Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το spotify στο κινητο και εχω μια playlist με πολλα τραγουδια που μπορω να τα ακουσω κανονικα ωστοσο στην αναζητηση δε μπορει να τη βρει αλλος τη λιστα. Πχ ηθελε η αδερφη μου να αποθηκευσει την ιδια λιστα και που ψαξαμε πολλες ωρες δε τη βρηκαμε. Υπαρχει καποιος τροπος? Η λιστα λεγεται oldies but goldies και εχει ανεβει απο καποιον tony gouga.

Δημοσ.

Μπορεί να την έσβησε αυτός ο Tony.

Στην χειρότερη αφού έχεις ήδη την playlist αποθηκευμένη, φτιάξε την ίδια Playlist και κάντην share στην αδερφή σου.

Δημοσ.

εχει πολλα τραγουδια εγω ομως το ακουω κανονικα στο κινητο γινετε να ακουσεις αν την εσβησε?

edit το βρηκα...

Δημοσ.

εχει πολλα τραγουδια εγω ομως το ακουω κανονικα στο κινητο γινετε να ακουσεις αν την εσβησε?

Φυσικά, αν την αποθηκεύσεις. Εγώ κατά περιόδους κρατάω "backups" από playlists που μου αρέσουνε, τις ξαναφτιάχνω με drag n drop στον λογαριασμό μου για να μην τις χάσω. Γίνεται πολύ εύκολα αυτό από το PC. (CTRL + A στην Playlist και τα σέρνεις όλα με drag n drop σε μια καινούρια)

Τώρα από κινητό νομίζω 1-1 τραγούδι απλά το πετάς σε μια νέα playlist, δεν το έχω κάνει ποτέ από εκει να δω αν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...