Mikelpcpro_GR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω γίνετε να γίνει μεταφορά τραπεζικού λογαριασμού μισθοδοσίας σε άλλη τράπεζα ? από alpha σε πειραιώς
djcat Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δύσκολο πολύ. Πας και ρωτάς τον εργοδότη σου. Λογικά θα φας άκυρο.
stelios_2809 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Λογικά γίνεται , απλά χρειάζεται και μια συννενόηση με τον εργοδότη. Ουσιαστικά στην νέα τράπεζα πας την σύμβαση σου, ταυτότητα και ένα λογαριασμό σπιτιού. Εγώ από εθνική ο εργοδότης μου πλήρωνε σε Eurobank και μου άνοιξαν μισθοδοσία εκεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Mπορεις να ανοιξεις λογαριασμο σε αλλη τραπεζα κανονικα? Δεν εμπιπτει σε capital controls?
NikosKallithea Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Mπορεις να ανοιξεις λογαριασμο σε αλλη τραπεζα κανονικα? Δεν εμπιπτει σε capital controls? Ναι μπορεις, οχι πλεον http://www.moneyonline.gr/site/article/10784/pio-elastika-ta-capital-controls-sto-anigma-neon-logariasmon-oles-i-exeresis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα