Vaggelisioan Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Παιδια καλησπερα, εκαναν αλκοτεστ στην αδελφη μου και εγραψαν αυτο ακριβως που δειχνει η εικονα. Ποια ειναι η ποσοτητα που εχουν μετρησει? 0.26 ή το 0.15?
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Παρεπιμπτόντως οι ποσότητες που έχει γράψει είναι αστείες Τα όρια στο αλκοτέστ είναι σε gr/lt και όχι σε mg/lt Το μέσο όρο παίρνουν να φανταστώ ;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Τα αλκοτέστ με εκπνεόμενο αέρα είναι με χιλιοστά του γραμμαρίου ανά λίτρο δηλαδή mg/L
bilya Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Παρεπιμπτόντως οι ποσότητες που έχει γράψει είναι αστείες Τα όρια στο αλκοτέστ είναι σε gr/lt και όχι σε mg/lt Το μέσο όρο παίρνουν να φανταστώ ;;; κανείς λάθος τα ορια ειναι 0,5 gr/l (αιμα) κ 0,25 mg/l (αέρα). Τα ορια ειναι χαμηλότερα για τους νεους οδηγούς. Τς νομίζω η τροχαία κρατά το δεύτερο νούμερο κ για υτο η δεύτερη μέτρηση γίνεται συνηθως κανα 10 λεπτο μετά. Βεβαια πανε 7 χρόνια απο τοτε που μου έκαναν.
AristidisZ Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 κανείς λάθος τα ορια ειναι 0,5 gr/l (αιμα) κ 0,25 mg/l (αέρα). Τα ορια ειναι χαμηλότερα για τους νεους οδηγούς. Τς νομίζω η τροχαία κρατά το δεύτερο νούμερο κ για υτο η δεύτερη μέτρηση γίνεται συνηθως κανα 10 λεπτο μετά. Βεβαια πανε 7 χρόνια απο τοτε που μου έκαναν. Σωστός, googlαρα λίγο στα γρήγορα και πολλοί το έχουν γράψει λάθος My apologies
maik42 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 και αυτο το χαρτι που της εδωσαν τι ειναι; κληση; ή απλος μια "πιστοποιηση" οτι της εγινε ελεγχος. παντος για τους κατοχους επαγγελματικων διπλωματων το οριο 0,00.
kage Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Απο τρακαρισμα χαρτι ειναι.. Δελτιο καταγραφης ατυχηματος. Συνηθως γινεται οταν παιζει τραυματισμος .. (Μεταξυ μας πρεπει να την αφησαν αρκετα πανω απο 10λεπτα για να ξανα φυσηξει ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα