kinezos69 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Θέλω να πουλήσω κάποια πράγματα και ο αγοραστής μου ζήτησε να πληρώσει μέσω PayPal. Αγορές έχω κάνει αλλά όχι πωλήσεις. Αυτός μου ζήτησε το όνομα, το email και το κινητό που έχω στο PayPal. Πρέπει να τα δώσω? Θα μου έρθει ειδοποίηση όταν δεσμευτούν τα χρήματα ώστε να κάνω την αποστολή? Τι άλλο να προσέξω?
doctorser Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 εγω ξερω οτι μονο το email του paypal χρειαζετε... τωρα οσο για το κινητο και το ονομα.... απο εδω θελεις να Τα δωσεις? 1
KenJiNx Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Νομίζω πως αυτός πρέπει να σου δώσει το email του, και εσύ πας στο paypal σου και κάπου λέει Request money. Εκεί βάζεις το email του και το ποσό που θες, και το paypal του στέλνει email για να πληρώσει μέσα από εκεί. 1
newnick Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Όχι Πρέπει να του δώσεις μόνο το email που έχεις συνδεδεμένο στο paypal. Μάλιστα αν θέλεις μπορείς να του ζητήσεις να σου δώσει αυτός το email που έχει συνδεδεμένο με το paypal και να μπεις εσύ μέσα στον δικό σου λογαριασμό paypal και να κάνεις request payment και εκεί να βάλεις το email του. 1
Blacktan Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μονο email αρκει .. Δεν δινεις τιποτα αλλο... Φυσικα ζητα του καλυτερα εσυ το δικο του και μετα στειλε request... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα