Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χαιρετώ το εδω κομμάτι του φορουμ,

λοιπον χτες αγόρασα την εν λόγω κάρτα ήχου γιατι εχω τα Z5500 της Logitech και το λαποπ ειχε μονο έξοδος ακουστικών οποτε επαιζε μονο το ενα ηχειο και η ποιοτητα δεν ηταν η καλυτερη.

Η συνδεση της καρτα με τα ηχεια ειναι με S/PDIF (οτπικη) και το λειτουργικο Windows 10 Pro (fully updated).

Το προβλημα:

1) Το volume panel των Windows δεν δουλευει (δηλαδη ειτε το εχω στο mute ειτε στο 20% ειτε στο 100% ειναι το ιδιο) με αποτελεσμα να μην δουλευει και τα volume keys στο πληκτρολογιο

2) Το remote της καρτας ενω επικοινωνει με την καρτα επισης δεν κανει τιποτα ειτε mute ειτε 0% ειτε 100% παλι ο ηχος παραμενει ιδιος. Ουσιαστικα η ενταση αλλαζει μονο αν χαμηλωσω την ενταση απο το control pod των ηχειων

3) Πριν κανω disable την επιλογη speakers της νεας καρτας ηχου (δηλαδη την συνδεση με το κλασσικο 3πλο καλωδιο) στο VLC δεν ακουγοταν ηχος αν δεν αλλαζα το audio device στην επιλογη Speakers (ουτε στην S/PDIF επαιζε).

Drivers εχουν μπει κανονικα, ρυθμισεις για το remote εχουν γινει ολες απο το panel της Creative οπως πρεπει.

Καμια ιδεα?

Update.

Μολις αλλαξα μια επιλογη στο Creative Entertainment Console και πιο συγκεκριμενα εβγαλα την επιλογη του Dolby digital live με αποτελεσμα να μην εχω αλλο αυτα τα προβληματα αλλα αν δεν εχω την επιλογη των Speakers(απο την καρτα ηχου της Creative) απενεργοποιημενη παλι δεν δουλευει τιποτα ενω ακουγεται ηχος.

Το γραφω σε περιπτωση που εχει καποιος παρομοιο θεμα αφου δεν χρειαζομαι βοηθεια πλεον :P

ΥΓ: δεν ξερω πως μου ξεφυγε χτες αυτο και δεν το δοκιμασα πριν ενω μου ηρθε μονο αφου εγραψα το ποστ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...