BAC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Πάω να αγορασω κατι απο το ebay απο αγγλια και ενω η τρεχουσα ισοτιμια eur/gbp ειναι 1e=0,88gbp μου βγαζει αυτο Exchange rate: EUR 1.00 = GBP 0.84 και πρακτικα χανω ~23e. Ξέρει κανεις τι γινεται;
LF21 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, δεν είναι λάθος η ισοτιμία απλά το paypal πάντα έδινε χειρότερες ισοτιμίες για όλα τα νομίσματα (έτσι βγάζουν ένα μερίδιο κέρδους). Γενικώς δεν συμφέρει να χρησιμοποιείς το paypal για μετατροπή συναλλάγματος. 1
spartak1 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Πάω να αγορασω κατι απο το ebay απο αγγλια και ενω η τρεχουσα ισοτιμια eur/gbp ειναι 1e=0,88gbp μου βγαζει αυτο Exchange rate: EUR 1.00 = GBP 0.84 και πρακτικα χανω ~23e. Ξέρει κανεις τι γινεται; To paypal εχει δική του ασυμφορη ισοτιμία
kostasbm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ναυτεμπορικη που εριξα μια ματια .88418 μεση τιμη
BAC Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, δεν είναι λάθος η ισοτιμία απλά το paypal πάντα έδινε χειρότερες ισοτιμίες για όλα τα νομίσματα (έτσι βγάζουν ένα μερίδιο κέρδους). Γενικώς δεν συμφέρει να χρησιμοποιείς το paypal για μετατροπή συναλλάγματος. μαλιστα δε το ηξερα αυτό γιατί ψωνιζα μέχρι τώρα από καταστήματα με ευρώ μόνο κατα τυχαίο τρόπο και τώρα μου φάνηκε περίεργο...ευχαριστω για την απάντηση!
stelios18120 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα.Πάω να αγορασω κατι απο το ebay απο αγγλια και ενω η τρεχουσα ισοτιμια eur/gbp ειναι 1e=0,88gbp μου βγαζει αυτο Exchange rate: EUR 1.00 = GBP 0.84 και πρακτικα χανω ~23e. Ξέρει κανεις τι γινεται; Δεν ειναι λαθος απλα ειναι και το κερδος που πρεπει να βγαλουν κ αυτοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα