Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με priority apo gb, ερχεται συστημενο - οποτε χαρτι στο σπιτι και παω να το παρω απο τα ελτα η το πεταει ο ταχυδρομος οπου βρει ?

Αφού είναι συστημένο τότε χαρτί και πας και το παίρνεις από τα ελτα...υπάρχει περίπτωση αν είναι μικρό πρώτα να στο φέρει σπίτι κ μόνο αν δεν σε βρει να σου αφήσει χαρτί.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στην επαρχια δουλευουν αλλιως, μου εχουν πει οτι σε καποιες περιπτωσεις ο ταχυδρομος τα παει ολα στο σπιτι του παραληπτη, δεν ξερω λεπτομεριες καθως μενω στην Αθηνα και καποιες φορες δεν μου φερνουν ουτε καν την ειδοποιηση.

Δημοσ.

Στην επαρχια δουλευουν αλλιως, μου εχουν πει οτι σε καποιες περιπτωσεις ο ταχυδρομος τα παει ολα στο σπιτι του παραληπτη, δεν ξερω λεπτομεριες καθως μενω στην Αθηνα και καποιες φορες δεν μου φερνουν ουτε καν την ειδοποιηση.

εχω ζησει και στα δυο...στην επαρχια παντα θα στο φερει σπιτι και σε περιπτωση που δεν εισαι εκει θα σου αφησει ειδοποιηση...εκτος κ αν υπαρχει φορτος εργασιας ή ειναι μεγαλο το αντικειμενο οποτε κατευθειαν ειδοποιηση..στην Αθηνα σε λιγες περιπτωσεις θα το παρει μαζι του για να στο δωσει ..αν δεν σε βρει παλι ειδοποιηση..αλλα στην Αθηνα στς περισσοτερες περιπτωσεις ειναι κατευθειαν ειδοποιηση.

Δημοσ.

και εμενα στην ροδο ειτε συστημενο ειτε οχι παντα μου το αφηνει στην τ.θυριδα αν χωραει αλλα και ποιο πριν την θυριδα ερχοταν σπιτι αν δεν ειμουν αφηνε χαρτι

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω την σχετικη αναφορα για το καταστημα banggood, 15 Οκτωμβριου εβαλα την παραγγελια και χθες 26 ηταν στα ελτα της πειροχης, το σακουλακι ειχε επανω μονο αυτοκολλητο που εδειχνε αποστολεα NL, ειχα τικαρει και το κουτακι που ελεγε να αφαιρεθουν ολα τα διακριτικα του καταστηματος, οποτε δεν ειχε καν στοιχεια αποστολεα ουτε κατι που να εδειχνε το κινεζομαγαζο.
Δεν περιμενα πραγματικα τοσο γρηγορα, παρολο που εγραφαν νομιζω 12 ημερες (μαλλον εργασιμες)
Φυσικα δεν πληρωσα τιποτα επιπλεον.

Δημοσ.

Επιβεβαιωνω την σχετικη αναφορα για το καταστημα banggood, 15 Οκτωμβριου εβαλα την παραγγελια και χθες 26 ηταν στα ελτα της πειροχης, το σακουλακι ειχε επανω μονο αυτοκολλητο που εδειχνε αποστολεα NL, ειχα τικαρει και το κουτακι που ελεγε να αφαιρεθουν ολα τα διακριτικα του καταστηματος, οποτε δεν ειχε καν στοιχεια αποστολεα ουτε κατι που να εδειχνε το κινεζομαγαζο.

Δεν περιμενα πραγματικα τοσο γρηγορα, παρολο που εγραφαν νομιζω 12 ημερες (μαλλον εργασιμες)

Φυσικα δεν πληρωσα τιποτα επιπλεον.

Συνήθως ναι έρχονται κ γρήγορα αυτά! Ευχαριστούμε για τις λεπτομέρειες!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω

εχω αγορασει ενα δεμα μεσο ebay και το στειλα στην ξαδελφη μου στην αμερικη
ειναι πληρωμένο,εχει φτασει ολα καλα

μεσο της aramex μπορει να ερθει Ελλαδα χωρις να εκτελονιστει εδω?
οι τιμες που μου δωσανε ειναι εξοπραγματικες

Δημοσ.

μια ερωτηση θα ηθελα να κανω

εχω αγορασει ενα δεμα μεσο ebay και το στειλα στην ξαδελφη μου στην αμερικη

ειναι πληρωμένο,εχει φτασει ολα καλα

μεσο της aramex μπορει να ερθει Ελλαδα χωρις να εκτελονιστει εδω?

οι τιμες που μου δωσανε ειναι εξοπραγματικες

Πρόσφατα μου έστειλε συγγενικό μου πρόσωπο απο Αμερική δυο πακέτα. Το ένα είχε δηλωμένο κόστος 100$ και ζήτησαν 50ε τα ΕΛΤΑ (κοστολόγηση 130ε με επιβάρυνση ΦΠΑ και τέλος εκτελωνισμού). Το δεύτερο είχε δηλώσει κόστος 20$ και ζήτησαν 70ε τα ΕΛΤΑ. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική κοστολογούν τα πακέτα. Το δεύτερο πάντως το έστειλα πίσω.

Να σου επισημάνω οτι δεν μασάνε που δεν έχει τιμολόγιο μέσα ή που το προϊόν είναι ανοιχτό. Θα σε χρεώσουν κανονικά. Τα πακέτα που ανέφερα ήταν απο συγγενή, όχι κατάστημα. Μάλιστα ήταν ίδιο το επώνυμο αποστολέα παραλήπτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...