evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 κατ'αρχας πριν κανεις οτιδηποτε φροντισε να βγαλεις διαβατηριο και βιζα. παιρνουν μερικες μερες μην το αφησεις για τελευταια στιγμη. Tο booking βολευει μια χαρα να βρεις ξενοδοχειο, σε γενικες γραμμες απεφυγε πολυ κεντρικα σημεια (σε οποιαδηποτε πολη του κοσμου) και ξενοδοχεια που ειναι πολυ κοντα στο εκθεσιακο κεντρο γτ μαλλον θα τα χτυπανε ασχημα λογο της εκθεσης. Οπως ειπαν κι οι αλλοι οι αποστασεις δεν ειναι μικρες. Σκεψου οτι πολυ χοντρικα η αποσταση λος αντζελες και νεα υορκη ειναι σαν να λεμε αθηνα λονδινο μπορει και μεγαλυτερη, συν οτι θα εχεις τζετ λαγκ και θα εισαι κοτοπουλο για μερικες μερες. σε γενικες γραμμες πρωτα πρεπει να κλεισεις ολα τα αεροπορικα και μετα τα ξενοδοχεια. 1
Silverage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Διαβατήριο έχω βγάλει. Βίζα απ'ότι ξέρω δεν χρειάζεται, βγάζεις ESTA ηλεκτρονικά.
evabb Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ειναι για την φετινη εκθεση ή για του χρονου το 2018;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν θα προλάβεις να δεις πολλά NYC μέσα στο χρονοδιάγραμμα σου, ξενοδοχείο το φθηνότερο υποθέτω, πόδια/subway για μετακίνηση (γιαυτό δεν θα προλάβεις). Σταμάτα σε Dunkin' Donuts και πάρε iced coffee one sugar no milk and a sausage bagel (το πρωινό μου για χρόνια). LA αυτοκίνητο απαραίτητα. Και πρόσεχε εκεί. Στην οδήγηση και γενικότερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα