STRS1992 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 ..και πείτε μου αν είμαι λάθος! Μου στέλνει μια ευγενέστατη Κα Παπ.....κη, μια ωραία προσφορά και αίτηση με mail για πλήρες πακέτο με προτυπωμενη ημερομηνία 2/10/17. -στις 3/10/17 αποδέχομαι και απαντώ με mail -στις 4/10/17 καταχωρείται η αίτηση μου στη Nova-Forthnet -στις 5/10/17 απόγευμα υπαναχωρώ ΟΤΕ , μετά μια πιο ωραία προσφορά,και κάνω ακύρωση, σε κατάστημα Nova-Forthnet. Παρόλα αυτά και ενώ η ακύρωση έχει γίνει στην ουσία μια ήμερα μετά την επίσημη καταχώρηση στη Nova -Forthnet, σήμερα μαθαίνω από την εξ ίσου ευγενέστατη κα Μαρκ....κη, ότι είμαι "εκπρόθεσμος" , γιατί μετράνε 3 εργάσιμες από την ακύρωση (5/10) έως την ενεργοποίηση (10/10 με πήραν στο δίκτυο τους) και όχι από την καταχώρηση (4/10) μέχρι την υπαναχώρηση (5/10) ??? Αυτό, όπως με πληροφόρησε, μπορεί να μου κοστίσει από 120 έως 240 ευρώ! και ενώ η όλη διαδικασία είναι εντός των 14 ημερών. Αν είναι δυνατόν!!! ή μήπως κάνω κάτι λάθος?
Tzimaras Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, νομίζω οτι έχεις δικαίωμα έως 14 ημερολογιακές ημέρες για την υπαναχώρηση, συνεπώς πές στην κα Μαρκ...κη να το κάνει γαργάρα.. σελ 10. http://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/Informative_Documentation/EETT.pdf
nautilus7 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Φίλε μου τις ίδιες μαλακίες λένε και σε μένα... Πάντως από Πέμπτη 5/10 που έκανες την ακύρωση, ως την Τρίτη 10/10 που έγινε η ενεργοποίηση, είναι 3 εργάσιμες μέρες (Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη), όπως απαιτεί και η ΕΕΤΤ, και επομένως είσαι οκ. Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, όπως θα κάνω και εγώ αύριο, αν τελικά με ενεργοποιήσουν παράνομα. Δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις εντός 14 ημερών, εφόσον η όλη διαδικασία έγινε τηλεφωνικά ή μέσω email και όχι σε κατάστημα, άρα και από κει είσαι καλυμμένος.
STRS1992 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Φίλε μου τις ίδιες μαλακίες λένε και σε μένα... Πάντως από Πέμπτη 5/10 που έκανες την ακύρωση, ως την Τρίτη 10/10 που έγινε η ενεργοποίηση, είναι 3 εργάσιμες μέρες (Παρασκευή, Δευτέρα, Τρίτη), όπως απαιτεί και η ΕΕΤΤ, και επομένως είσαι οκ. Κάνε καταγγελία στην ΕΕΤΤ, όπως θα κάνω και εγώ αύριο, αν τελικά με ενεργοποιήσουν παράνομα. Δικαίωμα υπαναχώρησης έχεις εντός 14 ημερών, εφόσον η όλη διαδικασία έγινε τηλεφωνικά ή μέσω email και όχι σε κατάστημα, άρα και από κει είσαι καλυμμένος. Πήρα τον ΟΤΕ για βοήθεια-πληροφορίες πως να το χειριστώ, μου είπαν ότι οι μέρες μετράνε από την ενεργοποίηση που έκανε η Forthnet (δηλαδή 10/10) και επειδή η συμφωνία είναι μεσω τηλεφώνου (οπως λες), έχω δικαίωμα ακύρωσης, οφείλω μόνο το αναλογικό του πάγιου και ότι εξτρά χρήση έκανα. Κανένα πρόστιμο. * 3 μερες πριν την ήμερα ενεργοποιηση Μέχρι να δούμε τον εκκαθαριστικο, η αγωνιά παραμένει! Όπως και η απορία γιατί τρομοκρατούν, πελάτες που θέλουν να ακυρώσουν Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2017 από STRS1992
STRS1992 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Η απάντηση είναι ο νόμος Site: 2251/1994 που απλά σημαίνει , ότι ο καταναλωτής έχει δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός 14 ήμερων, σε περίπτωση βεβαία τηλεφωνικής συναλλαγής. Αν το συμβόλαιο έχει υπογράφει με φυσική παρουσία στο κατάστημα αλλάζουν τα πράγματα. Case closed! ...Ελπίζω και εύχομαι , γιατί στην Ελλάδα ζούμε... ...καλώς ή κακώς!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα