SkaBoW Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2017 Γεια σε όλους, θα ήθελα να ζητήσω τη βοήθεια σας σχετικά με ένα θέμα που έχει προκύψει τελευταία στο προσωπικό facebook account. Κάθε φορά που επιχειρώ να συνδεθώ εμφανίζεται το πρώτο screenshot όπου μου ζητάει ουσιαστικά σε συνδυασμό με το δεύτερο να αλλάξω τον κωδικό μου. Αφού το κάνω αυτό ακολουθεί το τρίτο και το τέταρτο screenshot. Κάθε φορά που προσπαθώ να συνδεθώ εμφανίζεται αυτό το πράγμα μπροστά μου. Έχω αλλάξει πάνω από 10 φορές κωδικό και εξακολουθεί να συμβαίνει το ίδιο. Έχω στείλει 4 αναφορές στο facebook αλλά δε έχω δεχτεί καμία απόκριση εδώ και 2 βδομάδες, που συμβαίνει αυτό. Επίσης η φάση είναι ότι ο κωδικός που αλλάζω ισχύει κανονικά για την επόμενη φορά που θα <<συνδεθώ>>. Ως τελευταία μου ελπίδα λοιπόν ζητώ τη βοήθειά σας.
Greek13 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Έχεις τσεκάρει τα μειλ σου? Νομίζω σου στέλνουν μήνυμα μόλις αλλάξεις τον κωδικό!
SkaBoW Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Ναι συνέχεια, δεν έρχεται τίποτα από το Facebook
SkaBoW Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Οκ τελικα το Facebook εστειλε μετα απο πολλες μερες ενα email στο οποιο παταγες το συνδεσμο που σου εστελνε και αλλαζες για τελευταια φορα κωδικο. Αυτο ηταν τελικα χρειαζοταν πολυ υπομονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα