσταται, μα τι λένε; Εάν φτιάξεις κρεατόπιτα (ή κιμαδόπιτα) βάζεις μέσα και πατάτες στη πίτα;
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Kλέβεις! Δεν μιλάμε για φύλλο, εκεί αλλάζει το πράμα 1
*nenya* Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Xvipes οπως βλεπεις εμπνέει πολλες συζητησεις το θρεντ σου XD 2
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όλα τα απ' έξω. Η γεύση τους δεν είναι τόσο έντονη όσο των σπιτικών. Πάλι νομίζω δεν συμφωνώ Δεν παίζει ρόλο πως θα τα φτιάξεις; Μπαχαρικά κλπ; Και στο σπίτι μπορείς να τα κάνεις πιο καθαρά στη γεύση αν θες, όπως και έξω μπορεί να πετύχεις έντονες γεύσεις. Εάν φτιάξεις κρεατόπιτα (ή κιμαδόπιτα) βάζεις μέσα και πατάτες στη πίτα; Όχι, αλλά να δεις που δεν το σκέφτηκαν! Φαντάσου να είχε πατάτες φούρνου μέσα, δεν θα το έλεγες και άσχημο!
bluesattack Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν τρωτε ενα γιαουρτακι σκετο ? Αφου για εκει το πατε το πραγμα
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Πάλι νομίζω δεν συμφωνώ Δεν παίζει ρόλο πως θα τα φτιάξεις; Μπαχαρικά κλπ; Και στο σπίτι μπορείς να τα κάνεις πιο καθαρά στη γεύση αν θες, όπως και έξω μπορεί να πετύχεις έντονες γεύσεις. Αυτό που πιθανόν εννοεί ο phanispal και συμφωνώ μαζί του είναι πως το δικό σου "πεντακάθαρο" μπιφτέκι δεν ισορροπεί σωστά με την υπόλοιπη πλαστικούρα των υλικών. Και το έχω παρατηρήσει επειδή φτιάχνουμε συχνά burger (τούμπανο btw ). Ακόμη και το γεγονός ότι τα μπιφτέκια και όλα τα υλικά είναι μαγειρεμένα όπως ακριβώς πρέπει, και περιποιημένα, με το που τα βάλεις στο πλαστικό ψωμάκι χάνεται λίγο η ισορροπία. Όχι, αλλά να δεις που δεν το σκέφτηκαν! Φαντάσου να είχε πατάτες φούρνου μέσα, δεν θα το έλεγες και άσχημο! Eυτυχώς που δεν το σκέφτηκαν 2
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που πιθανόν εννοεί ο phanispal και συμφωνώ μαζί του είναι πως το δικό σου "πεντακάθαρο" μπιφτέκι δεν ισορροπεί σωστά με την υπόλοιπη πλαστικούρα των υλικών. Και το έχω παρατηρήσει επειδή φτιάχνουμε συχνά burger (τούμπανο btw ). Ακόμη και το γεγονός ότι τα μπιφτέκια και όλα τα υλικά είναι μαγειρεμένα όπως ακριβώς πρέπει, και περιποιημένα, με το που τα βάλεις στο πλαστικό ψωμάκι χάνεται λίγο η ισορροπία. Α οκ, όντως ισχύει αρκετά αυτό!
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 @chrisxcar Μήπως εννοείς το GyroFresh στη Χαλκίδα; Δεν έχει καλή φήμη στους ντόπιους, αν και όσες φορές έχω φάει δεν είχα παράπονο. Δε ξέρω αν υπάρχει ακόμα, αλλά ήταν πολύ καλό κατ'εμέ σε σύγκριση με την Παλιά Γέφυρα δίπλα. Αλλά γούστα είναι αυτά θα μου πεις.
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Eυτυχώς που δεν το σκέφτηκαν Όσοι είναι της μαγειρικής ας δοκιμάσουν κοτόπιτα, κρεατόπιτα, κιμόπιτα με πατάτες να δούμε! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα