papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπε και κάποιος παραπάνω σε μία επίσκεψη δεν γίνεται απονεύρωση σε δόντι με τρεις ρίζες. Χρειάζονται 2-3 καμιά φορά και 4 επισκέψεις καλό καθαρισμό και βγάλσιμο των νεύρων με τα ειδικά συρματάκια. Πιθανώς δεν σου έχει κάνει καλή απονεύρωση και καθαρισμό και μόλις κλείσει προσωρινά το δόντι αρχίζει ο πόνος. Σε πολύ ταλαιπωρημένο δόντι που ήθελα να βγάλω πριν 5 χρόνια μία οδοντίατρος και μπράβο της μου έκανε απονεύρωση.Μου το σφράγισε στην 4η επίσκεψη.Νομίζω στη 2η επίσκεψη με είχε στην καρέκλα τρία τέταρτα κάνοντας απονεύρωση και καθαρίζοντας το δόντι.Μέχρι σήμερα δε με έχει ενοχλήσει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αεριτζήδες ειδικά οδοντίατροι που πήραν δίπλωμα Βουλγαρία-Ρουμανία-Ιταλία. Από την άλλη μήπως έχεις ουλίτιδα και είναι αυτή που σε ενοχλεί - πονάει , οποία ευθύνεται και για την κακοσμία του στόματος;;; Αν τα ούλα σου είναι εντάξει τότε ο οδοντίατρος σίγουρα δεν έχει κάνει καλή δουλειά. Βρες άλλον,από τη στιγμή που τον πλήρωσες δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε,να δει τι γίνεται.
vairass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Όπως είπε και κάποιος παραπάνω σε μία επίσκεψη δεν γίνεται απονεύρωση σε δόντι με τρεις ρίζες. Χρειάζονται 2-3 καμιά φορά και 4 επισκέψεις καλό καθαρισμό και βγάλσιμο των νεύρων με τα ειδικά συρματάκια. Πιθανώς δεν σου έχει κάνει καλή απονεύρωση και καθαρισμό και μόλις κλείσει προσωρινά το δόντι αρχίζει ο πόνος. Σε πολύ ταλαιπωρημένο δόντι που ήθελα να βγάλω πριν 5 χρόνια μία οδοντίατρος και μπράβο της μου έκανε απονεύρωση.Μου το σφράγισε στην 4η επίσκεψη.Νομίζω στη 2η επίσκεψη με είχε στην καρέκλα τρία τέταρτα κάνοντας απονεύρωση και καθαρίζοντας το δόντι.Μέχρι σήμερα δε με έχει ενοχλήσει. Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί αεριτζήδες ειδικά οδοντίατροι που πήραν δίπλωμα Βουλγαρία-Ρουμανία-Ιταλία. Από την άλλη μήπως έχεις ουλίτιδα και είναι αυτή που σε ενοχλεί - πονάει , οποία ευθύνεται και για την κακοσμία του στόματος;;; Αν τα ούλα σου είναι εντάξει τότε ο οδοντίατρος σίγουρα δεν έχει κάνει καλή δουλειά. Βρες άλλον,από τη στιγμή που τον πλήρωσες δεν μπορεί να σου κάνει τίποτε,να δει τι γίνεται. Γίνεται την έκανα εγώ στην καλύβα ιατρό αλλά έδωσα 200++, κανένα πρόβλημα σε κανένα δόντι έπειτα από 10 χρόνια περίπου όλα καλά.
volos27 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 εχω κανει 22 απονευρωσεις κ εχω υποστει ολες τις περιπτωσεις,εκ πειρας λοιπον λεω οτι δεν ειναι ετοιμο να το κλεισει,χρειαζεται κ αλλες αλλαγες κ η αποψη μου για τον γιατρο ειναι οτι δεν ξερει που πανε τα 4
vairass Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 εχω κανει 22 απονευρωσεις κ εχω υποστει ολες τις περιπτωσεις,εκ πειρας λοιπον λεω οτι δεν ειναι ετοιμο να το κλεισει,χρειαζεται κ αλλες αλλαγες κ η αποψη μου για τον γιατρο ειναι οτι δεν ξερει που πανε τα 4 22; βρε συ όλα χαλασμένα είναι;
Κατρινα789 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Να πω και εγω το προβλημα μου μηπως με βοηθησετε,πριν απο τρια χρονια απονευρωσα μπροστινο δοντι για να κανω θηκη γθα αισθητικους λογους, η θηκη αυτη ηταν λιγο μεγαλύτερη και την εβρισκα με το κατω δοντι παντα με ηλεκτριζε λιγο που κ που, τον φεβρουαριο εφυγε η θηκη και το εψαξα παλι ακτινογραφια κλπ,συμπερασμα δεν ηταν ολοκληρωμενγ η απονευρωαη και την ξανα εκανα 200 ευρω σε καθηγητη ενδοδοντολογιας,πριν τρεις μηνες αυτο, απο τοτε δεν εχει ησυχασει το δοντι ειναι στα ιδια και μπορει κ λιγο χειροτερα, ηλεκτρισμος μια βελονα να με κεντριζει το δοντι,οχι οταμ δαγκωνω δεν με ενοχλει αλλα σε ηρεμες φασεις με ηλεκτριζει, εβγαλα την προσωρινη θηκη για δυο εβδομαδες και ηρεμησε το δοντι σε ενα ποσοστο 80-90%,τωρα που την ξανακολλησαμε παλι τα ιδια, πφφφφφφφφφ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα