@topos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα σας, Εχω ενα xiaomi redmi 1s που του ειχα περασει cyanogenmod. Για κανενα διμηνο το ειχα παρατημενο σε ενα συρταρι, προχθες ομως μου χρειαστηκε γιατι εσπασε το κινητο της φιλης μου. Το αναβω και ξεκιναει τα bootloop. Μπαινω στο revovery και του ξαναπερναω αλλη εκδοση cyanogenmod.Τα ιδια.. Οποτε μαλλων το fastboot απομενει ως εναλλακτικη αλλα δεν το εχω ξαναδουλεψει για back up αρχειων.
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Σου κάνει? https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6371-Εγκατάσταση-νέας-ROM-στο-Redmi-1S/
@topos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δυστηχως οχι. Συνεχιζει τα boot loops με αυτο τον τροπο.
saruman123 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δυστηχως οχι. Συνεχιζει τα boot loops με αυτο τον τροπο. Τότε πήγαινε στο νήμα που σου έδωσα και κάνε ερώτηση εκεί.Αυτοί είναι οι ειδικοι.
@topos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Λοιπον μαλλων ηταν η ωρα του κινητου. Απλα αποφασισε να μην ξανανοιξει.
saruman123 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δεν νομίζω...τα xiaomi είναι "σκυλιά" κάνε μια προσπάθεια.
chios Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Πέρασε του μια fastboot Rom μόνο τότε θα είσαι σίγουρος αν πέθανε το τηλέφωνο
CyberKid Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Κατεβασε την τελευταια εκδοση TWRP απο εδω και μετα δοκιμασε να ξαναφλασαρεις rom, gapps και root.
@topos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Κοπελια μας αφησε.Εντελως νεκρο. Ουτε νοιωθει με power button, ουτε οταν συνδεω φορτιστη, ουτε που φορτισα την μπαταρια σε εξωτερικο φορτιστη.. Μας αφησε, δεν εχω παραπονο, ωρα του ηταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα