Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστειλα σήμερα αίτηση για δουλειά στη σελίδα της Leapforce, έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια από ξένους αλλά δε ξέρω αν αξίζει στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν έχει αρκετές δουλειές να σου δώσει και τι μπλεξίματα μπορεί να χεις με την εφορία, ο μισθός που βγάζουν οι ξένοι από αυτή δίχνει πολύ καλός για τα ελληνικά δεδομένα και ιδικά για μία τέτια δουλειά. 

Έχει κανείς άποψη επί του θέματος?

Δημοσ.

"Mini - Micro job site" είναι αυτό; Με το συγκεκριμένο δεν έχω κάποια εμπειρία αλλά είχα ασχοληθεί λίγο πριν κάποια χρόνια με παρόμοια sites

Τα περισσότερα χρήματα τα έδιναν 'εργασίες' στις οποίες έπρεπε να γράψεις ή να κάνεις διορθώσεις σε κάποιο άρθρο στα αγγλικά ή αυτά που έπρεπε να πληκτρολογήσεις αυτά που άκουγες σε κάποια ηχογράφηση. Έβγαιναν ανα περιόδους θυμάμαι και εύκολα τασκς που ένα 30αρι σε ένα δυωρο μπορούσες να το βγάλεις άνετα. Το αγαπημένο μου site, απ αυτά που είχα βγάλει τα περισσότερα δυστυχώς πλέον δεν υπάρχει. :(

Αν θες ψάξε στο google για 'best micro jobs sites' γράψου σε μερικά και ασχολήσου με ότι δίνει περισσότερα - σε ότι είσαι καλύτερος. Πολλές φορές για να ξεκλειδώσεις ή να σου εμφανιστούν tasks που πληρώνουν καλύτερα πρέπει να περάσεις κάποια τεστς ή να έχεις καλό ποσοστό επιτυχίας σε άλλα τασκς, το τελευταίο σημαίνει πως θα πρέπει να φας στην μάπα τα τσίπικα τασκς στην αρχή :P

Τέλος μακρυά απο εταιρίες που σαν tasks έχουν κανε like το χ βίντεο, κατέβασε την y εφαρμογή κλπ, θα χάσεις τον χρόνο σου άδικα

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

@aizensama24 τελικά σε πήραν? Έχω στείλει και εγώ αίτηση, αλλά το κάνει ξεκάθαρο πως θέτουν εσένα υπεύθυνο για φόρους κλπ. Επειδή μιλάει με αμερικάνικους όρους όμως (social security number κλπ) δεν ξέρω τι να κάνω.
Αφορά μόνο κάποιον ελεύθερο επαγγελματία (με βιβλιαράκι)? Και αν ναι τότε τους κόβεις αποδείξεις παροχής υπηρεσιών? Και αν ναι τότε σε ποιόν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...