spirosR7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπερα εχω το spotify στο κινητο και εχω μια playlist με πολλα τραγουδια που μπορω να τα ακουσω κανονικα ωστοσο στην αναζητηση δε μπορει να τη βρει αλλος τη λιστα. Πχ ηθελε η αδερφη μου να αποθηκευσει την ιδια λιστα και που ψαξαμε πολλες ωρες δε τη βρηκαμε. Υπαρχει καποιος τροπος? Η λιστα λεγεται oldies but goldies και εχει ανεβει απο καποιον tony gouga.
ChimairaX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μπορεί να την έσβησε αυτός ο Tony. Στην χειρότερη αφού έχεις ήδη την playlist αποθηκευμένη, φτιάξε την ίδια Playlist και κάντην share στην αδερφή σου.
spirosR7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 οχι φιλε μου περιμενε να σου δειξω εξωφυλλο
ChimairaX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 οχι φιλε μου περιμενε να σου δειξω εξωφυλλο Ξαναδιάβασε το παραπάνω μήνυμα γιατί έκανα edit.
spirosR7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 εχει πολλα τραγουδια εγω ομως το ακουω κανονικα στο κινητο γινετε να ακουσεις αν την εσβησε? edit το βρηκα...
ChimairaX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 εχει πολλα τραγουδια εγω ομως το ακουω κανονικα στο κινητο γινετε να ακουσεις αν την εσβησε? Φυσικά, αν την αποθηκεύσεις. Εγώ κατά περιόδους κρατάω "backups" από playlists που μου αρέσουνε, τις ξαναφτιάχνω με drag n drop στον λογαριασμό μου για να μην τις χάσω. Γίνεται πολύ εύκολα αυτό από το PC. (CTRL + A στην Playlist και τα σέρνεις όλα με drag n drop σε μια καινούρια) Τώρα από κινητό νομίζω 1-1 τραγούδι απλά το πετάς σε μια νέα playlist, δεν το έχω κάνει ποτέ από εκει να δω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα