Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

60€ για την 7850 είναι πολύ καλή αναλογία κόστους απόδοσης. Αν δεν διαθέτεις παραπάνω πάρε την 7850, αφού είναι πολύ καλύτερη της 465. Δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά.

Συμφωνώ και εγώ. Για 60 ευρώ αξίζει η 7850 πιστεύω και θα σε καλύψει.

Αν πας σε καινούρια τα Χριστούγεννα για να πιάσεις τις επιδόσεις της 7850 θα πας σε 110+ ευρώ, να το ξέρεις.

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικα η GTX 465 δεν μου παιζει το GTA V καλα ,απο οτι καταλαβα λογω ανεπαρκους μνημης της καρτας γραφικων (1gb).

Στα 720p και ψιλοκολλαει.

Οποτε παμε για κατι καλυτερο και με παραπανω μνημη...

• Like 1
Δημοσ.

Τελικα η GTX 465 δεν μου παιζει το GTA V καλα ,απο οτι καταλαβα λογω ανεπαρκους μνημης της καρτας γραφικων (1gb).

Στα 720p και ψιλοκολλαει.

Οποτε παμε για κατι καλυτερο και με παραπανω μνημη...

Ακριβώς αυτό. Το GTA τραβάει πολύ μνήμη από την GPU, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Με την 7850 στα 2GB θα είσαι ΟΚ πιστεύω,αλλιώς δες για 7950 με 3GB μνήμη.

Δημοσ.

Ακριβώς αυτό. Το GTA τραβάει πολύ μνήμη από την GPU, όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Με την 7850 στα 2GB θα είσαι ΟΚ πιστεύω,αλλιώς δες για 7950 με 3GB μνήμη.

Πηρα πριν λιγο μια 7970 3 gb και τωρα το παιζει νερο full hd (full hd κι η τηλεοραση μου οποτε δεν θελω κατι παραπανω).

Ολα καλα λοιπον,ωρα για παιχνιδι επιτελους!

Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν!

Αργοτερα ισως αναβαθμησω motherboard και cpu για intel i3 οπως μου προτεινε ενα μελος,αλλα επειδη βλεπω οτι παει καλα ισως το κρατησω.

Δημοσ.

Η 7970 είναι πολύ καλή κάρτα, είχα την 7950 μέχρι πρόσφατα (λίγο πιο αργή από την 7970) και ήταν αξιοπρεπέστατη στα παιχνίδια ακόμα και τώρα.

Ο i3 δεν αξίζει τα λεφτά του, καλύτερα Pentium G4560 η G4600,αλλά και πάλι ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ, μια χαρά είναι ο επεξεργαστής σου, θα το δεις και μόνος σου στα παιχνίδια...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...