Alexis166 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα παιδια ξεκιναω αυτο το αρθρο για να κανουμε μια κουβεντουλα για το Infinii.Εχει κανει κανεις συνδρομη ή κατι τετοιο?Αν ναι ποια η εμπειρια σας?Οποιος εχει παραπανω γνωσεις με το θεμα ας γραψει αποψεις απο κατω!
paintballgr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δεν σου προσφερει κάτι παραπάνω απο οτι κυκλοφορεί ελεύθερα στα tutorials που υπαρχουν ελευθερα στο youtube κ αλλου. Στηρίζονται στον lister που δινουν που στην ουσια ειναι ο πιο κακος που υπαρχει. Αποψη μου μην ασχοληθεις καν. Υπαρχουν ελληνικες κοινοτητες στο fb που θα βρεις απαντησεις για ολα τα ερωτηματα στα ξεκινημα σου. Όπως αυτη : https://www.facebook.com/groups/dropshipping1/ Γιατι να πληρώνεις για κάτι που υπάρχει δωρεάν ;
isay Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Παρόλο που με θεωρώ πάλιουρα στο internet (και δε μιλώ για gaming) πρώτη φορά άκουγα για το infinii και απο περιεργεια googlara για να δω τι παιζει. Στα πρώτα 5 λεπτά ειχα εντονα το συναίσθημα οτι ειναι μια ακομα πυραμίδα τύπου amway, herbalife, worldVentures κλπ που σαν καρότο εχει το μαζικές παραγγελίες και dropshipping αλλά ουσιαστικά βγάζει απο τις συνδρομές μέλους και τις affiliate εγγραφες πατώντας στο ματαιοδοξία κάποιων οτι θα γίνουν πλούσιοι απο την καρέκλα τους. Βλέπω συντομα να αρχίσουν να σκανε μαζικά links με affliate ids Ασχετο (αλλα αναλαμπή) : Ποια ήταν/ειναι εκείνη η εταιρεία που υποσχονταν μετοχές στη google και σε αλλες εταιρείες αν γινονταν πολλές εγγραφές;
Alexis166 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβα.Ουτε και εφω ειμαι σιγουρος αν σου προσφερει κατι παραπανω απο τα free tutorials απλα λεω μηπως ειναι καλυτερο απο το να εισαι μονος σου.Θελω να πω εχεις καποιο γκρουπ να σε βοηθησει σε κατι.Μπαινεις σε ενα μπουσουλα τελος παντων.Το εχετε δοκιμασει εσεις? Εχω την εντυπωση,ή να το πω καλυτερα μου εχουν δημιουργησει την εντυπωση οτι δεν ειναι σε στυλ πυραμιδας.Υπαρχει και αυτη η επιλογη,αλλα εχεις και την επιλογη να ξεκινησεις και να συνεχισεις μονος σου.Ετσι με κανουν να νομιζω ξαναλεω,τωρα τι να πω δεν ξερω
greekparot Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Την εχω δοκιμασει την συγκεκριμενη εταιρεια. Εκανα συνδρομη για 1 μηνα και μεσα στις πρωτες 2 εβδομαδες ζητησα τα χρηματα μου πισω (οπως και μου τα επεστρεψαν). Δεν προσφερει κατι ιδιαιτερο. Το dashboard μη λειτουργικο. Τα περισσοτερα τα βρισκεις και στο fb ή στο youtube δωρεαν.
Billator Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Παιδιά για να μην τα γειώνουμε όλα, έχει ίσως τα πιο πλήρης tutorials που υπάρχουν εκεί έξω για να ξεκινήσει κάποιος από το μηδέν (πολλά video στα ελληνικά και όλα τα αγγλικά video εχουν ελληνικούς υπότιτλους). Δυστυχώς στο internet βρίσκεις διάσπαρτα κομμάτια όπου από αυτά μπορείς να καλύψεις περίπου το 70-80% του περιεχομένου του infinii. Αλλά υπάρχουν και κομμάτια τα οποία δεν πρόκειται ποτέ να βρεις τίποτα στο Internet και στην ουσία αυτά είναι που ίσως αν δεν τα ξέρεις να σε κρατάνε πίσω. Έχουν ομάδα στο Facebook που βοηθάνε όσο μπορούν εκεί. Κάνουν και Live streaming για να μπορεί ο καθένας να ρωτάει τις απορίες του. Η πυραμίδα ισχύει μόνο στο κομμάτι των συνδρομών, όπου και εκεί δεν γίνεται τίποτα τρελό και αφορά τα "ιδρυτικά μέλη". Ποσοστό από τα κέρδη δεν παίρνουν. Τώρα αν αξίζει ο καθένας κρίνει μόνο αν το δοκιμάσει. Έχει κάποιους περιορισμούς και συγκεκριμένη λογική στο dropshipping που δουλεύουν και "διδάσκουν" , με πολλά θετικά σε αυτό αλλά και αρνητικά, αν κάποιος είναι οκ με αυτό είναι μια χαρά να ξεκινήσει με αυτούς. Για μένα τα λεφτά που ζητάν είναι απαράδεκτα στις συνδρομές τους.. Scam δεν είναι όμως. Τώρα θα πει κάποιος αξίζει;; Για μένα προσωπικά όχι. Αν κάποιος έχει χρόνο και διαθεση θα βγάλει άκρη και μόνος του. Αν κάποιος έψαξε και έχασε την μπάλα αξίζει όμως. Θα πετύχει κάποιος;; Το πιο πιθανόν όχι αλλά αυτό εξαρτάται από τον καθένα που πάει να ξεκινήσει κ όχι από αυτούς. Αυτοί (όπως και αντίστοιχα άλλες εταιρείες σαν αυτούς) σου προσφέρουν , όχι και τόσο φθηνά, την γνώση. Δεν σημαίνει ότι θα βγάλεις κ λεφτά, ίσως θα μπαίνεις κ μέσα κάθε μήνα λόγω της συνδρομής. Οι free Ομάδες που λένε κάποιοι πουλάνε και προμοτάρουν τα δικά τους listers και tools οπότε σε καμιά περίπτωση δεν τους κάνει καλύτερη λύση από αυτούς.
Alexis166 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χμ...καταλαβα Δηλαδη αν σκεφτω να αρχισω να μην παω προς τα εκει? Βασικα θελω να εχω ενα μπουσουλα για να αρχισω.Καποιον να με καθοδηγει τουλαχιστον για αρχη.Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα τα χρηματα στο infinii ομως...
Billator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Χμ...καταλαβα Δηλαδη αν σκεφτω να αρχισω να μην παω προς τα εκει? Βασικα θελω να εχω ενα μπουσουλα για να αρχισω.Καποιον να με καθοδηγει τουλαχιστον για αρχη.Η αληθεια ειναι οτι ειναι αρκετα τα χρηματα στο infinii ομως... Αν δεν μπορείς να κάνεις την αρχή μόνος σου δυστυχώς θα χρειαστεί κάποιος να σε βοηθήσει. Αυτό μέχρι σήμερα δωρεάν κάπου δεν υπάρχει σωστά συγκεντρωμένα και να υπάρχει κ κάποιος για να σου απαντάει στις απορίες σου. Μπορείς να μπεις να μάθεις και να φύγεις. Απλα προσοχή μεγάλο κομμάτι της "εκπαίδευσης" γίνεται πάνω στα tools τους. Οπότε γενικά θέλει πολύ δουλίτσα από πλευράς σου και πάλι.
Alexis166 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν μπορείς να κάνεις την αρχή μόνος σου δυστυχώς θα χρειαστεί κάποιος να σε βοηθήσει. Αυτό μέχρι σήμερα δωρεάν κάπου δεν υπάρχει σωστά συγκεντρωμένα και να υπάρχει κ κάποιος για να σου απαντάει στις απορίες σου. Μπορείς να μπεις να μάθεις και να φύγεις. Απλα προσοχή μεγάλο κομμάτι της "εκπαίδευσης" γίνεται πάνω στα tools τους. Οπότε γενικά θέλει πολύ δουλίτσα από πλευράς σου και πάλι. Οκ ειμαι διατεθημενος να προσπαθησω κι εγω,απλα θελω οπως ειπα ενα μπουσουλα.Δεν γνωριζω καποια αλλη " πλατφορμα " εκτος απο το infinii που να τα εχει ολα μαζεμενα κι εκτος απο την ομαδα στο fb που ειπε ο φιλος παραπανω.Αλλα ειναι πολλα τα 50 καθε μηνα και δεν νομιζω να τα κανω αποσβεση,τουλαχιστον στους πρωτους μηνες.
Billator Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Οκ ειμαι διατεθημενος να προσπαθησω κι εγω,απλα θελω οπως ειπα ενα μπουσουλα.Δεν γνωριζω καποια αλλη " πλατφορμα " εκτος απο το infinii που να τα εχει ολα μαζεμενα κι εκτος απο την ομαδα στο fb που ειπε ο φιλος παραπανω.Αλλα ειναι πολλα τα 50 καθε μηνα και δεν νομιζω να τα κανω αποσβεση,τουλαχιστον στους πρωτους μηνες. Μπες οργανωμένα για έναν μήνα, κράτα σημειώσεις από αυτά που γράφουν ή και ακόμα κατέγραψε το περιεχόμενο για να το έχεις (πχ με screen recorder για τα video). Προσπάθησε να ρωτήσεις όσες περισσότερες απορίες μπορείς στην ομάδα του facebook που θα σε προσθέσουν και μετά φύγε. Αν "νιώθεις" ότι μέσα από αυτούς μπορείς να συνεχίσεις και να πετύχεις τότε συνεχίζεις την συνδρομή σου. Αν βλέπεις ότι πλέον πήρες ότι ήθελες σταματάς. Έχε στο νου σου ότι το περιεχόμενο που υπάρχει στην συνδρομή των 150 ευρώ είναι κυρίως για πιο προχωρημένους αλλά εξίσου καλό. Για μένα αν καταφέρεις για αρχή να είσαι ανεξάρτητος από οποιοδήποτε tool κυκλοφορεί εκεί έξω και καταβάλεις λίγο περισσότερο προσωπικό χρόνο παρά να πας στην "εύκολη" λύση και αρχίσεις να πληρώνεις μηνιαίες συνδρομές σίγουρα θα πετύχεις πολλά περισσότερα. Μετά ζυγίζεις και βλέπεις τι χρειάζεσαι και πως προχωράς. Η ομάδα στο facebook που αναφέρθηκε πιο πριν δεν είναι και τόσο free. Οι απορίες που λύνονται εκεί είναι κυρίως για προβλήματα σε tools που χρησιμοποιούν τα παιδιά και για πολύ γενικά προβλήματα του ebay που τα βρίσκεις απλά παντού. Πρόσεχε τυπάδες που θέλουν να σε "βοηθήσουν" επίσης. Είναι κλασσική παγίδα για να σε βάλουν τα πληρώνεις personal training. Αυτό που πας να κάνεις δεν είναι για όλους, αν δεν σου ταιριάζει ότι κ να κάνεις δεν πρόκειται να προχωρήσει καθόλου το όλο εγχείρημα.
gbouros Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μια χαρά τα λέει ο Billator. Εγώ όμως θα σου προτείνω να μην ξεκινήσεις μόνος σου απλά βλέποντας κάποια βιντεάκια στο youtube. Είναι πολύ εύκολο να καταστρέψεις τον λογαριασμό σου στο ebay από άγνοια. Η εκπαίδευση του infinii είναι καλή για κάποιον που μόλις ξεκινάει και σε βοηθάει να αποφύγεις κάποιες κακοτοπιές. Μείνε 1-2 μήνες...δες τα βίντεο της εκπαίδευσης...μελέτησε τα...κράτα σημειώσεις/backup whatever...και μετά φύγε. Έτσι και αλλιώς τα εργαλεία που προσφέρει το infinii και η βοήθεια που προσφέρουν στο facebook group τους είναι κάτω του μετρίου και δεν αξίζει τα 50€ που ζητά.
Alexis166 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Παιδια σας ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σας.Εχει ασχοληθει κανεις απο εσας με dropshiping?Απο περιεργεια ρωταω και για να μου πειτε εμπειριες
gbouros Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δύσκολη δουλειά και δεν έχει καμία σχέση με το copy-paste που διαφημίζουν. Χρειάζεται πολλές εργατοώρες πάνω από το pc και έχει δύσκολη καμπύλη εκμάθησης καθώς έχεις να κάνεις με πελάτες που ο καθένας να λέει το μακρύ του και το κοντό του. Γιαυτό και πολλοί ξεκινάνε αλλά είναι λίγοι αυτοί που βγάζουν χρήματα. Απαραίτητη προυπόθεση η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας. Αν θες να βγάζεις χρήματα θα πρέπει να μιλάς με πελάτες και προμηθευτές. Τις περισσότερες φορές φτάνει ένα μήνυμα/μειλ/τσατ αλλά θα τύχουν και οι περιπτώσεις (ακριβών συνήθως αντικειμένων) που θα πρέπει να σηκώσεις το τηλέφωνο και να πάρεις προμηθευτή/μεταφορική/πελάτη για να λυθεί κάτι που προέκυψε. 1
Billator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όχι μόνο αυτό στο Ebay υπάρχουν χιλιάδες scammers που αν σου τύχει κάποιος στην αρχή της προσπάθειας σου ίσως να σε δυσκολέψει πολύ να κάνεις την αρχή από την στιγμή που θα ξεκινάς μείον. Θέλει καλή οργάνωση και να ξέρεις σε κάθε περίπτωση πως να συμπεριφέρεσαι σε κάθε τι συμβαίνει. Πρέπει να διαβάσεις για το πως να ακυρώνεις παραγγελίες σε περίπτωση που χρειαστεί, πως να κάνεις refund πως να συμπεριφέρεσαι στα cases γιατί αυτά μπορούν να σου κάνουν πολύ μεγάλη ζημιά αν τα αφήσεις στην τύχη τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα