john_dinos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα επειδή ενδιαφέρομαι για αγορά πιο premium τσιγάρων όπως sobranie κλπ έχετε να προτείνετε κάποιο αξιόπιστο online κατάστημα εξωτερικού που να στέλνει χωρίς πρόβλημα Ελλάδα ;
christopher0016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) καλησπερα εγω ψαχνω συγκεκριμενο καπνο της lucky strike απο γερμανια ξερει κανεις κανα ον λινε shop αξιοπιστο που στελνει ελλαδα? Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από christopher0016
bapel Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 taback-bruker.de Πριν 2-3 χρόνια είχα κάνει κάμποσες παραγγελίες για καπνούς χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στους νόμους περι διακίνησης καπνού από τότε. 1
christopher0016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 30 λεπτά πριν, bapel είπε taback-bruker.de Πριν 2-3 χρόνια είχα κάνει κάμποσες παραγγελίες για καπνούς χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στους νόμους περι διακίνησης καπνού από τότε. ωραιος σε ευχαριστω βρηκα αυτο που θελω! δεν εχει αλλαγη γλωσας στα αγγλικα ρε γμτ . θα τους στειλω ενα e-mail να μαθω μεταφορικα και εαν στελνουν ελλαδα
bapel Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Σου είπαν το λόγο που δε στέλνουν;Ψάχνοντας τα mail είδα οτι τελευταία φορά είχα παραγγείλει το 2014 και πρώτη το 2013.Ρωτώντας τους αν στέλνουν Ελλάδα μου απάντησαν ότι επιτρέπεταο ως ένα κιλό καπνού.Κρίμα πάντως,ήταν καλή εναλλακτική για να δοκιμάζουμε κανα διαφορετικό καπνό.
christopher0016 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 οχι δεν μου ειπαν , απλα μου απαντησαν ευγενικα οτι δεν στελνουν. μπας και το εχουν απαγορεψει? κριμα γιατι ο συγκεκριμενος καπνος που εκανα για ενα διαστημα που ειμουν γερμανια ειναι πολυ ωραιος και πιο οικονομικος απο οτι εδω
fingolfingr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ θα σου προτείνω να ψάξεις πρώτα αν μπορείς να φέρεις γενικότερα καπνό από το εξωτερικό. Λογικά όχι γιατί χωρίς φόρους λογικά δεν επιτρέπεται. Αλλα κοιτα το Επεξ/σία 27 Φεβρουαρίου 2018 από fingolfingr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα