megaklhs Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους... Αρχικά θα ήθελα να ενημερώσω ότι το άρθρο αυτό πέρα απο εδώ το έχω βάλει και σε forum ιατρικά αλλά απο όλους πήρα την ίδια απάντηση .. Πήγαινε στον γιατρό. Πρίν περίπου ενάμιση χρόνο είχα ένα δόντι αριστερά επάνω το οποίο με πόναγε αρκετά.. Πήγα λοιπόν στο Ικα να μου το καθαρίσει το καθάρισε και μετά αυτό συνέχιζε να πονάει... Μου είπε ότι έχει χαλάσει μέχρι την ρίζα και ότι πρέπει να το βγάλω γιατί και απονεύρωση να κάνω δεν θα κάνω δουλειά. Εγώ λόγω ότι σκέφτηκα Ικα είναι ας πάω σε έναν εξωτερικό γιατρό πήγα. Έτσι λοιπόν τον Απρίλιο φέτος πήγα για να ξεκινήσει η διαδικασία της απονεύρωσης. Ο γιατρός μου είπε έχει 3 ρίζες μόνο είναι εύκολη απονεύρωση και δεν υπάρχει λόγος να βγάλεις το δόντι. Έτσι λοιπόν στο πρώτο ραντεβού μου έκανε την απονεύρωση αλλά παρόλο αυτό συνέχιζε ο πόνος. Του το είπα και μου είπε ότι απλός είχε μπει λίγο ούλο μέσα το έκοψε και γιαυτό πόναγε.... Απο τον Απρίλιο μήνα λοιπόν μέχρι και πρίν 1 εβδομάδα γινόταν το ίδιο συνέχεια.. Όταν μάσαγα απο εκεί και του το έλεγα μου έλεγε είναι το ούλο είναι το φάρμακο και τα ίδια και τα ίδια... Σε όσους άλλους είχα ρωτήσει μου έλεγαν ότι μετά απο τόσους μήνες δεν είναι φυσιολογικό να πονάω. Μου έβγαλε ακτινογραφία και μου λέει νεύρο μέσα δεν έχεις ... Και πήγα πριν λίγες ημέρες και μου το έκλεισε για πολοστή φορά προσωρινά και μου είπε την άλλη πέμπτη έλα να στο κλείσω κανονικά. Εγώ όμως πονάω και πάλι.. Στο μάσημα δεν αντέχετε ο πόνος απο εκεί και πέρα απο αυτός είμαι και τόσο έξυπνος που πήγα και του πλήρωσα όλα τα λεφτά απο το πρώτο ραντεβού. Τώρα αυτός υποστηρίζει ότι αυτός την απονεύρωση την έκανε οτι ο πόνος προέρχετε απο τα ούλα μέσα στο δόντι και ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι... Και κάπου εδώ σκέφτομαι μέσα μου μήπως τελικά το Ικα είχε δίκιο.... Δεν ξέρω τι να κάνω ειλικρινά έχει τύχει σε κάποιον κάτι παρόμοιο έχει κάτι να προτίνει ή έστω κάποιον ειδικό στο internet να κάνω 1-2 ερωτήσεις ; Άλλος γιατρός δεν με αναλαμβάνει εφόσον έχει ξεκινήσει αυτός... το επιχείρησα και αυτό... (Το θέμα έχει τραβήξει τόσους μήνες γιατί έπεσαν μέσα και διακοπές καλοκαιριού) Αντιβίωση δεν μου έγραψε ποτέ τίποτα και απλός μου έχει πει όταν με πονάει να πέρνω ένα niflamon... Ανάμεσα στο δόντι το απονεύρωμενο και το πίσω του το ούλο μου έχει ερεθιστεί είναι κόκκινο αλλά δεν πονάει. Όταν πιέζο με κάτι το δόντι στο κέντρο πονάει πάρα πολύ .
nkar Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 πηγαινε σε αλλον που θα δεχτεί να σε αναλάβει. μου μυριζει σ να υπάρχει και αλλη ρίζα 1
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Αντιβίωση δεν μου έγραψε ποτέ τίποτα και απλός μου έχει πει όταν με πονάει να πέρνω ένα niflamon... Τι λογική είναι αυτή; Τα βακτήρια μέσα στα δόντια φεύγουν με αντιβίωση, όχι με παυσίπονα. Πήγαινε asap σε άλλους γιατρούς. Αποκλείεται να μην σε αναλαμβάνει άλλος. Μην το αναβάλλεις γιατί θα πονάς.
vairass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε να δώσει κ άλλα λεφτά; δεν έχει υποχρέωση να του βρει λύση αυτός που τον πλήρωσε;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Κάτσε να δώσει κ άλλα λεφτά; δεν έχει υποχρέωση να του βρει λύση αυτός που τον πλήρωσε; Και αν δεν του βρει λύση τότε τι να κάνει; Να συνεχίζει να πονάει; Αναγκαστικά θα δώσει και άλλα. Σκοπός είναι να γιατρευτεί, όχι να κυνηγάει τον άλλον που έκανε ημιτελή δουλειά.
theo93 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 επειδη επαθα κατι αντιστοιχο το καλοκαιρι , λογικα δεν θα εχει γινει καλα ο καθαρισμος της ριζας και για αυτο οταν βαζει το φαρμακο σε ποναει ,( νιωθεις σαν πιεση απο μεσα )?
volos27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 οταν το ανοιγει για αλλαγη, μυριζει? στις διακοπες που δεν εκανες αλλαγες ,πρηστηκε?
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εχουμε οδοντιατρο στο φορουμ αν το δει ισως να μπορέσει να βοηθησει ! Η διαδικασία της απονευρωσης εμενα εγινε σε 3 ραντεβού 1ο εκανε απονευρωση εβαλε φαρμακο καιτο κλεισε προσωρινα 2ο εκανε αλλαγη 3ο το κλεισε μονιμα . Βεβαια πηρα 4 μερες αντιβιωση και δεν υπηρχε προβλημα οπως διαπιστωσε ο οδοντίατρος μετα , πολυ μπόχα επισης στη διαδικασια της απονευρωσης, μυριζε οπως καποτε που χε ψοφησει μια γατα 1
Πανος999 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Εχω ακριβως το ιδιο προβλημα.. Εκανα πριν 1 βδομαδα..ολα καλα αλλα μτ απο 4-5 μερες ξαναρχισε ο πονος.. Μου ειπε να παρω αντιβιωση κ ξαναμιλαμε... Εμπλεξα κ εγω..
megaklhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ ολους για τις απαντήσεις σας και εδω και μεσω μηνυμάτων.. Ο κυριος αυτος λοιπον οταν ανοιγει το δόντι βρωμάει χαλασμένο και οταν του το ειπα μου ειπε οτι ετσι μυρίζει μεσα... Δεν στέκει αυτο.. Επισης ειμαι μ@λακας εγω που τα εδωσα απο την αρχη τα λεφτα και μου ελεγαν ολοι μην τα δωσεις... Και επισης αισθάνομαι οταν βαζει το φάρμακο μια πίεση ναι.. Καποιος πιο πανω το ρώτησε... Στις διακοπες οχι δεν ορίστηκε απλός ποναγε.. Περα απο αυτο ξεχασα να πω οτι πριν 2 εβδομάδες εφυγε και ενα μικρο πολυ μικρό κομματάκι απο το δόντι... Και φυσικα όσα προσορινα και να εχουμε βαλει παντα τρυπάνε παντα ομως... Αλλα ειτε τρυπημενα ειτε οχι ποναει τοδοντι.. Μου εστηλα και ενα παιδι μεσα απο το φορουμ που είναι γιατρός και μου ειπε θελω ενδοντοτιστη... Τωρα εγω τι να κανω την αλλη πεμπτη που εχω ραντεβου να τον αφησω να το κλεισει η οχι;;;
vairass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Και αν δεν του βρει λύση τότε τι να κάνει; Να συνεχίζει να πονάει; Αναγκαστικά θα δώσει και άλλα. Σκοπός είναι να γιατρευτεί, όχι να κυνηγάει τον άλλον που έκανε ημιτελή δουλειά. Δεν ξέρω ιατρός είναι ο άλλος ας βρει λύση
panosno1com Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 αν «βρωμαει» ακομα σημαινει οτι εχει ακομα μικροβια ( ή βακτηρια δε ξερω) οποτε δεν εχει καθαρισει σωστα τους ριζικους σωληνες
volos27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 δεν εχει καθαρισει το δοντι ,να μην το κλεισει,το δοντι ακομη εχει πληγη που δεν εχει επουλωθει,χρειαζεται κ αλλες αλλαγες,αν το κλεισει μπορει να σου κανει συριγγιο κ να γινει μεγαλη ζημια σε ποναει γιατι η πληγη εκει που κοπηκε το νευρο βγαζει ακομη πυον,οταν σου βαζει το προχειρο το πυον δεν μπορει να βγει απο καπου οποτε συσσωρεύεται κ πιεζει το δοντι,χρειαζεσαι κ αλλες αλλαγες
megaklhs Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 δεν εχει καθαρισει το δοντι ,να μην το κλεισει,το δοντι ακομη εχει πληγη που δεν εχει επουλωθει,χρειαζεται κ αλλες αλλαγες,αν το κλεισει μπορει να σου κανει συριγγιο κ να γινει μεγαλη ζημια σε ποναει γιατι η πληγη εκει που κοπηκε το νευρο βγαζει ακομη πυον,οταν σου βαζει το προχειρο το πυον δεν μπορει να βγει απο καπου οποτε συσσωρεύεται κ πιεζει το δοντι,χρειαζεσαι κ αλλες αλλαγες Αρα καλο μηπως ειναι να μεινει τελιος ανοιχτο το δοντι ; η κανω λαθος ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα