Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς, κάποιο προιόν τοπικής αναισθησίας.

Ενδιαφέρομαι για εφαρμογή πριν από ένεση.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

σε ποιο μερος του σωματως σκοπευεις να κανεις ενεση; 

στο πλειστο των περιπτωσεων να ξερεις οτι το φαρμακο που εισερχεται ειναι αυτο που ποναει και οχι το τσιμπημα.

• Like 1
Δημοσ.

αναισθησία για ένεση; 

μα και τις αναισθησίες με ένεση δεν τις κάνουν συνήθως; :lol:

εκτός αν εννοείς κάτι του στυλ ξυλοκαϊνη 

• Like 2
Δημοσ.

αναισθησία για ένεση; 

μα και τις αναισθησίες με ένεση δεν τις κάνουν συνήθως; :lol:

εκτός αν εννοείς κάτι του στυλ ξυλοκαϊνη 

εχει και σε μορφη σπεϋ που τις χρησημοποιουν κυριως οι οδοντιατροι

Δημοσ.

Κάνω κάτι ενέσεις ηπαρίνης στην κοιλιά.

Αυτά τα σπρέυ για το στόμα τα είδα αλλά κάνουν δουλειά και στο δέρμα;

Δημοσ.

Emla αλοιφή αλλα σε κάθε περίπτωση ρωτά γιατρό η φαρμακοποιό. Αυτό που για εμένα ήταν οκ σε κάποιον άλλον μπορεί να προκαλέσει αλλεργία η να αντενδείκνυνται η χρήση του λόγω άλλων αιτιών.

Δημοσ.

Ναι η σύριγγα είναι μικρή αλλά επειδή θα πάει το πράγμα κανά 3μηνο για αυτό αρχίζω να ψάχνω για κάποιο αναισθητικό.

Δημοσ.

Ναι η σύριγγα είναι μικρή αλλά επειδή θα πάει το πράγμα κανά 3μηνο για αυτό αρχίζω να ψάχνω για κάποιο αναισθητικό.

αντε ρε συ. εκανα τετοιες οταν ειχα σπασει το ποδι μου. πριν αλλα και μετα το χειρουργειο για αρκετο διαστημα. δεν ειναι τιποτα, μετα τις 5-6 πρωτες το συνηθιζεις.

οταν πιανεις για να σηκωθει το δερμα σου τσιμπατο δυνατοτερα ετσι ωστε να "πονεσει" το τσιμπημα απο τα δακτυλα σου πιο πολυ απο την βελονα.

Δημοσ.

Βασικά είμαι πολύ ανεκτικός σε ενέσεις εως αναίσθητος, απλά αν έβρισκα και ένα τοπικό αναισθητικό δε θα με χαλούσε.

maik42 : Έμεινες στην κοιλιά ή πήγες και σε άλλα μέρη;

Δημοσ.

Μετά από διάφορες εμπειρίες και ερωτήσεις που έκανα σε γιατρούς, 2 ουσίες που γνωρίζω είναι η ξυλοκαϊνη και η νοβοκαϊνη. Αλλά και πάλι, αυτό θα το αναλάβει γιατρός, δεν ξέρω σε τι ποσότητες πουλάνε τα φαρμακεία ούτε και την δοσολογία που απαιτείται για κάθε εφαρμογή και περίπτωση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...