Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Ηθελα να μαθω επειδή δεν εχω ολοκληρωσει αγορα απο αμαζον τι παίζει στις τιμές που γράφονται με λιρα στο αγγλικο απο το γερμανικο.. γιατι οι τιμες σε hardware ειναι ίδιες σχεδον παράδειγμα στο αγγλικο μια καρτα εχει 276£ και στο γερμανικό 276€ ιδια μαρκα και τυπος.. μηπως ειναι ποιο ακριβο το αγγλικό?

Μηπως ειναι ενεργοποιημένη η εντολη μετατροπης αλλα μου βγαζει το σημα τις λίρας στο αγγλικό?

Δημοσ.

Κάθε άμαζον είναι τοπικό κατάστημα οπότε μπορεί να βάλει ότι τιμή θέλει, μπορείς πριν αγοράσεις να τσεκάρεις στο curiua.com τις τιμές που παίζουν στα διάφορα αμαζον.

• Like 1
Δημοσ.

Από όπου είναι φτηνότερα (τελική τιμή με μεταφορικά) ψωνίζεις. Απλά αν ψωνίσεις από το αγγλικό καλύτερα να πληρώνεις σε λίρες, σε ευρώ παίρνει προμήθεια και το amazon.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια για τις απαντήσεις απλα αυτη ηταν η απορια μου γιατι σε μια καρτα που την εχει το αγγλικο 276£ εκανα μετατροπη απο μονος μου και μου εβγαινε 300 και .. μπήκα στο γερμανικο και την ειχε 276 αλλα σε € .. αν ειναι ετσι θα τσεκάρω τι τιμες στο παραπανω σιτε που εδωσε ο φιλος και αν ειναι ετσι θα παρω απο γερμανο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...