Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντοπίζω ένα σημειο για παράδειγμα ένα κτιριο σε google earth.

Πως μπορω να δημιουργησω συντομευση για αυτό το σημειο και να την κοινοποιησω καπου ή να την στειλω σαν συνημενο ώστε οποιος την κλικαρει να του εμφανιζει το κτιριο  αμεσα ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ένας εύκολος τρόπος είναι να βάλεις μια πινέζα στο σημείο που θέλεις και να στείλεις τις συντεταγμένες ώστε να της βάλει σε πινέζα στο δικό του Google Earth για να βρει το ίδιο σημείο (εννοείται ότι και οι δύο θα έχετε ίδιου τύπου συντεταγμένες στα Εργαλεία/Επιλογές) 

• Like 1
Δημοσ.

Δεξί κλικ στην πινέζα/ Ιδιότητες, ανοίγει παράθυρο με τις συντεταγμένες στη μορφή που έχεις ορίσει.

Την ίδια μορφή πρέπει να έχει και ο άλλος για να τις περάσει στο παράθυρο που θα έχει ανοίξει μ τον ίδιο τρόπο σε μια πινέζα και με το ΟΚ η πινέζα θα πάει στη σωστή θέση.

Δημοσ.

Αυτη την "πινεζα" που εχω βαλει στο κτιριο να την κανω ενα εικονιδιο και αν το στειλω σε καποιον να του ανοιγει το google earth και να εμφανιζει το κτιριο που αντστοιχει .

Δημοσ.

Μπορείς να την αποθηκεύσεις με δεξί κλικ και την επιλογή "Αποθήκευση μέρους ως ..." και τη σώζει σαν αρχείο XXX.kmz.

Στέλνεις το αρχείο και ο άλλος το εισάγει με διπλό κλικ.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο αλλά έχω εισάγει πολλά αρχεία kmz

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς να την αποθηκεύσεις με δεξί κλικ και την επιλογή "Αποθήκευση μέρους ως ..." και τη σώζει σαν αρχείο XXX.kmz.

Στέλνεις το αρχείο και ο άλλος το εισάγει με διπλό κλικ.

Δεν έχω δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο αλλά έχω εισάγει πολλά αρχεία kmz

Ευχαριστω πολυ .Αυτο ηθελα!!!!

Βαζω εδω ενα τετοιο να μου πειται αν οδηγει σε κτιριο με ονομα ΠΦΚ

Εινα το κτιριο που θα μεταστεγαστει η Περιοχη Φιλοθης Κηφισιας του ΔΕΔΔΗΕ.

Το εβαλα σε .zip για να μπορει να μπει σαν συνημμενο .

ΠΦΚ.zip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...