dimtsef Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα, ήθελα να κάνω γνωστό ότι πριν λίγο μου έγινε χακ στο paypal μου καθώς φαίνεται ότι έστειλα σε έναν "cuong le" 11,64 ευρώ ! δεν πρόκειται για κάποιο subscription payment καθώς δεν υπάρχει τίποτα στη λίστα, μοιάζει σαν να μπήκε κάποιος στο paypal μου και να έστειλε σε αυτόν τον άνθρωπο χρήματα στο email του το οποίο είναι [email protected] . ηδη ξελινκαρα την καρτα που είχα δηλώσει άλλαξα κωδικό στο paypal αλλά και στο προσωπικο μου email που ειναι καταχωρημένος ο λογαριασμός και έχω ανοίξει αίτημα να γινει εξεταση της συγκεκριμένης κίνησης από την ομάδα του paypal. αυτή τη στιγμή το status του αιτήματος είναι Need Seller Response όπου και θα πρέπει σε κάποιο εύλογο διάστημα φαντάζομαι να απαντήσει και αν δεν απαντήσει μετά αναλαμβάνει η paypal φαντάζομαι ?? εχει κανείς αντίστοιχη εμπειρία ? είχε άλλος παρόμοιο περιστατικό από τον συγκεκριμένο χρήστη ?δουλεύω με το paypal 6 χρόνια και πρώτη φορά παθαίνω κάτι τέτοιο ! προσπαθώ να καταλάβω πως μπορεί να μπήκες κάποιος τόσο εύκολα χωρίς ουτε καν password reset ... το ΜΟΝΟ μέρος που έχω αποθηκευμένα τα password μου είναι ο build in password manager του firefox και πρόσφατα έβαλα την beta Quantum εκδοση και ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ότι ισως απο εκει να εχει υπάρξει διαρροή ! πραγματικά αν έχει ακούσει κανείς κάτι παρόμοιο ας μαζέψουμε ότι στοιχεία έχουμε. θα κρατάω και εγώ το τοπικ ενημερο με οποια ανανέωση από την paypal. 1
liverpoolman Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Στειλε στο paypal mail θα σου επιτρεψουν τα λεφτα... επισης μπορεις να βρεις και απο ποιον ειναι... τελος δες μηπως ειναι καμμια αυτοματη συναλλαγη που εγινε αυτοματα και δεν ειναι χακινγκ οπως ειχα παθει εγω....
dimtsef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 έχω στείλει και περιμένω φίλε μου έχει την διαδικασία του από ότι καταλαβαίνω.. τωρα ειναι σε φάση που περιμένουν να απολογηθεί ο κινέζος... εψαξα καποια πραγματα με το email του , μου εμφανίζει κατι σχετικά με joomla plugins... αλλά τα site που ηταν καταχωρημένα το email του δεν λειτουργούν εχουν λήξει τα domains.. μπερδεμένα πράγματα. Σίγουρα δεν ειναι αυτοματοποιημένη πληρωμή σιγουρότατα. 1
Billator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Γενικά έκανες πολλές βεβιασμένες κινήσεις χωρίς λόγο. Ούτε αλλαγή email χρειαζόσουν ούτε αλλαγή password μέχρι να δεις τι πραγματικά φταίει. Η αποσύνδεση της κάρτας σου ήταν αρκετή. Κακώς βέβαια που αποθήκευσες το password του paypal σε 3rd part εφαρμογή. Μήπως σου ήρθε κάποιο email που σου ζητούσε η paypal να συνδεθείς στο λογαριασμό σου γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα; Αυτό το email είναι κλασικό email για να σου κάνουν scam την paypal. Μπορείς να βγάλεις μια φωτό της πληρωμής χωρίς τα στοιχεία σου φυσικά; (αν γίνεται άσε ολα τα στοιχεία του κινέζου)
dimtsef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 όχι δεν ήρθε κανένα τέτοιο email και πάντα τα προσέχω αυτά τα email, αυτό ειναι και το περίεργο της υπόθεσης ότι μπήκε σαν κύριος ! βεβιασμένες κινήσεις χωρίς λόγο ?? πρώτα απο όλα πριν ανοίξω το ticket σε ενδιάμεσο βήμα η paypal μονη της μου εδωσε την επιλογή να αλλάξω τον κωδικό μου. εσυ δεν θα το έκανες?? ανεβάζω και το screenshot. 1
Billator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 βεβιασμένες κινήσεις χωρίς λόγο ?? πρώτα απο όλα πριν ανοίξω το ticket σε ενδιάμεσο βήμα η paypal μονη της μου εδωσε την επιλογή να αλλάξω τον κωδικό μου. εσυ δεν θα το έκανες?? ανεβάζω και το screenshot. Γενικά αν ήταν hack θα το έστελνε ως friend and family για να μην μπορείς να ανοίξεις dispute. (βασικά για να καθυστερήσει την διαδικασία και να έχει χρόνο να τα βγάλει). Σου λέω βεβιασμένες κινήσεις γιατί εμένα με hackαραν από malware και η αλλαγή password και email δεν ωφέλησε πουθενά. Ίσα ίσα "έκαψα" ένα καλό email ακόμα. Ψάξε να δεις τι φταίει πρώτα για αυτό στο είπα έτσι. Αυτό φαίνεται σαν πληρωμή σε paypal link. Το email αυτού συνδέεται με αυτό το site http://uxdesignit.com/ μήπως είχες κάποια επαφή με αυτό άμεσα ή έμμεσα;
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν το βλέπω πιθανόν να ειναι χακιν μονο απο το πόσον 11,24, ποιος θα έκλεβε το παυπαλ σου και θα έπαιρνε 11,24; Ψάξε κάτι άλλο ειναι, μήπως απο το υπολογιστής σου καποιος 1
Billator Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 http://website.informer.com/Le+Manh+Cuong.html https://themeforest.net/user/uxtheme Φαίνεται να είναι πωλητής σε πολλά site με wordpress. Μήπως πλήρωσε κάποιος από την Paypal σου που είχε πρόσβαση απλά στο pc σου; Αυτό φαίνεται πιο λογικό.
stelios18120 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δεν το βλέπω πιθανόν να ειναι χακιν μονο απο το πόσον 11,24, ποιος θα έκλεβε το παυπαλ σου και θα έπαιρνε 11,24; Ψάξε κάτι άλλο ειναι, μήπως απο το υπολογιστής σου καποιος Ακριβως αυτο! Ποιος ο λογος να παρει συγκεκριμενα αυτο το μικρο ποσο; Σωστο.
dimtsef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ναι αυτά τα είδα και εγώ , ασχολούμαι με joomla κτλπ, παρόλα αυτά πρώτον δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτές τις ιστοσελίδες του συγκεκριμένου και κατα δεύτερον κανένα από αυτά που εχει στις ιστοσελίδες του δεν κοστίζει 11 ευρώ. Όσο για το ότι τα 11 ευρώ και το λόγο για να τα πάρει κάποιος ίσως να μην φαίνονται πολλά με την πρώτη ματιά, αλλά για σκεφτείτε να πάρει κάποιος 11 ευρώ από 1.000 άτομα ? 11 χιλιαρικά.. τεσπα θα σας ενεημερώσω μόλις έχω νεότερα, ακόμα ειναι σε status απαντηση από τον seller. λοιπον φιλαράκια , η paypal μόλις μου επέστρεψε τα χρήματα ! Date: Oct 4, 2017 Time: 22:22:48 GMT+03:00 Status: Reversed PayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account. όμως δεν βλέπω να μου δίνουν κάπου περισσότερες εξηγήσεις, θα δοκιμάσω να ανοιξω ένα ticket και να τους ρωτήσω.
Damachi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ρε σεις του χακαρε το λογαριασμο και αγορασε μονο ενα βιβλιο 10 ευρω ; - ουτε πρακτικη να κανει Σε καποιο site πρεπει να αφησε auto sub / renewal
NikosKallithea Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 ναι αυτά τα είδα και εγώ , ασχολούμαι με joomla κτλπ, παρόλα αυτά πρώτον δεν έχω καμία ανάμειξη με αυτές τις ιστοσελίδες του συγκεκριμένου και κατα δεύτερον κανένα από αυτά που εχει στις ιστοσελίδες του δεν κοστίζει 11 ευρώ. Όσο για το ότι τα 11 ευρώ και το λόγο για να τα πάρει κάποιος ίσως να μην φαίνονται πολλά με την πρώτη ματιά, αλλά για σκεφτείτε να πάρει κάποιος 11 ευρώ από 1.000 άτομα ? 11 χιλιαρικά.. τεσπα θα σας ενεημερώσω μόλις έχω νεότερα, ακόμα ειναι σε status απαντηση από τον seller. λοιπον φιλαράκια , η paypal μόλις μου επέστρεψε τα χρήματα ! Date: Oct 4, 2017 Time: 22:22:48 GMT+03:00 Status: Reversed PayPal reversed this payment and returned the money to your PayPal account. όμως δεν βλέπω να μου δίνουν κάπου περισσότερες εξηγήσεις, θα δοκιμάσω να ανοιξω ένα ticket και να τους ρωτήσω. Τι εξηγήσεις να σου δώσει το παυπαλ(δεν τα είπαμε), τσάμπα θα ανοίξεις τικετ, θα σου στείλουν ενα μήνυμα που θα λεει για τη ασφάλεια του λογαριασμού σου, άλλαξε κωδικό, μην τον αποθηκεύεις και τέτοια, ασε που αν δουν οτι επιμένεις μπορεί να σε μπλοκάρουν και να σου ζητήσουν παπάδες, δηλαδή ταυτότητα λογαριασμό δεη κλπ
dimtsef Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 να το φαντάζομαι φιλε Snoopy τα ιδια σκέφτομαι..θα απεγκαταστήσω τον beta quantum firefox και θα καταργήσω τελείως τον password manager του firefox..
molot12 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ο ενοχος μπορει να κρυβεται στο συγγενικο σου περιβαλλον, κακως αποθηκευεις τα password ηλεκτρονικα στο firefox. Οποιοσδηποτε εχει προσβαση στο PC σου εχει προσβαση και σε online shopping 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα