conium Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Όσοι θελουν pure πάντως μην ξεχναμε πως υπάρχει και το Xiaomi Mi A1. Ναι δεν είναι pixel xl αλλα η google θα του δινει αναβαθμίσεις για καιρό. Έχει και τις διπλες κάμερες του mi6 πίσω. Ναι δεν είναι pixel xl αλλα κοστίζει και το 1/4 του pixel xl. Όπως και να χει αυτο που θέλω να πω είναι πως υπάρχει και φθηνή pure android εναλλακτική
esykas Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Έχουνε βγει καλά; δεν έχω δει κανέναν να κυκλοφορεί με pixel
ardi21 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Οποιος δεν εχει χρησιμοποιησει για χρονια Nexus/Pixel συσκευη ετσι ωστε να μπορει να την συγκρινει με non pure android καλο ειναι να μην σχολιαζει. Εχω το Nexus 5 4 χρονια (απο την πρωτη μερα που βγηκε) και ακομα πεταει. Aς ερθει καποιος που εχει το Galaxy S4 (ιδιας γενιας συσκευη με το Nexus 5) 4 χρονια με καθημερινη χρηση -με ενα hard reset πριν 2 χρονια- να τα βαλουμε κατω να συγκρινουμε. Θα κλαψουνε μανουλες. Στην κυριολεξια. Και δεν το λεω για να το παιξω ιστορια αλλα αυτη ειναι η αληθεια. Συγκρινετε το S8 και το Pixel 2 μετα απο 4 χρονια και τα λεμε. Θα μου πει καποιος "ρε φιλε εγω δεν κραταω κινητο 4 χρονια και δεν με ενδιαφερει να εχει ψιλοκαθυστερησεις σε σχεση με ενα Pixel". Οκ μαζι του. Αλλα εμενα προσωπικα το Nexus 5 μου εσωσε χρηματα. Γιατι αν σερνοταν, αναγκαστικα θα ειχα παρει καινουργιο. Kαι γι'αυτον ακριβως τον λογο κατα πασα πιθανοτητα και το επομενο κινητο μου θα ειναι Pixel. Παρ'ολο που οι τιμες εχουν 2πλασιαστει. 7
Kanth Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά , έχω το Pixel XL , o φίλος μου έχει το S8 ( του οποίου μην κοιτάτε την τιμή στα δικά μας σκρουτζομαγαζα , για τραβά παρτο από κανονικό μαγαζί που φέρνει το Κινητό εισαγωγής για Ελλάδα και όχι για Μαρακαιμπο , 800 και 900 ευρώ έχουν ακόμα εκεί ) Τεσπά , ναι δεν έχω να ζηλέψω τπτ απο το Νεότερο S8 , και κάμερα καλύτερη έχω , και μπαταρία κτήνος , και κούκλα οθόνη και κυριοτερο όλων δεν κολαω. 2
Kanth Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά , έχω το Pixel XL , o φίλος μου έχει το S8 ( του οποίου μην κοιτάτε την τιμή στα δικά μας σκρουτζομαγαζα , για τραβά παρτο από κανονικό μαγαζί που φέρνει το Κινητό εισαγωγής για Ελλάδα και όχι για Μαρακαιμπο , 800 και 900 ευρώ έχουν ακόμα εκεί ) Τεσπά , ναι δεν έχω να ζηλέψω τπτ απο το Νεότερο S8 , και κάμερα καλύτερη έχω , και μπαταρία κτήνος , και κούκλα οθόνη και κυριοτερο όλων δεν κολαω.
akistras1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τα κινητά καθηγητα δεν προσφέρουν. https://el.m.wiktionary.org/wiki/προσφέρω Μα τι σας ψεκάζουν? Ένα assistant σου προσφέρει απλόχερα πολλές ευκολίες στην καθημερινότητα σου.. Εφόσον δεν θα είσαι χρήστης τότε απλά δεν ασχολείσαι! Φιλικά
jim5 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Aς ερθει καποιος που εχει το Galaxy S4 (ιδιας γενιας συσκευη με το Nexus 5) 4 χρονια με καθημερινη χρηση -με ενα hard reset πριν 2 χρονια- να τα βαλουμε κατω να συγκρινουμε. Να τα σύγκρινουμε με το Sony Z2 που βγήκε λίγους μήνες μετά το δικό σου; 1. 3gb Ram vs 2Gb 2. Έχω Sd Card ξεγνοιασια, εσύ τι κάνεις με τη μνήμη; 3. Ταχύτατο και σήμερα, Sony skin γαρ. 4. Λογισμικό: Ούτε rearrange τα WiFi, Bluetooth κουμπιά κτλ δε μπορούσες να κάνεις στην notification bar, ούτε restart κουμπί δεν είχε, όπως θυμάμαι από το Ν7 2013 που είχα. 5. FM ράδιο, αδιάβροχο, 3200 μπαταρία αντί 2300
Tronis20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Υπαρχει λoγος να παρεις αυτο το κινητο αντι για ενα iphone?Πραγματικα απορω που καθονται και τα βγαζουν αυτα τα κινητα.Μπραβο ατην Microsoft που αποσυρθηκε απο τα κινητα αφου εβλεπε οτι με apple δεν υπαρχει κοντρα
AggelosTz Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αναβάθμιση για 3 χρόνια ...το iphone 5s πήρε iOs 11...4 χρόνια κινητό.
paul_v1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αναβάθμιση για 3 χρόνια ...το iphone 5s πήρε iOs 11...4 χρόνια κινητό. Τρέχει εντάξει ; λέω να το βάλω κ εγώ αλλά κάτι άκουσα ότι κολλάει αρκετά
thomasG4 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αναβάθμιση για 3 χρόνια ...το iphone 5s πήρε iOs 11...4 χρόνια κινητό. Και πως πηγαίνει απο performance, δες μας λες;
bakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Αναβάθμιση για 3 χρόνια ...το iphone 5s πήρε iOs 11...4 χρόνια κινητό. Οκ καλό δεν λέω αν τρέχει σωστά αλλά όταν με το καλό δεν πάρει την 12 σιγά σιγά δεν θα μπορείς να βάλεις εφαρμογές (η εφαρμογή που θέλετε απαιτεί IOS12 θα λέει)άρα ψαράκια στην θάλασσα θα το κάνεις μετα ναι ξέρω θα ειναι 5 χρόνια κινητό αλλά εν το μεταξύ το ανδροιδ ICS 4 θα τρέχει τα πάντα.(πλιζ μη μου πείτε ότι μπορείς να βάλεις με κόλπο παλιά έκδοση κάποιας εφαρμογής και μετά μιλάμε για latest updates)
ardi21 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Να τα σύγκρινουμε με το Sony Z2 που βγήκε λίγους μήνες μετά το δικό σου; 1. 3gb Ram vs 2Gb 2. Έχω Sd Card ξεγνοιασια, εσύ τι κάνεις με τη μνήμη; 3. Ταχύτατο και σήμερα, Sony skin γαρ. 4. Λογισμικό: Ούτε rearrange τα WiFi, Bluetooth κουμπιά κτλ δε μπορούσες να κάνεις στην notification bar, ούτε restart κουμπί δεν είχε, όπως θυμάμαι από το Ν7 2013 που είχα. 5. FM ράδιο, αδιάβροχο, 3200 μπαταρία αντί 2300 1. Δεν ειχα ποτε προβλημα με την μνημη. 2. Δεν ειχα ποτε προβλημα με τον χωρο. 3. Το ταχυτατο ειναι πολυ σχετικο. Παρα πολυ σχετικο. Ειμαι σιγουρος οτι θα αναθεωρησεις αν δεις το Ν5. 4. Δεν καταλαβαινω τι εννοεις. 5. Στην μπαταρια συμφωνω. Το μοναδικο μειον -για μενα- του N5. Ηθελα μεγαλυτερη. Μια ερωτηση ομως. Ποσο ειχε το Z2 την πρωτη μερα της κυκλοφοριας του? Οχι ποσο το πηρες εσυ. Για να κανουμε μια συγκριση τιμων. Και για να εξηγηθω. Εδω δεν συζητμαμε για το ποιος το εχει... μακρυτερο το κινητο του ουτε θελω να το παιξω μαγκας. Eγω εστιασα στο software και οχι αν εχει radio η ειναι αδιαβροχο. Δεν υπαρχει συγκριση με καμια μη pure android συσκευη, οσον αφορα την ταχυτητα και την αντοχη στον χρονο, αυτο ειναι δεδομενο. Το αν καποιος θεωρει ταχυτατη την συσκευη του και τον καλυπτει, μαζι του. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2017 από ardi21
Bezbozny Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δες το έτσι: Παίρνεις ένα Galaxy S8 600€. Οι αναβαθμίσεις είναι για 2 χρόνια. Το κρατάς 3. Άρα 600/3=200€/έτος. Παίρνεις το Pixel 2 600€ (όταν πάει εκεί μετά από 2-3 μήνες) και το κρατάς για 4 χρόνια. 600/4=150/έτος. Γιατί τι σχέση έχει το πόσο κρατάς το κινητό με τις αναβαθμίσεις που λαμβάνει; Δηλαδή όταν σταματάει να παίρνει αναβαθμίσεις πρέπει να το πετάξεις; 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Οκ καλό δεν λέω αν τρέχει σωστά αλλά όταν με το καλό δεν πάρει την 12 σιγά σιγά δεν θα μπορείς να βάλεις εφαρμογές (η εφαρμογή που θέλετε απαιτεί IOS12 θα λέει)άρα ψαράκια στην θάλασσα θα το κάνεις μετα ναι ξέρω θα ειναι 5 χρόνια κινητό αλλά εν το μεταξύ το ανδροιδ ICS 4 θα τρέχει τα πάντα.(πλιζ μη μου πείτε ότι μπορείς να βάλεις με κόλπο παλιά έκδοση κάποιας εφαρμογής και μετά μιλάμε για latest updates) Γραφεις μονο για να γραψεις. 1. Οταν εχεις το latest update στο iOS, καλη ωρα το iOS 11, μπορεις να τρεξεις τα παντα και δε χρειαζεσαι παλιες εκδοσεις. 2. Η πλειοψηφια των εφαρμογων δεν χρειαζεται το τελευταιο iOS αλλα υποστηριζει 1-2 παλιοτερα. Για να εχεις μεινει σε iOS 8 πρεπει να ειχες iPhone 4S, που βγηκε το 2012. Απο 5 και πανω εχεις τουλαχιστον iOS 9 οποτε τρεχεις τα παντα. 3. To 89% των iPhone τρεχουν 10 (πριν την κυκλοφορια της 11) Μολις το 2% τρεχουν παλιοτερη εκδοση απο την 9 και κυριως κινητα αρχαιολογιες τυπου iPhone 4. Αντιθετα τα ποσοστα των νεων εκδοσεων Android ειναι πολυ χαμηλοτερα οποτε οι devs πρεπει να φτιαχνουν τις εφαρμογες ετσι ωστε να υποστηριζονται παλιοτερα συστηματα. Εσυ θα εφτιαχνες εφαρμογη που δεν θα μπορουσε να τη χρησιμοποιησει το 70% των χρηστων; 4. Ειχα Android για 3 χρονια. Κινητο με 2GB Ram (G2) και σε νεες βαριες εφαρμογες βογκουσε. Αδυνατω να πιστεψω οτι κινητο με ICS τεχνολογιας 2012 με 1GB Ram τρεχει τωρα που μιλαμε ολα τα νεα παιχνιδια και εφαρμογες απροβληματιστα. Αν χαιρεσαι οτι μπορεις να την κατεβαζεις και να την ανοιγεις μεχρι να σε πεταξει εξω, παω πασο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα