Andy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, μου ήρθε σήμερα ένα χαρτί απο το ΙΚΑ που λέει οτι δικαιούμαστε ως κληρονομικο δικαιωμα την επικουρικη συνταξη της γιαγιας μου απο τον 07/17 μεχρι τον 04/2016 του ταδε ποσου που θα μοιραστει σε κληρονομικες μεριδες. Αυτο που μου τραβηξε την προσοχη ειναι οτι το χαρτι που μας ηρθε απευθυνεται σε 3 κληρονομους και οχι σε 4 που ειμαστε κανονικα.Γιατί μπορεί να συμβαίνει κάτι τετοιο?Ειχε κανεις ποτε καποιο παρομοιο θεμα?
andreapaog328 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 o 1 απ τους 4 λογικα δε δικαιουται σύνταξη. τι συγγενεια εχετε οι 4 και ποσο χρονων ειστε. στο ικα ρωτησες?
Andy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 οχι γιατι μολις μου ηρθε.θα παω ομως, απλα ρωτησα αν ειχε καποιος ποτε παρομοιο θεμα. Οι δυο ειμαστε εγω και η αδερφη μου που ειμαστε εγγονια της και οι αλλοι 2 ειναι τα 2 παιδια της,απο τα οποιο μονο το ενα αναγραφεται.τα παιδια της ειναι 50+ και εγω με την αδερφη μου 23+
andreapaog328 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 τα παιδιά της φαντάζομαι πήρανε και αυτός απο σας που ειναι κατω απο 24? ακυρο.
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αποδοχή κληρονομιάς χαρτιά από εφορία και δεν ξέρω που αλλού ότι η γιαγιά δεν χρωστάει πουθενά γιατί πρέπει να εξοφληθούν πρώτα αυτοί κ.λ.π. Η γιαγιά είχε άλλα περιουσιακά στοιχεία τα οποία δεν είχε κάνει σε κανέναν συμβόλαια;;;;;
Andy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 δεν νομιζω να χρωσταει καπου.εχει σχεδον 2 χρονια που εχει πεθανει, οσο για αλλα περιουσιακα δεν ξερω,ηταν περιεργη φαση με τα παιδια της.αυτο που με νοιαζει ειναι για ποιον λογο δεν γραφει το 4ο ονομα το χαρτι.θα παω αυριο να ρωτησω
papoys1 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Αν έχει δύο χρόνια που έχει πεθάνει πως θα πάρει επικουρική για πέρισυ και φέτος;;;;; Μήπως στο επικουρικό δεν έχει δηλωθεί ο θάνατός της και φαίνεται ακόμη δικαιούχος;;;;;;;; Πήγαινε στο ΙΚΑ αλλιώς δε βγαίνει άκρη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα