bakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλος θα κρατήσω ότι πας πάσο τα ίδια άκουγα όμως με τις αρχαιολογικές συσκευές τότε ότι η απλ δίνει update και το ανδροιδ μένει πίσω κτλ...που είναι;Ευχαριστώ με τις καινούργιες εκδόσεις ναι όταν σταματήσει να δίνει πάει.Ναι το 4 είναι για πεταμα από την στιγμή που ούτε Viber Facebook WhatsApp δεν παίρνει παράδειγμα είπα εφαρμογές που όλοι έχουν και βάζουν ίσως και πρώτα από όλα!Και ναι χαίρομαι γιατι ένα σάπιο Sony Ericsson που είχε 2.3.5 ανδροιδ και πήρε μόνο μια αναβάθμιση το 4 τα τρέχει μια χαρά(μόνο αυτά βέβαια γιατί δεν χωράει αλλά ,αλλά τα τρέχει)Αυτό λοιπόν γίνεται γιατί παίρνεις update μεν αλλά όταν αποφασίσει ο Dev στο iPhone σου δεν θα μπορείς να βάλεις καινουγια έκδοση η καθόλου.Μη μου λες για τις τώρα για τις τώρα θα μιλήσουμε σε κάποια χρόνια με το καλό. Το G2 που είχες θα τρέχει αν όχι όλες τις βασικές εφαρμογές μέχρι να παθαίνει το ίδιας χρονολογίας iPhone όταν σταματήσει να δίνει update από τον επόμενο χρόνο ούτε Viber
stathan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πλεον η Google βγάζει κινητα με pure android 2 ταχυτητων. Αυτά του Android One για την "μπλέμπα" και τα Pixel. Έτσι θα πάει το πράγμα πλέον.... Άρα να λέμε που πήγαν τα Nexus δεν εχει να πει κατι. Θες pure εμπειρία? Αν "τα έχεις πας σε pixel" αν δεν πας σε Android One
kurkosdr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Και τα security updates κολλημένα στα 3 χρόνια οι αλήτες. Σου λέει: "πλήρω για καινούρια συσκευή για να είσαι ασφαλής". Εν τω μεταξύ netbooks με Windows 7 του 2010 παίρνουν όλα τα security updates κανονικότητα. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ φίλος θα κρατήσω ότι πας πάσο τα ίδια άκουγα όμως με τις αρχαιολογικές συσκευές τότε ότι η απλ δίνει update και το ανδροιδ μένει πίσω κτλ...που είναι;Ευχαριστώ με τις καινούργιες εκδόσεις ναι όταν σταματήσει να δίνει πάει.Ναι το 4 είναι για πεταμα από την στιγμή που ούτε Viber Facebook WhatsApp δεν παίρνει παράδειγμα είπα εφαρμογές που όλοι έχουν και βάζουν ίσως και πρώτα από όλα!Και ναι χαίρομαι γιατι ένα σάπιο Sony Ericsson που είχε 2.3.5 ανδροιδ και πήρε μόνο μια αναβάθμιση το 4 τα τρέχει μια χαρά(μόνο αυτά βέβαια γιατί δεν χωράει αλλά ,αλλά τα τρέχει)Αυτό λοιπόν γίνεται γιατί παίρνεις update μεν αλλά όταν αποφασίσει ο Dev στο iPhone σου δεν θα μπορείς να βάλεις καινουγια έκδοση η καθόλου.Μη μου λες για τις τώρα για τις τώρα θα μιλήσουμε σε κάποια χρόνια με το καλό. Το G2 που είχες θα τρέχει αν όχι όλες τις βασικές εφαρμογές μέχρι να παθαίνει το ίδιας χρονολογίας iPhone όταν σταματήσει να δίνει update από τον επόμενο χρόνο ούτε Viber Επιμενω, μαλλον ειμαι μαζοχιστης. Τι σημασια εχει να τρεχεις τη νεα εκδοση της εφαρμογης αν την τρεχεις σκατα; Αν το bubble του Messenger κανει ενα λεπτο να ξεκολλησει, τι να την κανω τη νεα εκδοση; Να την καμαρωνω; Οι βασικες εφαρμογες που λες τρεχουν ακομα σε iPhone 4, απλα δε παιρνουν updates. Επισης αν προσεξα καλα στο Google Play οι εφαρμογες του Facebook εχουν διαφορετικες απαιτησεις αναλογα με τις εκδοσεις οποτε ενα παλιοτερο τηλεφωνο μενει σε παλιοτερη εκδοση ή σε εκδοση με λιγοτερα χαρακτηριστικα. Καμια διαφορα.
bakosm Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Φίλος έχω Sony Ericsson με android 4(ούτε καν 4.4 που είναι τζετ) που δοκίμασα όταν έχασα το κινητό μου και iPhone 4 με ios6.Στο δροιδ έχω βάλει τελευταία έκδοση Viber WhatsApp Facebook messenger lite (αυτά δεν έχει χώρο για αλλά) και δουλεύουν χωρίς να κλείνουν όπως λες...δλδ απλή βασική χρήση εννοείται χωρίς παιχνίδια.τα παίζει ανθρώπινα όχι δεν κολλάνε όσο λες.Και το iPhone απλά δεν τα παίρνει....θέλει πιο παλιές εκδόσεις(και αυτό με μαϊμούδια μεσω iTunes που δεν θέλω να βλέπω μπροστά μου) οπότε λοιπόν μιας και τα ίδια λεγαμε, μου λέγαν και τότε ότι τα ανδροιδ δεν περνούν update κτλ τα ίδια όπως λέμε τωρα να τώρα που το ένα είναι άχρηστο και το άλλο κάνει βασικές δουλειές..Εικάζω το ίδιο θα γίνει σε όλα αργοτερα δεν το παίζω μελλοντολογος αλλά αυτό βλέπω... Άνοιξα το σαπιοπαλιοAndroid έβαλα το Gmail και κατέβασα αυτά που ήθελα για απλή προσωρινή λύση. Το άλλο έπρεπε να κάνω διαδικασίες να τρέξει παλιές εκδόσεις....Και τότε μου λέγαν τα ανδροιδ δεν παίρνουν updates
TheGrisGrisMan Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Διαβαζοντας παραπάνω, ξαφνικά προέκυψε πως επειδή οι αναβαθμίσεις που γίνονται στα Android είναι της πλάκας, γενικά οι αναβαθμίσεις στα κινητά δεν έχουν νόημα... Wtf, facepalm και μακάριοι οι πτωχοί τό πνεύματι 1
bakosm Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Στο γενικα οι αναβαθμίσεις φίλε γιατί πολύ γενικά το πας δεν είναι μέσα οι αναβαθμίσεις εφαρμογών;Που η απλ κάνει της πλάκας γιατί όταν σταματούν τα updates λογισμικού σταματανε και αυτές.Πολυ γενικά μας τα λες χωρίς να εξηγήσεις τι εννοείς αλλά αφού λες φιλοσοφικες φρασεις σίγουρα έχεις δίκιο είσαι μεγας
kurkosdr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 φυσικά και δεν το βλέπεις έτσι όταν αναβαθμίσεις 3 ετών είχαν και τα προηγούμενα νεξους των 250-300€ δεν είναι κάποιο νέο αυτό με την 3ετια, μάλιστα παραμένει λίγο ουσιαστικά σε σχέση με τα μήλα γενικά τα κινητά της google σαν πιξελ είναι παντελώς ανούσια όχι ότι και τα νέξους ήταν τα απόλυτα εμπορικά κινητά, αλλά όπως και να είχε αφορούσαν περισσότερο κόσμο, τα πίξελ πραγματικά απορώ ποιος τα αγοράζει ή μάλλον δεν απορώ καθόλου.. κανείς Ποιό κινητό Nexus πήρε αναβαθμίσεις για 3 έτη; (αναβαθμίσεις όχι ενημερώσεις ασφαλείας) Μόνο πρώτο Nexus 7 πήρε αναβάθμιση για 3 έτη (σχεδόν) και το Nexus 10 για 2.5 έτη, επειδή άργησε να βγει η τελική έκδοση της Lollipop, και όπως και να χει είναι tablet και όχι κινητά. Το Nexus Player πήρε αναβαθμίσεις για πάνω απο 2 χρόνια επειδή έχει chip απο την Intel που σε αντίθεση με Qualcomm και Nvidia δεν σταματά την υποστήριξη σε drivers στα 2 έτη. Χωρίς vendor interface (project treble) αναβάθμιση σε κινητό για πάνω απο 2 χρόνια δεν βλέπεις, γι αυτο και η Google έκανε την κίνηση για να σπάσει το φράγμα των 2 ετών.
DJTaurus Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2017 Δεν το χουνε.... https://twitter.com/alexdobie/status/922060857659547648/photo/1
kirileman Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Αν σε μια βδομάδα η οθόνη είναι έτσι, αναρωτιέμαι πώς θα είναι μετά από ένα 6μηνο...
thelos257 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Ωραια μια χαρα θα εχει και αναβαθμιση του χωρου στο Google Photos οταν τις τραβας με το Pixel 2 οποτε δεν θα χρεισιμοποιηται ο χωρος αυτος στην συσκευη οταν τις φωτογραφιζεις και τις ανεβαζεις αυτοματα στο cloud.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα