splash18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα, Ρε σεις τι κακό είναι και αυτό με την airbnb. Ψαχνω να νοικιάσω σπίτι με την κοπέλα μου να μείνουμε προς Παλαιο Φάληρο και τα έχουν σχεδόν όλα για ενοικίαση μόνο μεσω Aibnb σε τουρίστες..... Δηλαδή όσο περνάει ο καιρός θα πρεπει να πετύχεις τζοκερ για να βρεις να μείνεις στο ενοίκιο.... 1
torq Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ανάλογα από ποια πλευρά το δει κανείς. Εγώ στην αρχή το Airbnb το είχα πάρει με στραβό μάτι. Έχω μείνει ήδη σε 3 σπίτια μέσω της πλατφόρμας, μιας και τουλάχιστον 1 φορά το μήνα πρέπει να ταξιδέψω εκτός πόλης για 2-3 μέρες. Παλαιότερα, πριν το καλοκαίρι δηλαδή, κοιτούσα μέσω booking. Πλέον η πρώτη μου επιλογή είναι το Airbnb. Ξέρεις τι είναι να θες να μεινεις στη Θεσσαλονίκη σκ με πληρότητα 90% και τα διαθέσιμα δωμάτια να ξεκινάνε από 100€ και να βρίσκεις στο air με 40€. Έχοντας και αρκετές επιλογές κιόλας. Ειδικά αν σε μερικές περιπτώσεις θέλεις απλά ένα κρεβάτι για το βράδυ κι ένα μπάνιο. 100€ είναι πολλά. Κι εγώ αν είχα σκοπό να νοικιάσω το χώρο μου στο Airbnb θα το έβαζα. Σιγά μη το νοίκιαζα κανονικά να περίμενα ποτέ θα μου δώσουν το νοίκι. 1
splash18 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 ναι οκ δεν αντιλεγω σε όλα λες, και εγω εάν ειχα χωρο θα τον νοικιαζα με αυτό τον τροπο.... αλλα να που ψαχνω να βρω σπιτι τωρα και δεν βρισκω
G.bar Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2017 Στην ίδια ακριβώς φάση είμαι και εγω. Ψάχνω μεγαλύτερο σπίτι για εμένα και τη γυναίκα μου στο κέντρο η εστω σε περιοχη κοντά σε μετρό, και δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Και το θέμα είναι οτι ψαχνουμε σε ένα ευρος τιμών 400-600 και πάλι τίποτα.Αν είναι ανακαινισμένο η καινούργιο θα είναι airbnb, αλλιώς είναι κάποια αρχαιολογία με μαρμάρινο νεροχύτη και ξύλινα κουφώματα που ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει την τύχη του με το ενοίκιο. Κάνουν και αυτό το κόλπο που λενε "διαθέσιμο απο οκτωβρη μεχρι μαρτιο.. Είναι απο την άλλη και αυτοι οι μεσίτες... γλυκούληδες... Για να πω και λίγο τον πονο μου, βλεπουμε ένα στο κουκάκι σε αθλια κατάσταση που ο κύριος, εξαιρετικος κατα τα αλλα, ηθελε 500ευρω για ετοιμόρροπο πραγματικα κτήριο, που οσον αφορα στη θέρμανση -λεει- είναι κεντρική και ανοιγει αυτόματα ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ.
AristidisZ Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Για να πω και λίγο τον πονο μου, βλεπουμε ένα στο κουκάκι σε αθλια κατάσταση που ο κύριος, εξαιρετικος κατα τα αλλα, ηθελε 500ευρω για ετοιμόρροπο πραγματικα κτήριο, που οσον αφορα στη θέρμανση -λεει- είναι κεντρική και ανοιγει αυτόματα ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ. Ε καλά δεν εννοούσε την εσωτερική θερμοκρασία προφανώς...
defacer Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Ανάλογα από ποια πλευρά το δει κανείς. Εγώ στην αρχή το Airbnb το είχα πάρει με στραβό μάτι. Έχω μείνει ήδη σε 3 σπίτια μέσω της πλατφόρμας, μιας και τουλάχιστον 1 φορά το μήνα πρέπει να ταξιδέψω εκτός πόλης για 2-3 μέρες. Παλαιότερα, πριν το καλοκαίρι δηλαδή, κοιτούσα μέσω booking. Πλέον η πρώτη μου επιλογή είναι το Airbnb. Ξέρεις τι είναι να θες να μεινεις στη Θεσσαλονίκη σκ με πληρότητα 90% και τα διαθέσιμα δωμάτια να ξεκινάνε από 100€ και να βρίσκεις στο air με 40€. Έχοντας και αρκετές επιλογές κιόλας. Ειδικά αν σε μερικές περιπτώσεις θέλεις απλά ένα κρεβάτι για το βράδυ κι ένα μπάνιο. 100€ είναι πολλά. Κι εγώ αν είχα σκοπό να νοικιάσω το χώρο μου στο Airbnb θα το έβαζα. Σιγά μη το νοίκιαζα κανονικά να περίμενα ποτέ θα μου δώσουν το νοίκι. Άσκηση για το σπίτι: τι θα συμβεί σε μια πόλη/περιοχή σε μάκρος χρόνου όταν γίνεται πολύ δυσκολότερο το να βρει λογικό νοίκι κάποιος για μόνιμα, και ταυτόχρονα πολύ ευκολότερο να βρει κάποιος μικρής διάρκειας (και βασικά φτηνό) νοίκι;
splash18 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2017 defacer, on 16 Oct 2017 - 2:47 PM, said:Άσκηση για το σπίτι: τι θα συμβεί σε μια πόλη/περιοχή σε μάκρος χρόνου όταν γίνεται πολύ δυσκολότερο το να βρει λογικό νοίκι κάποιος για μόνιμα, και ταυτόχρονα πολύ ευκολότερο να βρει κάποιος μικρής διάρκειας (και βασικά φτηνό) νοίκι; να το παρει το ποτάμι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα