phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Αυτό που πιθανόν εννοεί ο phanispal και συμφωνώ μαζί του είναι πως το δικό σου "πεντακάθαρο" μπιφτέκι δεν ισορροπεί σωστά με την υπόλοιπη πλαστικούρα των υλικών. Και το έχω παρατηρήσει επειδή φτιάχνουμε συχνά burger (τούμπανο btw ). Ακόμη και το γεγονός ότι τα μπιφτέκια και όλα τα υλικά είναι μαγειρεμένα όπως ακριβώς πρέπει, και περιποιημένα, με το που τα βάλεις στο πλαστικό ψωμάκι χάνεται λίγο η ισορροπία. Μια ένσταση μόνο στο «μαγειρεμένα όπως ακριβώς πρέπει». Θεωρώ πως έχει διαφορά το μπιφτέκι που ψήνεται πάνω στην πλάκα, με εκείνο που φτιάχνουμε εμείς στο σπίτι στο φούρνο ή στο τηγάνι. Πέρα απ' όλες τις υπόλοιπες διαφορές στα υλικά, απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Σαφώς πιο υγιεινό το σπιτικό, αλλά συνήθως πιο στεγνό και απλά δε συνάδει με το υπόλοιπο σύνολο όπως λέει και ο I337. 3
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 E ναι είναι σαν την πίτσα, δεν μπορείς να την ψήσεις το ίδιο στο σπίτι! 2
l337 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μια ένσταση μόνο στο «μαγειρεμένα όπως ακριβώς πρέπει». Θεωρώ πως έχει διαφορά το μπιφτέκι που ψήνεται πάνω στην πλάκα, με εκείνο που φτιάχνουμε εμείς στο σπίτι στο φούρνο ή στο τηγάνι. Πέρα απ' όλες τις υπόλοιπες διαφορές στα υλικά, απλά δεν είναι το ίδιο πράγμα. Σαφώς πιο υγιεινό το σπιτικό, αλλά συνήθως πιο στεγνό και απλά δε συνάδει με το υπόλοιπο σύνολο όπως λέει και ο I337. Θα συμφωνήσω
phanispal Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γι' αυτό λέω πως άποψή μου είναι ότι οι σπιτικές τηγανιτές πατάτες ταιριάζουν ακόμα λιγότερο με τα τυλιχτά, σε σχέση με τις πλαστικές. 1
Unabomber Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Όσοι είναι της μαγειρικής ας δοκιμάσουν κοτόπιτα, κρεατόπιτα, κιμόπιτα με πατάτες να δούμε! Eλα απο εδω να δοκιμασεις steak & ale pie with roast potatoes.... 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Eλα απο εδω να δοκιμασεις steak & ale pie with roast potatoes.... Στείλε ρε καρμοίρη, πού να έρχεται ο άνθρωπος...! Στείλε και για μένα λίγο 1
zio10 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Γι' αυτό λέω πως άποψή μου είναι ότι οι σπιτικές τηγανιτές πατάτες ταιριάζουν ακόμα λιγότερο με τα τυλιχτά, σε σχέση με τις πλαστικές. Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι να έχω πετύχει πίτα με φρέσκες πατάτες! Eλα απο εδω να δοκιμασεις steak & ale pie with roast potatoes.... Είδα κάτι φωτογραφίες....στείλε! το ale τι είναι; Δεν κατάλαβα. 1
deesnider Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Eλα απο εδω να δοκιμασεις steak & ale pie with roast potatoes.... $10 (τυχαίο νούμερο, δεν ξέρω τιμές προφανώς...) στη μάσα και δύο νεφρά στη μαύρη αγορά στα εισιτήρια για N.Y.... ...γάμα το! Πιτόγυρο και πολύ μας είναι...
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 το ale τι είναι; Δεν κατάλαβα. Σα μπύρα μου ακούγεται
OMpampasMouEinaiAEKtzhs Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μιας και μιλάμε για σουβλάκια, τυλιχτά, σάντουιτς ή όπως θέλετε να τα πείτε...υπάρχει κανείς άλλος που παίρνει ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ; Είναι η λιγότερο δημοφιλής επιλογή, απ'όσο έχω προσέξει. Σίγουρα ο γύρος (κυρίως ο χοιρινός) είναι πρώτος στις προτιμήσεις, και μετά ακολουθούν τα καλαμάκια ή ακόμα και το κεμπάπ που τώρα τελευταία έχει ανέβει. Αλλά σπάνια έχω δει κάποιον να παραγγέλνει λουκάνικο.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μιας και μιλάμε για σουβλάκια, τυλιχτά, σάντουιτς ή όπως θέλετε να τα πείτε...υπάρχει κανείς άλλος που παίρνει ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ; Είναι η λιγότερο δημοφιλής επιλογή, απ'όσο έχω προσέξει. Σίγουρα ο γύρος (κυρίως ο χοιρινός) είναι πρώτος στις προτιμήσεις, και μετά ακολουθούν τα καλαμάκια ή ακόμα και το κεμπάπ που τώρα τελευταία έχει ανέβει. Αλλά σπάνια έχω δει κάποιον να παραγγέλνει λουκάνικο. Ήταν μια φορά στην πλατεία Μαβίλη... Περίμενα να έρθει η σειρά μου.. Πριν από μένα περίμεναν τρεις. Και οι τρεις πήραν λουκάνικα.
vairass Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Θυμάμαι πέρυσι είχε πάνω στην παπαφη έναν τύπο που έφτιαχνε σουηδικά μπιφτέκια η κάτι τέτοιο; Έφαγα μια φορά τα είδα όλα τέλεια... Δυστυχώς έκλεισε. Το θυμάται κάποιος;
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 σουηδικά μπιφτέκια Πρώτη φορά ακούω τον όρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα